Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за предаването"Сигнално жълто"

Featured Replies

Задържаха Киро Скалата след скандал с Албена Вулева

Атанас Павлов

15 юни 2007 14:07

Киро Скалата е задържан късно снощи след скандал в известна дискотека във Варна, която се намира на крайбрежната алея.

По време на скандала е счупена една от трите камери на екип, с който в заведението е била водещата на скандалното предаване “Сигнално жълто” Албена Вулева.

След инцидента Киро Скалата напуснал дискотеката със потрошената камера. Продължил до паркинга на общината, където предал отломките на охраната.

Киро Скалата е задържан и все още е в ареста до изясняване на случая.

Източник: Darik News

• Отговори 68
  • Прегледи 9,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Атанас Павлов

Киро Скалата е задържан късно снощи след скандал в известна дискотека във Варна, която се намира на крайбрежната алея.

По време на скандала е счупена една от трите камери на екип, с който в заведението е била водещата на скандалното предаване “Сигнално жълто” Албена Вулева.

След инцидента Киро Скалата напуснал дискотеката със потрошената камера. Продължил до паркинга на общината, където предал отломките на охраната.

cool.gif Супер !!! Добре, че е една камера, ми как не е потрошил главата на грозната Албена...

Абе, да прави такова предаване, добре, ама не по тоя арогантен начин в крайна сметк...

И поне от време на време да се поглежда и тя в огледалото милата !!!

Атанас Павлов

;) Киро :hush: Скала

Те това заслужават- :)

Някой май питаше за сайта на сигнално жълто, ето нещо:

http://signalno-julto.dir.bg/_wm/diary/?df=46

И още нещо:

Стефан Диомов осъди „Сигнално жълто” Полина Тодорова

Основателят на "Фамилия Тоника" и организатор на фестивала "Бургас и морето" Стефан Диомов е осъдил водещата на предаването „Сигнално жълто"Албена Вулева.

Спечеленото дело е за клевета, след като Вулева обвини в корупция Стефан Диомов.

Водещата ще трябва да заплати обезщетение в размер на 6 хиляди лева, съобщава burgasinfo.

"Първото място в "Бургас и морето" се урежда с определена доза симпатия, изразена във финикийски знаци, поради което Диомов неслучайно е бил подготвен с чантичка под мишница", се казва в част от видеоматериал, излъчен в предаването на Вулева преди три години.

Според Вулева между изпълнителите е имало своеобразно наддаване и този, който плати повече печели първото място в конкурса.

След като се запознал с твърдения на водещата, композиторът, завел дело срещу водещата, като на нито едно от осемте заседания на Бургаския окръжен съд защитата на Вулева не се е явила.

Парите от обезщетението Стефан Диомов ще дари на бургаското читалище "Пробуда" за дооборудване на студио за млади попизпълнители.

А ето какво казва Къци Вапцаров, който колкото и да не го харесвам, не мога да не се съглася с неговото мнение:

Албенчето работеше при мен. Тя е тежък случай. Става дума за манталитет. Много хора искат да станат богати и известни, плюейки и хапейки. Мнозина губят християнските си добродетели и са се отчаяли дотам, че единствената им спасителна сламка е да станат кучета на повикване и някой отгоре да им казва - хапи този, лай онзи.

Това са поръчкови кампании.

- Има ли истина в тях? Албена Вулева не жали дори фолкпевици. За една от тях беше казала, че мирише лошо...

- Става дума за Камелия. Това абсолютно не е вярно. Имах удоволствието да пътувам с Камелия до Атина и обратно в една кола. Тя е много готино момиче, с много приятно чувство за хумор. На народен език на това му се вика да търсиш под вола теле. Сигурен съм, че някой ги поръчва тези негативни кампании срещу определени личности.

След първото предаване, в което Албена Вулева ме спомена, й се обадих по домашния телефон. Казах й: "Албенче, само едно ще ти кажа, защото съм малко по-голям от теб. Този път, по който си хванала, е лош, защото ще загубиш всички свои приятели, ще загубиш хората около себе си и всички ще те намразят". Тя чистосърдечно ми отговори: "Къци, нищо лично, всичко е бизнес, нали знаеш как е". Казах й: "Повярвай ми, ще дойде време, когато ще съжаляваш!" Според мен това време дойде, защото наскоро ми се обадиха от същото това предаване, за да ми кажат, че вече са си сменили имиджа и ме канят като гост.

