Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Катуница - бунтът срещу Рашкови

Featured Replies

За тези, които помнят, на едни предишни избори имаше опит да се развие подобен сценарий в София, но нещо не беше особено сполучлив. Сега обаче нещата се развиват доста по-различно. :)

• Отговори 793
  • Прегледи 55,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нека трият,какво се притесняваш...

Не се притеснявам, просто реших да съм примерен юзер :)

Ами ще се въоръжават, като Бойко нагнетява ситуацията, обвинявайки българите за виновни. Обвинява и Калин Георгиев, че не предприел нищо. А какво да предприеме? Да пусне палките в действие ли? Тогава пък не ми се мислеше, какво щеше да стане. Тия няколко стотин или хилада протестиращи, щяха да станат много повече. Калин Георгиев постъпи правилно в случая и Борисов няма никакви основания да го критикува. Има ситуации, при които просто трябва да се нарушат правилата. Примерно, аз, за да предотвратя сблъсък, пресичам с колата си непрекъснатата линия. Трябва ли катаджиите да ме глобят за това, задето не съм утрепал някого, ако не бях нарушил пътните правила?

Кичук попитах понеже одеве прочетох това:

В редакцията на Plovdiv24.bg получаваме все по-тревожни сигнали. Наш репортер установи, че ромите, които се бяха събрали на бул."Мария Луиза" по-рано днес, когато протестиращото множество бе там, не се разотиват. Едва няколко групи полицаи са на мястото. За сметка на това обаче телевизионни екипи не пропускат да отразят именно тяхната гледна точка, а по всяка вероятност ще направят и живи включвания в емисиите си именно от там, след като бусове на телевизии започнаха да пристигат.

Читател на Plovdiv24.bg пък ни писа, че от терасата си вижда как роми в квартал "Шекер махала" се "въоръжават" със сопи и пръчки на ул."Дилянка". Все още тази информация не е потвърдена. Не е ясна и каква би била целта на подобен акт.

Информация дойде и за Столипиново. Ромите в най-големия етнически квартал не само в Пловдив, а и в България, са се разбунтували вече по непотвърдена засега информация. Те са блокирали новия път покрай река Марица.

Коментатори в нашия сайт вече призоваха за бдителност тази вечер, тъй като очакват реакция от страна на ромите.

Plovdiv24.bg продължава да следи събитията по темата.

http://news.plovdiv24.bg/290032.html

Мерси за инфото

Готик професор Цветанов ли имаш впредвид?

Готик професор Цветанов ли имаш впредвид?

Имам предвид циганската махала при бившите виетнамски общежития. И тогава имаше намеса на полицията, но не се стигна до ексцесии.

Имам предвид циганската махала при бившите виетнамски общежития. И тогава имаше намеса на полицията, но не се стигна до ексцесии.

Ако не ме лъже памета става въпрос за репортажите в който даваха групи цигани(не роми) с брадви и колове по улиците..или бъркам?

Ако не ме лъже памета става въпрос за репортажите в който даваха групи цигани(не роми) с брадви и колове по улиците..или бъркам?

Мда.

После стана ясно, че е имало провокатори и нещата утихнаха. Но сега явно някой доста добре си е свършил работата. Вече съм 100% убеден, че тези събития не са никак случайни с оглед на предстоящите избори. Лошото е, че има човешки жертви. :)

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Много съм против многогласието с "пръсти" и някои много (мало)умни хора често обясняващи силата на социалните мрежи разнасящи "таблетка" в ръцете си и търсещи оттам следващият сфетофар! Нещата се решават далеч по-човешки и лично за мен проблемът отдавна би бил решен... С тотална блокада и всичко в ареста,туй що квичи и размахва бухалки. След продължаващи перипетии...голям смях пада не в разпадащият се ЕС(до 10-15 години),а и отвъд Слънчевата система! :)

И колко още жертви искате? Не ми говорете на Ти и си оправете отношението.

И колко още жертви искате?

Не ми говорете на Ти и си оправете отношението.

офтопик: А ти си оправи мислите. Досега и един пост не можах да ти разбера. Не само в тая тема. Дразнещо и неразбираемо е това, което пишеш и искаш да кажеш. Явно, че имаш някакво мнение по въпросите, но човек, изразявай се ясно, за да може да ти отговорят ясно. Толкова ли е сложно?

Какво не е ясно? Айде още 10 000 души да се съберат в скапаното село... А тука спорът отдавна е нищожен и безпредметен! Ще се смеят по цялата Ви любима Европа. Че ще ходите да трепете наред...

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Какво не е ясно?

Айде още 10 000 души да се съберат в скапаното село...

А тука спорът отдавна е нищожен и безпредметен!

Аз не виждам спор. Просто всеки изказва мнението си по въпроса. Няма за какво да спорим. Има проблем с циганите и той не е от оня ден. Има проблем с политиците, който също не е от последните избори. Така, че няма за какво да спорим. Всичко е ясно.

Сега ще се отклоня малко и ще ти кажа, как стават нещата с циганите. Преди години имаше един циганин, който минавайки покрай къщите ни, почна да псува българите. Ние играехме белот, ама ни кипна. Един приятел го подгони и го натика надолу с главата в контейнера. После някакъв голям циганин тръгна да търси обяснение. Малко се поуплашихме, че беше близо 2 метра висок, ама нищо не стана. След това тоя мангал го гепих няколко пъти и къде с ритници, къде с юмруци му разказах играта. Веднъж дори го хванах и го хвърлих от една височина в храстите, защото се беше изсрал в една къщичка, която правихме. Та така. казваше се Илия. Взехме му страха и станахме кажи речи приятели. Ей това е решението - вземаш им страха и си живееш мирно и тихо. Ама това, което стана след 1989 година е слободия.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Блокирах Ви! Очевадно се опитвам да обясня,че с тия повтарящи се думи от началото на темата и дай да се трепеме...няма нищо да стане освен спор и ненужни обиди от футболни фенове ...преждепръстописеца! ------------------------------------------------------------ Аз приключвам участието си в този микро-Фейс буук!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

1995-та година беше.

