Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде бихте отишли с човека преди вас? ( ново начало ! )

Featured Replies

Ще видим кой на кого ще набива обрачите.... Въобще не знам къде ще ходя, щото забравих, но няма да му се размине една заблудена пиратка в гащата.

• Отговори 529
  • Прегледи 39,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

пак ме подсети за моето първо стихче. Ще го водя в детската градина да му рецитирам и само да ми се е присмял на р-то. Малко жабче като хапче, в треволяка се разквака, квак и квак, квак и квак, аз съм най-голям юнак. Чу го щърка от далече, па дохвърка и му рече- "Ти ли, ти ли си юнак?" Цап, цап, лап, лап.

Ти ако знаеш какви са консерви логопедите въобще няма да ме водиш при тях. Идва с мене той да пълним кошницата с малини. Колко ще я напълним е друг въпрос.

Аз за това написах че ше те водя на логоплет, та да те оплете още повече. Споко! Този е хитър лукавец и знае как да си свърши работата. За малини съм готов да ги открадна и от кмета!

За мет не съм толкова лаком. Но да излъжеш пчелите не е голяма философия... За риба, отивам за риба, на палатка, моята ще е с катинар!

Бъзльо.Ще му пратя катинара да плува на дъното на водоема, какъвто ще да е. Ще събира светулки в буркан с мен, няма къде да бяга.

Катинара е да не ми направиш мамба докато спя, че като те знам какво си чекне, сигурно ще измислиш я мамба с раци, я мамба с охлюви. Ще и покажа как мога да хъркам юнашки!

Ами бъзло си.Искаш да ти е скучно докато спиш значи....не може! Ако ще прави жабки с камъчета, улучил е човека. :)

Мерси,туй си го практикувай сам. Други белези по дупето не ща. Какво значение има къде ще го водя , като навсякъде само дивотии измисля.

Ти няма с дупето да ги ловиш бре, а с гащите! Какво от това, че ше имаш два три белега в повече по гащите? Ми диването си е диване където и да го заведеш, за това ше я водя в зоопарка, поне да си е като у дома :)

Е именно де. Аз като ще правя рачило с гащите , задника ми адежа няма ли да е примамка за раците?? офф ,че си и ти. И какво ще пише на решетките ,балканско диване ли? :D Ще го водя на стрелбищета да гърми бирени капачки.

Ххехе, явно е ловил раци щом знай тънкостите . :D Е туй се казва приказка, няма само аз да им дера кожите я. Мисля че трябва да се скрием вече, че бая поразии напрвихме. Ще го водя в бърлогата да пушим лули.

някъде където ще му е много скучно , че .....да си гледам сеир кви ги измисля ......,ъм даааа

у дивию лес, нямам страх с ней -----

в градината да си покопаме

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.