Отказах им. Не съм обиден на Албена и нямам нищо срещу нея. Отказах да участвам в предаване, което има имидж, че плюе наляво и надясно. Излезе ли лафът, че сестра ти е к***а, иди доказвай, че нямаш сестра.

Редактирано от Дяволският ангел (преглед на промените)

Некви тикви падат в тоя сайт.Типично за тях,трябва да е сигнално за да е интересно,луд на шарено се радва.

Някой май питаше за сайта на сигнално жълто, ето нещо:

http://signalno-julto.dir.bg/_wm/diary/?df=46

И още нещо:

Стефан Диомов осъди „Сигнално жълто” Полина Тодорова

Основателят на "Фамилия Тоника" и организатор на фестивала "Бургас и морето" Стефан Диомов е осъдил водещата на предаването „Сигнално жълто"Албена Вулева.

Спечеленото дело е за клевета, след като Вулева обвини в корупция Стефан Диомов.

Водещата ще трябва да заплати обезщетение в размер на 6 хиляди лева, съобщава burgasinfo.

"Първото място в "Бургас и морето" се урежда с определена доза симпатия, изразена във финикийски знаци, поради което Диомов неслучайно е бил подготвен с чантичка под мишница", се казва в част от видеоматериал, излъчен в предаването на Вулева преди три години.

Според Вулева между изпълнителите е имало своеобразно наддаване и този, който плати повече печели първото място в конкурса.

След като се запознал с твърдения на водещата, композиторът, завел дело срещу водещата, като на нито едно от осемте заседания на Бургаския окръжен съд защитата на Вулева не се е явила.

Парите от обезщетението Стефан Диомов ще дари на бургаското читалище "Пробуда" за дооборудване на студио за млади попизпълнители.

Ето това вече са добри новини. Време е вече някои хора да се научат, че казаната дума тежи много повече и от действията и да спрат да се подиграват на известните хора в тази държава за евтин и гнусен резил.

А ето какво казва Къци Вапцаров, който колкото и да не го харесвам, не мога да не се съглася с неговото мнение:

Албенчето работеше при мен. Тя е тежък случай. Става дума за манталитет. Много хора искат да станат богати и известни, плюейки и хапейки. Мнозина губят християнските си добродетели и са се отчаяли дотам, че единствената им спасителна сламка е да станат кучета на повикване и някой отгоре да им казва - хапи този, лай онзи.

Това са поръчкови кампании.

- Има ли истина в тях? Албена Вулева не жали дори фолкпевици. За една от тях беше казала, че мирише лошо...

- Става дума за Камелия. Това абсолютно не е вярно. Имах удоволствието да пътувам с Камелия до Атина и обратно в една кола. Тя е много готино момиче, с много приятно чувство за хумор. На народен език на това му се вика да търсиш под вола теле. Сигурен съм, че някой ги поръчва тези негативни кампании срещу определени личности.

След първото предаване, в което Албена Вулева ме спомена, й се обадих по домашния телефон. Казах й: "Албенче, само едно ще ти кажа, защото съм малко по-голям от теб. Този път, по който си хванала, е лош, защото ще загубиш всички свои приятели, ще загубиш хората около себе си и всички ще те намразят". Тя чистосърдечно ми отговори: "Къци, нищо лично, всичко е бизнес, нали знаеш как е". Казах й: "Повярвай ми, ще дойде време, когато ще съжаляваш!" Според мен това време дойде, защото наскоро ми се обадиха от същото това предаване, за да ми кажат, че вече са си сменили имиджа и ме канят като гост.

Отказах им. Не съм обиден на Албена и нямам нищо срещу нея. Отказах да участвам в предаване, което има имидж, че плюе наляво и надясно. Излезе ли лафът, че сестра ти е к***а, иди доказвай, че нямаш сестра.

