Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Катуница - бунтът срещу Рашкови

Featured Replies

Главния секретар направо ме отчая. Той заеква, фъфли и трепери докато говори. На този пост трябва да е някой решителен мъж, а не такъв "послушко". Все пак момчето се е хванало на работа за пари, като всички нас, но не му е там мястото.

"Послушко" не е достатъчно добро описание! "Посерко", мисля че добре го допълва...

• Отговори 793
  • Прегледи 55,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е, пак старата песен за етнически мир..........Ама ще повторя за стотен път една мисъл на един американски президент:

В една държава, няма ли расова дискриминация, няма и демокрация.

Железни закони, наказания и прилагането им. Не ходи ли циганче с години на училище-принудително изпращане, а за родителите-глоби в хиляди левове. Не плащат тока с години-Бой, глоби с хиляди левове. Кражби-чупене на пръсти. Ето така се вкарва ред.

След като не искат да се интегрират, принудителна "интеграция" и асимилация.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Ицо Папата: Цар Киро е поръчал убийството

За пореден път се опитва да търгува с ромски гласове, смята Христо Върбанов

Публикувано изображение

Цар Киро е поръчал убийството на 19-годишния Ангел. Това заяви председателят на Върховното ромско мешаре Христо Върбанов.

Според Ицо Папата сблъсъците между двата етноса са резултат от желанието на Кирил Рашков да демонстрира сила и мощ пред държавните институции.

"Кирил Рашков се е самопровъзгласил за цар и зад него стоят само два ромски клана. По-голямата част от общността отдавна се е отказала от него и няма защо да носи последиците от действията му", заяви Върбанов пред ТВ7. Убийствата, кражбите и дрогата са само част от биографията на Рашков, твърди още Ицо Папата. Неуспешни останали опитите да получи правосъдие от ромския съд, тъй като не се отзовавал на поканите им. А ромският закон не позволявал принудителното му довеждане.

Месец преди изборите Цар Киро за пореден път се опитва да търгува с ромските гласове. Неслучайно никой не пита откъде е несметното му богатство, смята Христо Върбанов. Според ромския закон обаче и този път някой непълнолетен ще поеме отговорност за убийството на 19-годишния Ангел в село Катуница. А Цар Киро ще продължава да се чувства недосегаем - както за държавната, така и за ромската Темида.

blitz.bg

С това бездействие ГЪРБ могат да закриват кампанията вече. Стига се до саморазправа поради липса на власт.

Що бе, нека присъстват на изборите "хората", а от там право у кауша...

:P Ся ще почне спора кой е по-по-най мангал.......баси държавата .........

МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ЦИГАНИН.

Искам да бъда признат за циганин за да се ползвам от следните привилегии.

-Да не плащам ток.

-Да не плащам вода.

-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.

-Да ми дават общински жилища.

-Да не плащам наем на жилищата.

-Да строя където си поискам.

-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.

-Да яздя кон по улици и булеварди.

-Да не си чистя ла**ата на коня.

-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.

-Да прецаквам българите.

-Да си правя каквото си искам.

-Да нямам никакви задължения.

-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.

-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.

-Да мога да зaмърсявам всичко наоколо.

-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.

-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.

-Да не ме интересува нищо в тая държава.

-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.

-Да мога да си пикая и сера навсякъде където си искам.

-Искам в България да останат само цигани.

-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да полумиме всичко.

-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.

-Искам всичко да се разруши и да се срине.

-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.

-Искам моя дял от единия милиард, отиващ за традиционно трайно безработните.

-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към циганските.

-Искам да продължавате да подкрепяте циганите и така българите по- скоро ще напуснат страната.

-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като хлебарки и да ни храните безплатно.

-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.

-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.

-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.

-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.

-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.

-Искам България за циганите.

-Искам после цяла Европа.

-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕ………ИСКАМ

Копи-пейстнах от един форум....

Железни закони, наказания и прилагането им. Не ходи ли циганче с години на училище-принудително изпращане, а за родителите-глоби в хиляди левове. Не плащат тока с години-Бой, глоби с хиляди левове. Кражби-чупене на пръсти. Ето така се вкарва ред.

След като не искат да се интегрират, принудителна "интеграция" и асимилация.

