Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Катуница - бунтът срещу Рашкови

Featured Replies

...защо за тях не вдигате война и си траете ?

Едните и другите са взаимносвързани. Властимащите убийци използват циганите като ресурс. Затова си ги пазят с цената на толкова много усилия.

...На подлогата Миролюба Бенатова не й прави чест да е такава к*рва и да измества акцента на проблема.

Чакай ся, тя си е подлога, каква чест? Всеизвестен факт е, че си го слагат с Бойко и репортажите, които прави са с идеята да изкривят реалността, така че да е в добра светлина за правителството. По същия начин беше и по отношение на шествието в памет на Яна в Борисова.

...Задържан е шофьорът на буса...

Нали бусът е бил пълен с цигани? Те защо не са задържани като съучастници в убийството? А защо не е задържан поръчителят на убийството? Пак се опитват да действат по старата тактика, както направиха и с убийстовот на Яна - хващат някакъв удобен субект и хвърлят цялата вина върху него. А народът понеже е прост и от всички медии му се втълпява в главата ,че това е достатъчно, забравя за случая след три дена.

...Ако щете така го разбирайте - то в природата винаги има равновесие, рано или късно то е факт, за каквото и да било...

Така е. И това ме успокоява ;)
  • Отговори 793
  • Прегледи 55,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Ще видите утре ( или по-скоро вдругиден, в понеделник) за какво политизиране на въпроса ще иде реч ;) И не само политизиране, ами анализиране, разни комитети за защита правата на ромите ще вдигнат вой до небесата, ще има изказвания и от ляво, и от дясно, случаят ще се използва и в предизборната кампания на всеки от кандидатите .....

И не само политизиране, ами анализиране, разни комитети за защита правата на ромите ще вдигнат вой до небесата, ще има изказвания и от ляво, и от дясно, случаят ще се използва и в предизборната кампания на всеки от кандидатите .....

А сега да си дойдем на думата за какво всъщност иде реч. ;)

Утре гледайте, как ще ни обвинят(нас българите), че ги тормозим! А пък в понеделник вече ще са политизирали темата яко...

Цяло чудо е, че се намесиха външни лица. Обикновено такива инциденти се казват по новините. Зрителите теглим по " една майна" и толкова. Аз мисля, че най-накрая трябва да се направи нещо не само да гледаме. Аз лично мисля, че ако имахме адекватно правосъдие нямаше да се стига до такива трагедии. Просто циганите нямат страх от съдебната система и го удрят на анархия.

Аз пък като ти гледам местожителството в профила и се чудя,що още не си там със бомби и знаме,ами хабиш енергия пред копма?

Или и ти виртуално тръшна,два трима роми?

Да, трябва да се направи нещо, но гражданската война и безконтролното палене и убиване на хора (защото ако в тези къщи имаше хора, щяха да бъдат убити от тълпата) не е решението. Не можем просто да избием всички цигани. Това, което трябва да се направи, е да се прилагат законите по еднакъв начин за всички, а не политиците да се подмазват на циганите с цел да им спечелят гласовете за изборите. Твърди и прилагащи се закони и обществена нетърпимост към каквото и да е толериране на циганската престъпност. Но не и публични палежи и линчове. Все пак не сме в средновековието...

1. Във нормална и цивилизована страна убийците на детето и съучастнците им щяха да получат смъртни присъди директно и да чакат екзекуциите си на Електрическия стол или на ложето за отровна инжекция. 2. Под нормална страна визирам - САЩ - колкото и да ги мразя не мога да им отрека еднo - че една пасмина престъпници изхвърлени от Европа и Азия си направиха нормална държава със закони и ред - нещо което във България няма да доживея да видя. 3. След като са убили детето да си получат това което им се полага - кръв за кръв, око за око. 4. Истината е че това никога няма да се случи в България. 5. Докога политическата върхушка ще толерира циганите и ще им позволява да имат права за които ние нормалните българи можем само да си мечтаем във най оптимистичните си желания. 6. Защо трябва да се позволява на тази мръсна и долна пасмина, да имат н наброй деца, да имат привилегии дето българина ги няма - защо ли щото сичката тая паплач е най големия електорат в България, и благодарение на това ще дойде един момент във който българите ще са малцинство във собствената си държава. Във това число визирам и самият себе си. 7. След като се случват такива неща в родната ни татковина - аз съм твърдо за свободнoто притежание и носене на късо огнестрелно оръжие със цел самоохрана.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

Аз пък като ти гледам местожителството в профила и се чудя,що още не си там със бомби и знаме,ами хабиш енергия пред копма?

Или и ти виртуално тръшна,два трима роми?

Нямаше с какво да отида. Твърде късно разбрах за организацията. А моите приятели, които ходиха вече си тръгнаха , както предполагам и повечето хора там.

Редактирано от kichuka (преглед на промените)

.......... Не можем просто да избием всички цигани. .....

бе, ако се понапънем .... може и да можем . :ph34r:

Не, сериозно-прав си, пич.Насилието ражда насилие.

