Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде бихте отишли с човека преди вас? ( ново начало ! )

Featured Replies

Ща и са оставя в ръцете,да ми покаже балкана и балканските кръчми :)

• Отговори 529
  • Прегледи 39,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

на пейката в парка - ще ми е интересно да си поговорим

хахаха... стой напокрива, ние идваме... Хем ще носи спирт с мед и мед със спирт... :ph34r: Тиху ся... :D

Тъкмо реших да правя женски фасони и те ме спря. Оф , ама съм мека Гана. Това със спирта и меда ми хареса. Никъде няма да ходя, ще ги чакам тия двамата хубустници с армагана.

С тия трите (третата грация с фърколешката се ше изскочи от нейде) нема нужда никъде да хода, щото както са шашави по целите глави, ще ме носят насам натам, без огллед на ръст и килограми. Мхм...

Къде ще ходя не знам. Покрай него нещо ми се губят дистинациите напоследък, що така не знам, обаче си представих как ни е надценил хахавото по главите и му се случва лошо падане. :giggle1:

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Виде ли - нишо не съм натценил. Веднага ми организираха покушение. Значи, с тях отивам в моргата... в качеството си на изпълнител на главната роля... Труп!

Така лесно ша умиргаШ значи. :rolleyes: Не може! Ако знаеш само в още колко серии ще участваш... С Дарко отивам на църква.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Ами, има и такива дни. Ще го водя да му напълнят главата с хелий и ще го гъделичкам да се хили заразно.

Аз пък ще го водя (Дарк де) да си ляга, че днеска се грижи за болно мече, прави гъдена супа, катери се по баирите, гледа хилми, ходи на пазар и сега тези двете бъндитки го тръшкаха по студените подове и помещения. Лека ви ношт... :* :* :*

Лека, Дарк. И бързо оздравяване на милото детенце... Троеточие такова! Щото подозирам, че едната точка е за мен, де... :*

Помислих си , това лудото къде ще се води пак само, но щом е за мечето му разписах извинителната белешка. И да дадеш медец на Малчо... Мерил ще я водя на крос пистата да веем перчеми.

да бе да... ще хабим сили ей тъй на вятъра... с нея в гората, да търсим Мечо и Меда :clown: е, ако намерим и някоя Маша - няма да я върнем...

да! да! да! Точно там ще отидем. :clown: В Ница преди около 100 години ядох един сладолед сметанов, с ягодов сироп някакъв, с може би половин кило ягоди отгоре в нещо като малък, декоративен аквариум... Ммммммммм... ай, отивам да погледна във фризера... :D

сметанови, с карамел и пралини ли е по-прост или сметановия с ягодов сироп и ягоди... а, да - и чили имаш, Мечо такъф... за разядка... Знаеш тиии!!! :D не знам в коя тема съм, ама искам да ям сладолед, с Мечо, в гората, преди да се кача на покрива и ще го питам иска ли да дойде с мен или направо ще се чакаме на покрива - мй така покривам критериите за всички теми, където и да съм... :shy11:

Дарки, аз отивам за последен опит да си дочета книгата. Останаха ми някакви си 50 страници, които не виждам от рев... Баси. Ще дойдеш ли да ми кажеш лека нощ...

Глей каква си щура само. Как може да ревеш заради книга? Няма лека нощ за теб, та да ти доде акъля в капъцината шашкънска. Няма да годя да чета книга с нея. Риве!

Я, тиху. Че ний за какво да си даваме парите за книги като не ривем на тях? :clown: Трябва да ни бръкнат в сърчицата, трябвааа... Чудя се сега Мерил коя от двете книги чете ,че надува гайдата.. :rolleyes: С Медун -Пишмам- Приказчун някъде на топло ще ходим.Събутих се с измръзнали крака и сега ми е гадно.Като се стопля ще мисля.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.