Къци е шматка (това си е мое мнение),но това не значи че е с празна глава.

А това му изказване е доказателство за пълнежа на главата му,и аз съм съгласен с него...

Ето това вече са добри новини. Време е вече някои хора да се научат, че казаната дума тежи много повече и от действията и да спрат да се подиграват на известните хора в тази държава за евтин и гнусен резил.

Така е

Не можеш да трупаш точки на чужд гръб :help wanted3:

И между другото снощи бях свидетелка на концерта на Лили Иванова-2 часа нонстоп пя,с оркестъра си и на тези години

:cheers:

В началото и на мен ми беше интересно, защото беше нещо различно, но после много се разводни, почнаха да преувеличават и прекаляват с "плюенето" по другите, а и тая Албена е една...нама думи просто.

Мислех,че отдавна го няма това предаване...нямам мнение за него

Безсмислено предаване , което изобщо не ме забавлява , а точно обратното - дразни ме с простотията си . :beer:

Предаването вкарва равновесието, след като е пълно с такива в които се късат да се хвалят и мазнурят без нито един неудобен въпрос, последното за което се сещам по някоя кабеларка попаднах на Аксиния и някаква наша миска, не знам коя беше водещата, та те 5 минути си разменяха любезности колко другата и била любимка и ала бала ници, точно това смятам че дразни много от зрителите и ги привлича към жълтините...

Също не виждам какво толкова прави това предаване - ми всеки може да си има мнение за това дали някой е красив и секси или не е? значи по същата логика след като се иска да се забранят негативните оценки, ами да се забранят и всички комплименти?

Отразяването на Слави Трифонов и прословутите му безумно нагли интервюта беше идеално, така си има нужда от Албенчето да дразни егото на всякакви себични, егоцентрирани и самозабравили се "звезди"

Предаването е помия,на каймака утайката.Водещата(Хигиена Нулева) ръси обиди на хора които немогат да и отговорят,не я виждам тя да взима интервютата.Предполагам повечето хора от които взима интервю биха я удушили собственоръчно,ей така за лично удоволствие.Нейното със сигурност не е журналистика,погледнато и от човек който не разбира от тия работи се вижда че тая не и хлопа дъската,а и се е разковало дюшемето.Предаването и е израз на човешката простотия и завист.Ясно е че много от "звездите" не са звезди ама всеки има слабости.Един приятел гледаше една манекенка по телевизията и викаше "това не е жена,може ли една пъпка да няма".

;)

Аз лично отдавна не го гледам, но смятам, че трябва да има и такива предавания.

Арестуваха Киро Скалата, взел камерата на Албена Вулева

Кирил Вълчев - Скалата е бил арестуван тази нощ във Варна.

Причина за задържането на Скалата, който е и водещ на предаването “Фитнес мания” по МСАТ, е скандал, разиграл се в малките часове днес във варненската дискотека “Час Пик” между Вълчев и “жълтата” водеща на Скат Албена Вулева.Вулева и нейният оператор снимали Скалата, който според очевидци се забавлявал в заведението в приятна женска компания.Афектиран от този факт Вълчев взел камерата на телевизионерите и изчезнал с лъскавото си Ауди, което е било паркирано пред дискотеката.По-късно Скалата спрял пред Община Варна и оставил на съхранение камерата на ТВ-екипа на Вулева. През това време скандалната водеща на “Сигнално жълто” е подала сигнал в ОДП – Варна, от където е бил даден за издирване, а по-късно и арестуван.В специално изявление от ръководството на телевизия Скат съобщават, че екип на "Сигнално жълто" в състав репортерката Камелиа Колева и операторката Илияна Цакова са отразявали промоция на албум на поп фолк певицата Джина Стоева в дискотеката. За присъствието на Албена Вулева не се съобщава.Според версията на телевизията Кирил Вълчев е нанесъл "два удара с крак" на операторката и я "хвърлил на асфалта".След това "ритал и заплашвал" екипа и накрая се опитал да го прегази, след като унищожил лентата.Вулева е подала жалба срещу Скалата в ІІІ РПУ. Срещу Скалата може да бъде повдигнато обвинение за грабеж, което е едно от най-тежките престъпления.По-късно днес Киро Скалата е бил освободен.

top_logo.jpg

Пък и е хубаво някой да подрязва крилцата, на българските псевдозвезди. Към днешна дата обаче смятам, че е идиотска безвкусица, с отчайващ сценарий и невероятно злобна водеща...напрау си е някаква треторазядна продукция срам дори за СКАТ...

