Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

“X Factor” - музикално шоу

Хареса ли Ви шоуто ? 30 гласували потребители

1. 1. Хареса ли Ви шоуто ?

• ДА
      50%
    • НЕ
      30%
    • Никога не съм го гледал/а
      20%
  2. 2. Кой ще спечели надпреварата ?

• Богомил Бонев
      14%
    • Рафи Бохосян
      71%
    • Александра Апостолова
      0%
      0
    • Нямам представа/не гледам предаването !
      14%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Публикувано изображение

Страхотни изпълнения, които вдигнаха цялата зала на крака.

Атмосферата в залата и екзалтираната публика помогнаха на 13-те финалисти да дадат най-доброто от себе си и да се почустват като истински звезди на голямата сцена! Всички те изпълниха индивидуални песни, а утре един от тях ще трябва да се раздели със светлините на прожекторите. В директна битка във втория лайф концерт ще се изправят двама от участниците, събрали най-малко гласове за себе си, а журито ще определи кой от тях ще трябва да си тръгне.

Хареса ли ви новото шоу ? На мен лично НЕ !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Цяла тема за тази глупост? Това платена реклама ли е? Иначе предаването е като бай нрадър, пей с мен, пей без мен, претендентът, бягство към еди кво си.. Занимава затъпялото българско общество с глупости за да не се сеща колко зле живее... Като няма хляб дай им зрелище.

• Автор

Цяла тема за тази глупост? Това платена реклама ли е?

Да братле ... сега ми платиха по мръсния канал :clown: !

На мен също не ми харесва... единствено, което понасях беше "Черешката на тортата".

П.п. Имаше една 17г. лигла - Кати от Полвдив, единствено тогава се загледах в Х фактора.

Митак, взел си денги - сподели ги с форума Публикувано изображение:clown:

Мнението ми за "Х Фактор" не се различава от това за конкурентното шоу, освен в частта му за Слави Трифонов, разбира се. Посредствени изпълнители и неадекватно жури с неясни задачи и критерии. То, журито, няма и как да бъде разбрано, защото не очаквам да чуя упрек за който и да е от участниците, това би било в ущърб на SMS-кия интерес, който е двигател и тук, т.е. нищо ново - фалш до дупка.

Нямам никакво намерение да пресичам ищаха на младите да пеят, тъкмо напротив, но засега съвсем не ме карат да се чувствам неудобно, че съм дал отрицателен вот в анкетата.

И все пак, много по-добре да гледам това шоу, отколкото турските сериали. То не остана бг тв канал, който да не ги дава, егати и инвазията, дето се получава.

Не го гледам и нямам и такова намерение.

Единствено изпълнението на Боряна Баташова и на 14-годишния Богомил Бонев ми направиха впечатление, и то в бокса ги мярнах.

Шоуто е супер,но е пълно копие на music idol.

Я пак, сигурен ли си?

http://en.wikipedia.org/wiki/The_X_Factor_(TV_series)

Писна ми от разни не информирани хора, пишещи навсякъде в нета...

• 4 седмици по-късно...

Гледам го с интерес, макар и не редовно. Коментарите на Поли, Мария и Васко са адекватни (за разлика от тези в Гласът), хвалбите са с цел мотивация, е и не само :P , реалната оценка е зад кулисите. Много се кефя на Богомил, Стела, Мойсей и Ангел.

• Автор

Гледам го с интерес, макар и не редовно. Коментарите на Поли, Мария и Васко са адекватни (за разлика от тези в Гласът), хвалбите са с цел мотивация, е и не само ;) , реалната оценка е зад кулисите.

Много се кефя на Богомил, Стела, Мойсей и Ангел.

Мила , обясни ми какво харесваш в тези " музикални инвалиди " Мойсей и Ангел ? За Богомил и Стела те подкрепям отвсякъде ... а за цялото музикално шоу ... хммммм !

Мила , обясни ми какво харесваш в тези " музикални инвалиди " Мойсей и Ангел ?

А, пеят момчетата :giggle1: . Певците са артисти и като такива искам да изпълват сцената, която гледам, да ме радват излъчването им, облеклото, присъствието, тогава - някой и друг фалш няма да развали удоволствието ми.

