Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде бихте отишли с човека преди вас? ( ново начало ! )

Featured Replies

С Apoli отивам на фото сафари...

• Отговори 529
  • Прегледи 39,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

С него, само на стрелбището :strangle:

Не знаеш колко съм добър там. Навремето стигнах до републиканско състезание. Повеждам я на стрелбището...

на люлките :P

Тази ще я пусна по пързалката...

този със сигурност ще ме чака отдолу на пързалката, след като ме пусне... :clown: там сме - на пързалката де... :P

последно - на пясъка ли ще ме суркаш или на сладолет... :ph34r: да... и за рибите нямам против... ходи ми се в онези аквариуми, където мога през стъклото да докосна муцуната на акулата...

Еее, чак толкова лош няма да съм. Няма да храня акулите с теб. Пък и нищо не са ми направили милите. Ще я водя гледа как хората идът сладолет. Хъхъхъхъ...

ааа... сетих се за филма "Автора, автора", където героят на Ал Пачино казваше на омразната си бивша съпруга "И внимавай, като се къпеш в тия плажове... да не пострадат акулите"... с него ще отидем в някой сладоледен рай и ще опитваме от всички сладоледи и... докато ни замръзнат мозъците... Ще го правя Ескимос... :D

Ох преди години в София имаше една сладоледена къща "Джими". Обожавах да ходя там и да си поръчвам мляко с мента и сладолед през деня, а вечерите само заливка Ром. Ще я пратя да види, дали работи още туй чудо?

точно там - в сладоледената къща... а защо да не си направим и къща от сладолед... :) тогава, непременно ще му сложа нос от фунийка със сладолед... :clown: да му пари... :P

• 3 седмици по-късно...

никакво лъзгане с теб, че ще ми се излъзгаш някъде... направо те закатанчвам за радиатора... ооо... Верно, че трябва да спра да дзяпам... Радвам ти се, бре... Пъсочното момче

е на това може да се кача, ама на влакчето на ужасите :D дъли ще мож ме издърпаш да се кача... :clown: ще го кача на влакчето, ама ще го гледам от долце :D

Веднага да се поправиш! Темата е, къде ще ходиш заедно с някого, а не от къде ще му гледаш сеира! Нея ще я заведа на сватба. Ще гледаме някоя кучешка сватба и ще ближем сладолет...

ще го вземем в пясъчника малко и него... да види що е нефин пясък и безгларусие... :) Хубу де - и аз идвам на кръчма... Изпреварител такъв...

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

ааа, страх ме е от такива работи... повече от един рог не мога да понеса... :D ще отидем къде-къде... на пазара в Танжер... мерак ми е... ама с теб ще е много спайси...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.