Точно така, Динди!

Както и друг път съм казвала - на мен комбинацията глупост+наглост ми идва в повечко... Не ми е приятно да гледам и слушам, как водещата с доста напевен тон, хиперболизирайки, осмива и презира всичко, що шава...

Според мен е много хубаво предаване което ни показва че тъй наречените, наши звезди си били имали и лоши страни,който съвсем не са малко,да се надяваме че предаването ще продължи да съществува и в идните деситилетия!

Момче, моля ти се!

Показва ни по-скоро и какви същества могат да бъдат водещи на национални телевизии.. :)

Прочетох страница и половина - две и ми стига. Видях кой накъде дърпа. Общо взето мнозинството вярва на идолите си. Ако говорим за красота, ето затова признавам Сигнално жълто, макар отдавна да не съм го гледал. Няма значение ,че водещата не е мис България. Сигурен съм че и мен би ме осмяла яко, ако стана известен, но тя ще бъде права. Това, че ползва ирония е чуждо за 99% от зрителите и. Разбира се и аз мога да иронизирам и ако го направя, ще изтъкна първо недостатъците на другите, които се припокриват с моите, а те не са малко. Единствената разлика между мен и така наречените "звезди" са парите и положението в обществото. На колко от вас мъже , примерно Глория ви се струва идеала за жена на нейната възраст? Погледнете снимките и на 20 и тогава казвайте заключенията си. Гледайте и едно старо предаване " Всяка Неделя" и тогава казвайте кой е идеала ви. Ами там просто ГАЛЯ изглежда като на 40! Да не говорим, какви неща говорят хора, които лично я познават. На всичко отгоре ми е и градска.Разбира се, че такъв човек е задължително да се покаже в истинската си светлина. Хм, бившата ме обвинява, че идеала ми за жена била Глория, чийто плакат виси на стената ми от години. Убедил съм се, че нито една мис... не ми е по вкуса и нито една участваща в подобни конкурси също! Ето затова трябва да има такива предавания. Хубаво, имай си парите, но не занимавай околните с твоя комплексиран егоизъм! Това, че си дала пу**а на някого не означава, че и аз искам да ми дадеш! Нужно е голямо оплюване, защото нашите " звезди " са на много по-ниско ниво и от нашите политици! Като казах политици, ето и нещо от кухнята. как протича подготовката за посрещане на бай Гьорги (Първанката, за тия, дето не зацепват) тая събота при нас. Такова чудо не съм виждал никога. Сега се принудих да дам 6-7 лева за най-евтиния прах за пране, та да опера единствените си работни дрехи ( просто фирмата ми дава веднъж годишно, а те се изпокъсват за 2-3 месеца), щото нали съм представителна личност за фирмата. Тука много хляб може да се изкара. 800 000 лева за посрещане на 340 гости плюс президента не са малко за фирма с миналогодишен оборот от 90 милиона лева. Сигурен съм, че ще видите нещо по БТВ вероятно, както и досега сте гледали платени репортажи, но не сте осъзнавали тогава, че ще говоря за тая фирма сега.

DSC02543640x480.jpg

Такава чистота, такова пребоядисване, такова напрежение не е имало никога, даже и при откриването на подразделението, в което работя и съм взел лично участие в строежа му. Ето за такива хора говори Албена. Едва ли президента ще разбере истината и състоянието на нещата. Затова и сега политиците ни говорят с гордост за успехите на държавата в изминалите няколко години.

Ако и вие вярвате на "звездите', значи също участвате в тая заблуда на общественото мнение! " Звездите не са нещо повече от вас , а ако знаете и какви лай*а серат...

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.