Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде бихте отишли с човека преди вас? ( ново начало ! )

Featured Replies

Ще я мина под дъгата и без това е била на тати момчету. Ся ще бъде и на Дарко дракарчето :)

• Отговори 529
  • Прегледи 39,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

а, виж ся... аз съм ти другарче и дракарче и без да ма минаваш... :ph34r: под дъгата... айде да ходим на хълма да се спускаме с найлони по снега искам само да си играя с мъжко, не да съм мъжко... :ph34r::shy11:

Ох, сетих се за едно тържество дето не ми казаха къде ще се чества и аз с едни ботушки 10 санта ток, с копринажите, лъсната и вапцана... и като ме закараха на планина :no-no: То тържеството там, ма кой да ме светне. Един сняг, едни преспи и кака ти намбър уан. :D Е, основно ходех по гъз... Ама и те станаха пишман, щото и тях ги сурках... Не можаха да стоят прави от хилеж... И това си остана моят дрескод... :D Като ми кажат "ай на планина"... сещай се... :D Та, ай... Тръгнах!

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

днес съм снежно-пластелинена... квото искаш-това ще ме правиш! Ма и ти си ербап, щото си от долната страна на земята... Ако беше на 2 километра, щеше да си мислиш кви предложения ми прайш... :D

Ще излезе едно добре прикрито пиянде накрая той.. Ще си закова прозорците и никъде не мърдам.

А аз тъкмо те заподозрях, че даде заден... ма ти ми говориш за други задни неща... :D /А ако знаеш колко се плаша от заден/ Хахаха... Тръгваме... гулять так гулять... от кръчма в кръчма... Ай стига си ковала и ти - слагай си токчетата и тръгвай. :clown:

Редактирано от Merryl (преглед на промените)

Викаш последниге два цигански гвоздея да си ги забода в петите и да хуквам. :ph34r: Не може бе, работа имам... ама сте едни безкрайни несИрьозници вие двамата.Пройдохи такива, кой ме събра с вас.. оф.... пп Ние като сме от предната земя , сега какво , да се пъчим ли? :P

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Да ги махвате тейзи токчета че изорахте настилката баси. Ще щрапаме по чорапки - бели - къси! За победителките награда - комлект гаечни ключове и партитури класическа музика!

Няма нищо по-сериозно от това да тръгнеш немедленно с приятели на кръчма...

Кажи й Дарки... Тук физиономията ми е сериозна и изпод вежди... :D

Да ги махвате тейзи токчета че изорахте настилката баси. Ще щрапаме по чорапки - бели - къси! За победителките награда - комлект гаечни ключове и партитури класическа музика!

Ааа, аз искам брошка и дръжка за чадър... :D

Усещам тУка!!!/ тая дума три пъти я бърках/ аз някви мръсни мисли стоят зад наградния фонд.

Редактирано от Уиш... (преглед на промените)

Крушите упорито отлитат към вчера! Щом сте казали кръчма - отиваме. Аз предлагам на остров Болшевик!

Усещам тека аз някви мръсни мисли стоят зад наградния фонд.

Спокс. Нищо по-мръсно от старата ми гаща...

Да се успокоя казваш, имунизирани сме вече. :ph34r: Ще има втора серия на първа серия...неизбежно.

Чакай, че аз още не съм влязла в първата серия... Вие да не пиете керосин, бре... Все се чувствам като изхвърчала на виража... :D

Тиху ,че онова ако рече да тръцне, ще ходим с перуки две лета с тебе. :D

Чакай че ме сети за един стар и златен виц. Заседнали двама авери от поддръжката на Байконур да пият, но не щеш ли пиячката свършила, и те ха от тук - ха от там, чорнали малко ракетно гориво (нали били на смяна). Пили цяла нощ, пили. А на сутринта единият се събужда с натежала глава и куркащ стомах от настойчивия звук на звънящ на телефон. Вдига и остреща чува. - Володя. Събуди ли се? - Мхм. - Володя, а до тоалетна ходи ли? - Не, но мисля след малко да пръдна... -ВОЛОДЯ, НЕДЕЙ! Обаждам ти се от Япония... Та с тях и до Япония отивам...

Ама сега вярваш ли ми, че точно си мислех, че още не си тръцнал, но ме досрамя да го напиша... щото съм една много фина дама... и не ми отива на токчетата... :hush:

Значи да не се учудвам на йероглифите по клавиатурата ми като се събудя. Тая тема я изтъркахме вече, къде ли не сме ходили се чудя... ще почваме отначало явно.

а и вече имаш рецепта за жабешки бутчета :P ще затворим производствения цикъл там сме - той лови жабки, а аз правя жабки с камъчета

тиху, тиху... че пак имам среща с този вид :P таман ще разгрея с теб ще го водя на търсим четирилистни детелини - да се погъзи малко с перката отзад

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.