Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете ми Mp3 Player

Featured Replies

Предложете ми mp3 player до 30 лева. Долу горе да има 1гб памет.Може и 512. И да е хубав на външен вид... Да е с вградена батерия и ако може да е и с вградено usb

50 лв. 2GB NEO MP20F. Екран,дизайн на iPod,MP3,WAV,картинки,TXT,зареждане през зарядно и кабел,добра батерия.

• Автор

50 лв. 2GB NEO MP20F.

Екран,дизайн на iPod,MP3,WAV,картинки,TXT,зареждане през зарядно и кабел,добра батерия.

А можели да ми дадеш някой сайт от където да го поръчам.

Бягай от продуктите на Нео!

По-добри предложения до 50 лв. са:

http://www.technomar...028107/msi-p640

http://www.technomar.../iriver-t20-1gb (само, че цената му беше 50лв. последно като го гледах)

SONY също имат добре свирещи плеъри на тази цена.

Погледни тази тема : http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=178337

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

50 лв. 2GB NEO MP20F.

Екран,дизайн на iPod,MP3,WAV,картинки,TXT,зареждане през зарядно и кабел,добра батерия.

Абе какво Нео.Това е несериозно.

Защо? Дай обоснвание. В момента съм с него и съм доволен-има дисплей,свири добре,има дори еквалайзер,четене на текст,гледане на видео(макар,че екрана е малък,но все пак го има),картинки и 2 игри. Много добре изглежда,с добра окомплектовка. Какво повече ти трябва? За 50 лв. е направо уникален. 1 година съм с него,проблем не е давал.

50 лв. 2GB NEO MP20F.

Имах същото НЕО и мога да кажа, че е пълен боклук. Първо ми се развалиха жаковете за слушалки, после отказа да се свързва с PC-то и накрая тотално отказа да се включи. :( Така че стойте далече от MP3 плейърите на НЕО.

Защо? Дай обоснвание.

В момента съм с него и съм доволен-има дисплей,свири добре,има дори еквалайзер,четене на текст,гледане на видео(макар,че екрана е малък,но все пак го има),картинки и 2 игри. Много добре изглежда,с добра окомплектовка. Какво повече ти трябва? За 50 лв. е направо уникален. 1 година съм с него,проблем не е давал.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=178337&view=findpost&p=1991572

За мен е важно плеърът да свири, а моят прави това в продължение на почти пет години. И бих се обзаложил, че го прави доста по-вярно и по-качествено от разните китайски измислици. Пък ти си ползвай NEO, като искаш :(

Бих препоръчал T20 (който holler_pz препоръча) - моделът е идентичен на моя, само че е с вградена батерийка.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.