Тогава живеех в Левски-Г.

Там също имаше цигански клан в блока ми.

Сега не знам дали още са там.

Те убиха две момчета, едното го познавах лично, и двамата се казваха Чавдар.

Аз познавах Чочо джудиста, застреляха ги като кучета.

Почивайте в мир, знам че сте добре милите

Блокирах Ви!

Очевадно се опитвам да обясня,че

с тия повтарящи се думи от началото на темата

и дай да се трепеме...няма нищо да стане

освен спор и ненужни обиди от футболни фенове

...преждепръстописеца!

------------------------------------------------------------

Аз приключвам участието си в този микро-Фейс буук!

Очевидно имате деформация от играта на шах. Извинете, но ние за да Ви разберем трябва сигурно да мислим 5-6 хода напред?

Блокирах Ви!

Очевадно се опитвам да обясня,че

с тия повтарящи се думи от началото на темата

и дай да се трепеме...няма нищо да стане

освен спор и ненужни обиди от футболни фенове

...преждепръстописеца!

кое блокира бе драги...кое?????? постовете ми във форума...жал ми е за хора като теб...тук заспивате,тук се и будите...

Какво не е ясно?

Айде още 10 000 души да се съберат в скапаното село...

А тука спорът отдавна е нищожен и безпредметен!

Ще се смеят по цялата Ви любима Европа.

Че ще ходите да трепете наред...

Моите уважения към ТЕБ, но "билдера " е прав!

"Какво не е ясно?" - Нищо не е ясно на хората какво си искал да кажеш със поста си. Много хора са ме питали по този въпрос с твоите постове и съм ги насочвал - ТИ ДА ИМ ОТГОВОРИШ!

"Айде още 10 000 души да се съберат в скапаното село..." Нито селото е скапано нито трябва да мислиш по този начин ако си БЪЛГАРИН. Уверен съм, че си такъв и не си "Ален Делон"

"А тука спорът отдавна е нищожен и безпредметен!" А този ти коментар и най добрият философ не би го асимелирал.

Уважавам те много, мненията ти също, но се постарай да пишеш разбрано за посетителите. Не приемай поста ми като критика.

Обстановката наистина е нетрадиционна за България, но така или иначе не трябва да заставаме срещу народа си ,както го правят много "българи" по висшите етажи на властта.

Допълнено:

Да се върнем отново на темата, моля!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Кумоноудни отрепки и предатели като Alain Delon вианги ще се намират да спамят и тролват форумите. Просто ги кротнете да не акат и да коментираме големия проблем, който имаме в момента. Утре всички от София на протест в 13 и 19 часа. Нека на подлогите от бТВ им бъде отново некомфортно, че раята се бунтува за някакви си там човешки права и закони.

ече съм 100% убеден, че тези събития не са никак случайни с оглед на предстоящите избори. Лошото е, че има човешки жертви. :)

Ти откри Америка. Ако не си разбрал, загиналото момче, блъснато от циганите, е син на бившата кметица на селото. И сега като имаш предвид, че идват не само президентски, но и местни избори, ще свържеш 2 и 2.

Проблемът е, че мангустанеца си е повярвал, че може да контролира изборите в селото, защото има пропуск за Общинска Полиция и е член на ГЕРБ.

Сега предполагам разбираш колко е закъсняла сигурността на мнението ти. :)

Единственото което ме натъжава е че не съм бил там... :P

Alen_Delon (или Петре както ти е името) понеже ми трият постовете (който са вулгарни спрямо особата ти)...та ще се изясним по друг начин... ПС И преди да кажеш каквото и да било-да Васил се казвам... Яд ме е че се опита да изкараш" скапаното село..." ....едва ли не нещо незначително...в провинцията

Абе...опровергаха вече, че е член на ГЕРБ. Поне за това трябва да са искрени управляващите. А пропускът, дето показаха по канал 3, бе временен за някаква банка. И аз имам два-три пропуска за предприятието, в което работя, което не означава нищо. Утре по TV7 ще бъде интересно в 7.30 с Бареков, когато ще има предаване от Катуница с участието на Каракачанов и представители на Атака. Каниха и Рашков, но малко ме съмнява да отиде, след като му теглиха яки майни по телефона. За жалост съм на работа и няма да го гледам, ама все тая. Искам обаче да изкажа и аз възмущението си от БТВ, след като днес в новините се оправдаха като страхливци с тон, обвиняващ българския народ, че протистира, а те видите ли, трябвало да правят професионална журналистика. СмЕх.

Абе...опровергаха вече, че е член на ГЕРБ. Поне за това трябва да са искрени управляващите. А пропускът, дето показаха по канал 3, бе временен за някаква банка. И аз имам два-три пропуска за предприятието, в което работя, което не означава нищо. Утре по TV7 ще бъде интересно в 7.30 с Бареков, когато ще има предаване от Катуница с участието на Каракачанов и представители на Атака. Каниха и Рашков, но малко ме съмнява да отиде, след като му теглиха яки майни по телефона. За жалост съм на работа и няма да го гледам, ама все тая.

Искам обаче да изкажа и аз възмущението си от БТВ, след като днес в новините се оправдаха като страхливци с тон, обвиняващ българския народ, че протистира, а те видите ли, трябвало да правят професионална журналистика. СмЕх.

Пропуските на Кир-ил Рашков са във вид на стотачки или цели пачки...в зависимост от това къде и при кой, и за какво трябва да бъде пуснат...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.