Кой ще ги чака с години да не плащат и чак тогава да почне да ги бие? На теб бияч на лихвар идвал ли ти е, на секундата след като не си си изплатил "сумата"... Няма кой да ги чака да им растат косми и върби в задния двор. Бой и еВан, даже от последното повече, та да им сменим малко "инстинктивната" линия и да са интегрирани още от раждането си....

Кражби-чупене на пръсти?!? Бих казал на ръце и крака, да не може до гроб да припари до хора!

Би ли вкарал ето така в ред нещата?

П.П. Ако има наистина много еВан и им се смени "инстинктивната" линия, то тези деца сами ще си ходят на училище и няма да е нужно принудително да се изпраща...

А сега нечие може би мнение: Екскурзия до Индия - завинаги?

Кой ще ги чака с години да не плащат и чак тогава да почне да ги бие? На теб бияч на лихвар идвал ли ти е, на секундата след като не си си изплатил "сумата"... Няма кой да ги чака да им растат косми и върби в задния двор. Бой и еВан, даже от последното повече, та да им сменим малко "инстинктивната" линия и да са интегрирани още от раждането си....

Кражби-чупене на пръсти?!? Бих казал на ръце и крака, да не може до гроб да припари до хора!

Би ли вкарал ето така в ред нещата?

П.П. Ако има наистина много еВан и им се смени "инстинктивната" линия, то тези деца сами ще си ходят на училище и няма да е нужно принудително да се изпраща...

Бих вкарал. След като знаят, че няма да им се размине, ако 3-4 месеца не си платят тока или че ако крадат, ще има бой в РПУ-то, ако не ходят децата им на училище, принудително, а родителите-с наказания и големи глоби, па камо ли за продажба на дете-тогава вече да има побой до трошене на поне 25 процента от костите.

А гратисният период го оставям, защото както знаеш, в нашата мила родина се случва да бавят пари с месеци и не само цигани, ми и българи понякога са прунидени да не плащат някои сметки и да са с вересии в магазините с месеци.

Има разлика обаче между принуда от съдбата и обстоятелствата и рецидив, живеене на чужд гръб и паразитиране.

Хайде да не даваме оценка на когото и да било от едно появяване на екрана, защото вероятността да сгрешим е голяма...

П.П. имам предвид Калин Георгиев

Хайде да си припомним и не толкова отдавнашната пресконференция в Сливен и "случайното" подсказване за благодарностите към Би-Би.

И аз имам предвид Калин Георгиев.

За съжаление, и аз съм на мнение, че и сега ще се пошуми малко, ще има няколко задържани, няколко глобени, няколко политици ще разтягат локуми по въпроса (без обаче да правят нищо реално) и после - нищо. Старата песен на нов глас. Такива сме си. А циганите са такива, защото ние им го позволяваме.

Жалко само за момчетата.

Редактирано от Wankata (преглед на промените)

Писмото го копи-пейстнах, написано е от фен клуба на любимия ми отбор.

Да бе, ясно. Просто му пиши на човека т'ва дето писах за Миролюба, за да не се чуди защо тя постъпва така :P

...А сега нечие може би мнение: Екскурзия до Индия - завинаги?

Тук не мога да се съглася. Дори и да идват от Индия, родните цигани са много по-деградирали от индийците. Стигнали са дъното на човешкото развитие и действат като стадни животни, управлявани от инстинктите си.

Освен че к***ата Минетолюба и шефовете й в бТВ се мазнят на циганите, към тях се присъединиха vbox7, които са изтрили всички клипове от събитията. Да умрат от хоелра и те!

Засипвайте ги с гневни мейли http://vbox7.com/contact/

Нещо си в голяма грешка, защо лъжеш

:P

клиповете са си там

http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=%D0%9A%D0%90%D0%A2%D0%A3%D0%9D%D0%98%D0%A6%D0%90&page=12

Тук не мога да се съглася. Дори и да идват от Индия, родните цигани са много по-деградирали от индийците. Стигнали са дъното на човешкото развитие и действат като стадни животни, управлявани от инстинктите си.

Искал е да каже, че в Индия хигиената е на ниско ниво и затова ще им изнасяме средства за измиване.......

Да бе, ясно. Просто му пиши на човека т'ва дето писах за Миролюба, за да не се чуди защо тя постъпва така :P

Нищо! Там просто ще се загубят в тълпата...Пък и да не мислиш, че индийците ще им цепят басмата?

Би било прекрасно, стига да беше възможно...

