Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде бихте отишли с човека преди вас? ( ново начало ! )

Featured Replies

Щом нема а бараш гащата, слагам тирантите и тръгваме. Да си вземе пиратките, балоните, локомотивната свирка и Донърджак. Слагаме лежерните джапанки и тръгваме.

• Отговори 529
  • Прегледи 38,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

В пълно бойно снаряжение съм. :ph34r: Сещаш ли се за ония балони със свирка накрая, като гайди дето пищят... ще дигнем народа от сън откъдето минем. Зарежи ти тия джапанки,че ако ни подгонят ще ядем дървото. :D Няма да казвам къде ще ходим, защото гаранция ще има промяна в плана след петото назраве.

Хъхъхъхъ. Тия да ги нямаме. Никакви промени в плана. И след петото наздраве уговорката за запоя си остава неизменна. П.П. Като каза пълно бойно снаряжение, и като се отчете моята любов към спизъците, я ми списъцифицирай какво включва споменатата от теб амониция. Моля...

Промяната беше само за шляпаме боси, иначе запоя си остава бетон.... Или що пък, ще те гледам как мааш флинстоунки. :D Такива да си ги нямаме! Ти не даваш да ти барат списъците, аз току така не отварям торбата. Ще те оставя да се чудиш какво шава отвътре пък. :clown: Ще ходим на панаир после, кво ще кажеш?

Тогава освен наколенките си нагласи и космодиска, щото аз така лесно не кандисвам. Пък ще те питам после искаш ли да ходиш някъде с мене. :D

Да видим, да видим кой кого! Просто не знаеш какъв хитър лукавец съм ас :) След панаира ще я заведа на концерт по цигулиране! Ще слушаме само настройването на цигулинките и разсвирванет. Хъхъхъхъ....

Заради ей такива като теб торбата ми е с двойно дъно. Бе и аз не падам по долу, ще те разсейвам упорито. На цигански кушии ще те водя.

На Конски Велиден, малиииии, на Тудорица - ше я вода на да я возя на сал в Ел Пацифико... Ако ни останата бъбреците здрави, ще разместя малко списъците...

След подобни мероприятия ми се струва ,че няма да ни се шава много много. Пък ако имаш сили, ти бутвам едно дайре в ръцете и тогава вече ще ни забранят тотално да влизаме в темата на Сънчо.

Това с дайрето е перебор. Аз съм музикален инвалит, нито свиря, нито пея, нито танцувам. Ще я водя да скача на батут, като се наиграе ще и дам боичките, ще си легна и само да е посмяла да ме нарисува!!!

Кой те пита какво можеш и какво не можеш пък теб?... Задача съм ти дала, идеята беше да падна от смях от твоите кръшни извивки. Обаче в това дъждовно време едни лодчици ми се въртят в главата, теб ще те издебна друг път.

Да не чувам детски смях и скърцане на биберони! Щом съм казал диференциални уравнения, значи ще те вода. Ас ще се постарая да са лестнички...

което ще рече, че вече ме знаеш, което пък ме радва... :) ще го водя в един облак от тишина... дали ще се разпознаем и без думи... :clown:

ще избягам от там - каква тишина - тихото става само за спане - ще я водя в ковашка работилница - да чуе как звънят чуковете и как мирише горещият метал

Значи Дарко не понасял тишина !Вече знам какво да му сипвам тайно в попарата. Тебе ще т е взимам д а ми режеш и кроиш картоня ,че хич не обичам ,... хем ще те отплесвам :P

Merryl! А пък туй щурото иска да те плеска, ще ги водя в шамарената фабрика, да видят те хубаво ли е да се пляска без причина...

а бе аз преди малко в коя тема ти отговорих, че слагам сандалите и отиваме за златни рибки... :D на водната пързалка ще го водя... искам да пръскаме с вода и да има дъга...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.