Публикувано изображение Музикално ШОУ, чисто пеене - от звуконосител

Харесва ми повече от "Гласът на България". Последното ми бе мноооого скучно - това, което видях (не претендирам, че е много, но ми беше достатъчно да си изградя мнение), бяха масово глътнали бастуна младежи (тук-там някое изключение се намираше) - ха са мръднали малко и подскочили, ха са опропастили песента. От "факторите" ми допада Рафи - много енергичен, пее вярно и един такъв лъчезарен... с една дума - муцка :D Ангел и Мойсей се справиха чудесно с последната песен. От съдиите най-обективен е Васко, той е и най-симпатичен, де ;)

Присъединявам се към групата на харесващите шоуто. И към Федора, че е много(в пъти) по-добро от "Гласът на България", като шоу, но и не само... Всяка песен със своя постановка... дори само това ми доставя удоволствие да гледам, а изпълненията на Богомил, Рафи, Сани и войс ъф бойс чакам с такова нетърпение на всеки концерт, че... е, нали стана ясно - те са ми фоворитите! На снощния концерт Богомил ме умили невероятно с трудната мъжка, любовна песен(една от любимите ми песни). Това малко момче има толкова талант и чувственост в себе си и с такава лекота пее, че едва ли някой, чувайки го само на аудио, може да допусне и за миг, че е само на 14 години.

Аз лично харесвам такива "шоута", казвала съм го не веднъж. Но Гласът на България ми харесваше една идея повече :( От Х фактора моите единствени фаворити са Богомил и Рафи, дори и онзи, наричащ се Джийсън, ми допада. А дамите някак не успяват да ме впечатлят. Може би затова и другото шоу ми допадаше повече. Там определено имаше повече талнти и никак не ми беше скучно :D Само че досега никога не е печелил мой фаворит и ще ми е гадно, ако не спечели малкия човек с големия глас- Богомил...

...добавям към моите фаворити Маги и Александра, не защото сега ги открих, а защото си ги "преговорих" снощи. Стела ме кефи само когато пее, всяка нейна дума извън сцената е преигравка и поза, много точно снощи Поли и каза, че е готова актриса. :(

Моят фаворит е Александра и онова момче на 15 години, не ги следя много,бях фен на другата версия по другата тв :no-no: Иначе за това шоу мога да кажа,че е пародия. Замислете се колко са пеещите в него !

Моят фаворит е Александра и онова момче на 15 години, не ги следя много,бях фен на другата версия по другата тв :ph34r:

Иначе за това шоу мога да кажа,че е пародия. Замислете се колко са пеещите в него !

Пеещите са: Богомил, Рафи, Александра, Стела, Маги и доста от тези, които си тръгнаха.

:nono:

Иначе за това шоу мога да кажа,че е пародия

Ако наричаш интересните постановки и костюми за всяка песен "пародия", не знам какво за теб е непародично шоу.

За пеещите... единствено Джийсън и Стела не ми се вписват в картинката на пеещите... Не знам защо толкова лансират Стела... Това момиче направо измъчва хубавите песни. При Джийсън поне има живец, при Стела, поне аз нищо не долавям... и ми е страшно неприятно, че точно тя остана от момичетата, като си спомня какви гласове отпаднаха още на кастингите... :(

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Стела има рядко срещан тембър (както го наричат - бленда) - мек, приглушен, топъл, на моменти хриплив... Много ми харесва, но, пак казвам, преиграва извън сцената и това адски ме дразни. И аз, Нел, много съжалявам за някои от отпадналите.

От изминалия концерт най-много ми хареса изпълнението на Графа, Боги, Джийсън (който снощи си тръгна и ще ми липсва) и Рафи. Не знам какво толкова харесват на групата Voice of boys и как според тях са си паснали и какви хубави гласове имали, дето се преливат, но аз лично всичко това мога да го кажа за единственото изпълнение, което направиха другите момчета с Графа :) това имам предвид: http://www.youtube.com/watch?v=I_0SYo6p-Q4

Стела има рядко срещан тембър (както го наричат - бленда) - мек, приглушен, топъл, на моменти хриплив...

Няма как да не се съглася за блендата, а и точно с теб не бих спорила на тази тема(защото съм лаик), но един глас, който до този момент не изпя нито една песен без да фалшиви и с толкова липса на емоция(направо ми се доплака на "Уморени крила")... не мога да приема, Еви, наравно с Богомил, Рафи и Сани... напъвам се седем концерта вече да го харесам това момиче и... за сега резултатът е отрицателен.

Гале, та те пеят заедно от два месеца и за това време наистина се справят чудесно, все пак те бяха индивидуални изпълнители, които получиха шанс да участват, но... вече като група.

Поздрав за теб и за всички, които четат тук - "Мой свят", изпълнен от тях, слушайте от 1.54

http://www.youtube.com/watch?v=U5RgJlA9kR4

А песента с Графа и Любо наистина се получи много, много добре. :help wanted4:

• 3 седмици по-късно...

Няма да участвам във втората анкета, защото не знам кой ще спечели (все още не съм врачка, но гледам предаването), но много ми се иска да е Рафи!

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.