Мисля си, че Холандия е една прекрасна дестинация.......

Забрави... Те нас не ни искат, камо ли мангустите... Верно всички трябва да си идат в Индия - все пак оттам са плъзнали по света. Там ще са си супер - мизерия, л**на по улиците, добитъка се разхожда свободно, пък и има място за всички... ;)

Mинавате в крайни националистически идеи...Лично аз познавам цигани, които си работят, имат спретнати къщички, имат си хубави колички, живеят си като бели хора, работят в строителството или някъде си...И така...С тези хора нямам никакви проблеми. Обаче с всички останали паразити имам. Нека правим разлика между първите и вторите обаче, едните са със средно специално, плащат си ток, вода, данъци дори, а другите нямат и основно, живеят в мизерия, крадат, продават си децата, паразитират на наш гръб. Тези трябва да се ликвиридат, било то със сила, за да учат и работят, било с наказания. С всички необходими мерки, за да бъде ликвидирано подобно паразитно поведение.

Mинавате в крайни националистически идеи...Лично аз познавам цигани, които си работят, имат спретнати къщички, имат си хубави колички, живеят си като бели хора, работят в строителството или някъде си...И така...С тези хора нямам никакви проблеми.

Обаче с всички останали паразити имам. Нека правим разлика между първите и вторите обаче, едните са със средно специално, плащат си ток, вода, данъци дори, а другите нямат и основно, живеят в мизерия, крадат, продават си децата, паразитират на наш гръб.

Когато циганина почне да прави разлика, тогава и аз може да се напъна...Дотогава всички са в кюпа.

Забрави... Те нас не ни искат, камо ли мангустите... Верно всички трябва да си идат в Индия - все пак оттам са плъзнали по света. Там ще са си супер - мизерия, л**на по улиците, добитъка се разхожда свободно, пък и има място за всички... ;)

Че те нас не са ни виждали.Извода за нацията ни правят точно от циганите.Аз трябва ли да правя изводи за тях по дрогираните малолетни пияници, които виждам по нашите курорти? А си мисля, че и индийците няма да ги искат.....що ли?

Когато циганина почне да прави разлика, тогава и аз може да се напъна...Дотогава всички са в кюпа.

Че те нас не са ни виждали.Извода за нацията ни правят точно от циганите.Аз трябва ли да правя изводи за тях по дрогираните малолетни пияници, които виждам по нашите курорти? А си мисля, че и индийците няма да ги искат.....що ли?

За първата част-Какво визираш?

За втората и за изводите на европейците за нас-Прав си.

Това е пропуск на "Обшинска Охрана ЕАД" (Вече НЕ съществуваща/в ликвидация),а не на Общинска Полиция и е валиден до 31.10.2009г. По това време няма Синя зона,и паркирането е ставало по този начин.

post-10799-0-32380900-1316951964_thumb.j

За първата част-Какво визираш?

Хранил съм циганин,работлив със спретната къща и т.н. "интегриран отвсякъде", който съответно за благодарност е крал от дома ми.........Всеки от нас може да сподели подобна история.Дори и извън гетата, те си остават цигани, повярвай ......

Mинавате в крайни националистически идеи...Лично аз познавам цигани, които си работят, имат спретнати къщички, имат си хубави колички, живеят си като бели хора, работят в строителството или някъде си...И така...С тези хора нямам никакви проблеми.

Обаче с всички останали паразити имам. Нека правим разлика между първите и вторите обаче, едните са със средно специално, плащат си ток, вода, данъци дори, а другите нямат и основно, живеят в мизерия, крадат, продават си децата, паразитират на наш гръб. Тези трябва да се ликвиридат, било то със сила, за да учат и работят, било с наказания. С всички необходими мерки, за да бъде ликвидирано подобно паразитно поведение.

Така е, спор няма. Не всички са такива, но преобладаващата част са. Това им е в кръвта - те просто не могат да живеят в едно нормално, подредено и законово общество. Изключенията, които всеки от нас познава, само потвърждават правилото... Изключително трудно ще е да бъдат интегрирани, поради причината, че самите те не го желаят.

...

Със сила "ще" и "може"

Твое мнение. Лично аз не го вярвам...

Нещо темата се поизмести с абстрактни разсъждения за природата на циганите. Нали се сещате, че за да стават тези неща, някои органи като полицията, например, не си вършат работата. ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.