Лошото е, че няма как да ги накараме да спазват законите, защото те си се смятат за нещо отделно, по-висше от нас .......

Добре, прави сте не може да ги избиваме, но те могат ли да ни избиват нас? Както ние тях не можем, така и те нас не могат, но явно могат... Просто трябва да станем полицейска държава, за да се оправим, само това е решението!

Добре, прави сте не може да ги избиваме, но те могат ли да ни избиват нас?

Както ние тях не можем, така и те нас не могат, но явно могат...

Просто трябва да станем полицейска държава, за да се оправим, само това е решението!

България по настоящем е полицейска държава.

Но това определено не оправя нещата.

Редактирано от КОЛЕЦ (преглед на промените)

България по настоящем е полицейска държава.

Но това определено не оправя нещата.

Кое ни е полицейското?САЩ е полицейска държава, не ние!

Oф не ми се влиза в ненужни спорове и полемики. Ако трябва да сме искрени най полицейската държава в света е Англия.

А там не можеш да видиш полицай по улиците. Когато трябва се намесват, когато не трябват на хората са по ниски и от рай граса.

Полицейското ли - ами да ти дам пример за който се сетих в момента - убиеца от Симеоновград къде е, май отдавна зад граница

Те толкова полицейско.

А да - ами този от Ябланица къде е ?

Утре на площад Съединение в 14:30 ще се проведе протестно шествие. Който иска може да го посети.

Май някои искат линча да се завърне... но последствията не са добри в бъдещ план, никога... както учи историята ...

Интересна статия .. http://www.monitor.bg/article?id=53512

Oф не ми се влиза в ненужни спорове и полемики. Ако трябва да сме искрени най полицейската държава в света е Англия.

А там не можеш да видиш полицай по улиците. Когато трябва се намесват, когато не трябват на хората са по ниски и от рай граса.

Верно ли? А когато шайката ямайски цигани палеше и рушеше Лондон, полицаите от "най-полицейската държава" кротко стояха отстрани, даже не им позволиха да използват и водни струи... Да не говорим пък за носенето на оръжие - англичаните не дават и да се издума за това.

бе, ако се понапънем .... може и да можем . :ph34r:

Позволи ми да се усъмня доста сериозно , мисля че евентуалния ефект ще е само насиране :ph34r:

Май някои искат линча да се завърне... но последствията не са добри в бъдещ план, никога... както учи историята ...

Интересна статия .. http://www.monitor.bg/article?id=53512

Но какво друго но остава да направим?Пак ли да седим и да си говорим само?Не ли по-добре да вземем мерки?

Не знам за вас, но аз съм имал проблем с цигани. Освен ако не му покажеш или докажеш че си по силен от него не разбират. Колкото повече стават - толкова по-нагли са. Нека си ги пазят още политиците. Като станат повече от българите и политиците няма вече да са български дебели и ояли се нехранимайковци, а цигани. Да видим тогава кой ще ги избира. Те и сега вкарват в общини и области ей такива помияри и си продават гласовете на партиите, а представете си по-нататък какво ще става след като се размножават като зайците и им плащат за това.

Но какво друго но остава да направим?Пак ли да седим и да си говорим само?Не ли по-добре да вземем мерки?

Безкомпромисна гражданската позиция и помощ на закона .. и следене закона да се спазва, еднакво от всички и за всички.. а не само когато ни отърва или не... И не само към едни, или други... иначе ефекта е никакъв....

76 са арестуваните. Престъпниците ги изведоха, а хората, които се борят за справедливост бързо ги прибраха.

Не знам за вас, но аз съм имал проблем с цигани. Освен ако не му покажеш или докажеш че си по силен от него не разбират. Колкото повече стават - толкова по-нагли са. Нека си ги пазят още политиците. Като станат повече от българите и политиците няма вече да са български дебели и ояли се нехранимайковци, а цигани. Да видим тогава кой ще ги избира. Те и сега вкарват в общини и области ей такива помияри и си продават гласовете на партиите, а представете си по-нататък какво ще става след като се размножават като зайците и им плащат за това.

Грешиш, сред тях има и такива които разбират от човешко отношение, лошото е че почти никой не проявява такова към тях в тази страна , затова и те отвръщат по същия начин.... Колкото и да се правят някои че нали видите ли не са расти, че оценяват човека а не произхода и положението му, всъщност на битово ниво си остават най-прости комплексирани от едно или друго човечета....

А са помияри на изборите защото такива ги направиха, а познай кой, точно сега тия дето искат да ги палят...

За проблеми, кой е нямал, в една или друга степен, въпроса е да се подходи справедливо, и неотстъпчиво, и нещата си идват на мястото .. Ако си мислят че са най-хитрите или великите, и наглеят, просто се поставят на място и те сами усещат че номерата им няма да минат.... Човешките им природа не е нищо по-различно от на масата в Бг...

Редактирано от Hamza (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.