Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за 3G Интернет модемите, настройки, проблеми

Featured Replies

А дали имаш версия и за Win 10 Pro 64 bit защото тъпото животно стартира според мен само ъпдейта и сега версията за win 8 не работи - цъкам connect, пише около 20 секунди connecting и после край...

• Отговори 311
  • Прегледи 340,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пробвай да инсталираш драйвъра през десен клик по инсталатора-> Properties->Compatibility->Windows 8->Apply->OK->десен клик->Run as administrator.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

Здравейте! Ще карам направо на въпроса, макар темата да е малко стара, но имам един въпрос и ще се радвам, ако някой от Вас има понятие как да се справя със следната ситуация: Взет е интернет модем на Виваком - https://www.vivacom.bg/bg/residential/polezni-syveti/nastrojki-za-ustrojstvo/nastrojki-za-3g-modemi/lte-usb-stick-huawei-e3372s.html обаче същия не може да се инсталира коректно на Windows 10 64bit, пробван е на ХР и на 7-мица - тръгва без проблеми. Гледах по различни и разнообразни форуми, но никъде не открих решението на проблема, пробвах различни драйвъри, които "уж" са дадени за конкретния продукт, но все без успех. Ако имате някаква идея или желаете повече информация за случая, моля кажете! Благодаря Ви, предварително!

Пробва ли да го инсталираш в Compatibility mode за Windows 7?

• 1 година по-късно...

Здравейте виждам, че темата е стара, но се нуждая се от вашата помощ.
Имам модема Huawei E173s-2, който работи със софтуера на Vivacom и бих искал да го отключа и да мога да го ползвам към всички оператори.
Свалих си програмата Universal_MasterCode и генерирах, въведох IMEI кода и генерирах unlock и flash кодове.
Проблемът е, че ударих на греда след това. Доколкото разбрах трябва да сваля firmware-а за модема, а линковете, които са публикувани тук не работят. Изписва ми, че файлът е преместен.
Много ще съм благодарен ако някой от вас ми изпрати firmware-а за модема или качи работещите линкове от data.bg

• 3 седмици по-късно...
на 9.02.2019 г. в 16:43, rostislaf написа:

Виж този линк дали ще ти помогне https://www.modemunlock.com/huawei-e173-unlock-3g-usb-modem.html

Извинявам се за закъснелия отговор. Първоначално този линк ползвах и следвах като стъпки но като се опитам да инсталирам firmware-а ми изписва грешка. Мисля, че firmware-а качен в този сайт е различен. На мен ми трябва за E173s-2. Надявах се някой от вас да има файла :(
Ще съм ви много благодарен ако някой го има и го сподели.
Лека вечер.

• 2 седмици по-късно...

Здравейте отново. Успях да намеря точния firmware (Huawei E173s-2 Firmware CH1E173SM 21.045.06.00.55.B726) . Автора на темата на страница 10 е предоставил един руски полезен сайт, в който успях да намеря линк за тази версия. Вече модема работи и със СИМ карти, които не са на Vivacom. Следващото нещо, което се опитвам да направя е да активирам Voice Feaure опцията. Доколкото разбрах на версия тя не се поддържа официално на модела E173s-2, но автора на темата, на страница 10 е написал, че е успял да я активира на неговия модем. Много ще се радвам ако някой ми помогне да я активирам и аз.

на 31.12.2014 г. в 4:53, Rub4o написа:

За съжаление, информацията която успях да намеря е, че хардуера CH1E173SM не поддържа voice feature опцията.

Voice feature       : not supported in current firmware (дори и след ъпдейт на фърмуера)

Това обаче не е пречка (поне при моя тест на два модема на Глобул/Теленор и Виваком) при поставяне на стандартна SIM карта да успея да набирам и получавам входящи обаждания през Huawei Mobile Partner 16, при ъпдейтнатите firmware-и с налични инсталирани дравери 5.01.13.00

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.