Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проекти на "Dream Team" в процес на работа

Featured Replies

седма книга? може ли и на мен лс, къде мога да я намеря? :help:

Редактирано от Svetla Peeva (преглед на промените)

• Отговори 294
  • Прегледи 117k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте !

Аз съм нова във този форум, но искам преди всичко  да благодаря за чудесните книги с които ни радвате.

Свалих си всичко, което успях да намеря с изключение на седмата книга от поредицата Породите на Лора Лей.Много бих искала да я имам във своята лична библиотека, ще ви бъда благодарна ако някой ми я изпрати.

Благодаря :)

Редактирано от vilivili1974 (преглед на промените)

Здравейте,искам сърдечно да благодаря за целия доброволен труд,който полагате за нас читателите.Може ли и мен на ЛС да ме информирате за местата на които публикувате книгите  :) 

Редактирано от Pepi Peneva (преглед на промените)

Здравейте,къде мога да намеря книгите които превеждате?

Здравейте, нов потребител съм, без публикувани мнения. Това дава ли ми право да искам ЛС къде се качват новите книги?

Здравейте.Не съм много активна напоследък във форума благодаря за това,което правите,ще може ли ЛС с инфо къде публикувате книгите?

Преводите може да намерите в читанка и бг свят.

• 3 седмици по-късно...

Поздрави на всички.Искам и аз да попитам къде мога да изтегля новите фен преводи.Потърсих в ескеп книгите на Силвия Дей , но нищо не открих.Потърсих и други книги , но пак ударих на камък.Някакъв съвет от къде мога да си ги сваля.

Благодаря предварително.

По нагоре YDG  е написала къде да търсите фен преводите.

• 2 седмици по-късно...

По нагоре YDG  е написала къде да търсите фен преводите.

Мерси , но това намерих в читанка

:Оригинално изписване: Sylvia Day

Няма биографична информация за Силвия Дей.

Поздрави на всички.Искам и аз да попитам къде мога да изтегля новите фен преводи.Потърсих в ескеп книгите на Силвия Дей , но нищо не открих.Потърсих и други книги , но пак ударих на камък.Някакъв съвет от къде мога да си ги сваля.

Благодаря предварително.

Потребителите на http://cheti.me/ и MailBooks имат книги на Силвия Дей, не знам кои точно търсиш, но пробвай там :). И на двете места ще намериш повечето нови фен преводи и книги, успех.

Редактирано от Росица Атанасова (преглед на промените)

Потребителите на http://cheti.me/ и MailBooks имат книги на Силвия Дей, не знам кои точно търсиш, но пробвай там :). И на двете места ще намериш повечето нови фен преводи и книги, успех.

Мерси много ще ги прегледам :D

• 6 месеца по-късно...

Ще може  ли и на едно ЛС затова къде качвате   преведените книги. Благодаря

И аз ще помоля за ЛС  къде качвате преведените книги.Благодаря!

• 3 седмици по-късно...

Момичета,написано е няколко мнения по нагоре,на същата страница.Никои не иска от вас да четете всички предходни теми,но поне преглеждайте 2-3 страници назад.

Темата е за проекти,а не къде се намират-превърна се в непрекъснат спам.

За неразбралите- Читанка и бг свят.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте! Извинявам се, че пиша , след като сте обяснили ясно къде, как и защо! Но след дълго търсене и в двата сайта, които сте посочили, не можах да намеря книгата на Елизабет Бойл "Съдбовна целувка". Ако имате възможност бихте ли ми я пратили на ЛС? Благодаря предварително!

Здравейте! Извинявам се, че пиша , след като сте обяснили ясно къде, как и защо! Но след дълго търсене и в двата сайта, които сте посочили, не можах да намеря книгата на Елизабет Бойл "Съдбовна целувка". Ако имате възможност бихте ли ми я пратили на ЛС? Благодаря предварително!

Няма как и да я намериш, книгата така и не беше довършена. Или ако е довършена не е пускана в интернет пространството.

• 2 години по-късно...

Здравейте, опитах се да се регистрирам в бг свят, но не успях. Моля Ви ако имате преводи на Новите видове( Рот, Тайгър и други) пратете ми ги. Току що приключих 5-тата книга и не мога да намеря нито една следваща. А много ми харесват!!!!

Благодаря предварително!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.