Премини към съдържанието
 • Добре дошли!

  Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

  Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

   

Проекти на "Dream Team" в процес на работа


Тор

Препоръчан отговор

Елизабет Бойл
"Ергенски хроники"
2. This rake of mine

Публикувано изображение
Никой не предполага, че когато известният лондонски развратник лорд Джак Тремонт целува мис Миранда Мабърли, смятайки я за своята любовница, ще съсипе репутацията и бъдещето на младата дама и ще разруши годежа й. За Джак обаче тази целувка е като никоя друга.
Години по-късно Миранда се крие далеч от Лондон, представяйки се за преподавателка в «Академията за млади дами на мис Емъри». Там тя си е изградила почтен живот, далеч от погледа на обществото и от опасните мъже.
Когато разореният и унижен, макар и все още дяволски привлекателен Джак пристига, за да придружи до дома своята непокорна племенница, Миранда прави всичко по силите си да избягва мошеника… но успява единствено да попадне в обятията му и да пробуди желание, което е всичко друго, но не и благоприлично.
Миранда иска да избяга от желанията на сърцето си, но нейното решение не е пречка за три ученички-сватовнички, които разпознават истинската страст, когато я видят. Те няма да намерят покой, докато тяхната прекалено почтена учителка и развратният лорд не открият любовта, която е тяхна съдба.

Джаклин Франк
"Нощна стража"
1. Яков (2003)

Публикувано изображение
Откакто свят светува, съществува и Нощната Стража – създания, които живеят в сенките на нощта. Те нямат право да се влюбват в хора и за спазването на този древен закон бди един мъж: Яков Пазителя… устоял на това изкушение цели 700 години.
Но не и тази вечер… Яков познава извиненията, използвани от хората му, когато ги обхване лудостта и станат плячка на похотта си към човешките създания. Разбира доводите на всеки един и въпреки това ги изправя пред правосъдието. Имунизиран срещу забранените желания, неконтролируемия глад и проклятието на луната, той умее да се владее напълно… до момента, в който вижда Изабела на една мрачна улица в Ню Йорк. Спасяването на живота й не влиза в плановете му, нито пък изумителните чувства, които тя събужда у него. Но в момента, в който я взема в обятията си и усеща нежния допир на тялото й до своето, всичко се променя. Привличането им е неоспоримо, опасно и противоречи на закона. Внезапно всичко, в което Яков е вярвал, е изпепелено под напора на страстта…

Susan Elizabeth Phillips
Just Imagine

Публикувано изображение
Кой би повярвал, че крехкият юноша, появил се в Ню Йорк, за да се срещне със смелия северняк Байрън Кейн – в действителност е момиче? Яростната отмъстителка – южнячката Кейт Уестън, която мечтае да убие Кейн?
Кой би повярвал на невероятното? Може би, единственият мъж, обхванат за първи път в живота си от истинска страст и неповторимо влюбен, който открива в ожесточената и безжалостна Кейт своята съдба...

Jeri Smith-Ready
Requiem for the Devil

Публикувано изображение
В този удивителен роман, действието се развива в съвременен Вашингтон. Поставена е на изпитание прастарата съдба на света с края на десетмилиардната кариера на Дявола, защото за първи път от както е създаден Луцифер се влюбва и това заплашва да промени същността му и дори съдбата му. Жената, която го измъква от вечното му отчаяние и му показва пътя към спасението се нарича Джана О'Кийфи. Но пътят на Луцифер, водещ далеч от злото нито е лек нито праволинеен. Ако иска да защити любовта си той трябва да предаде своите другари — останалите паднали ангели, последвали го навремето, когато е бил прокълнат. Божествените и Адските сили като че ли са се обединили в усилията си да му попречат да бъде с Джана, а империята му се срива, когато се осмелява да се изправи срещу естествения ред и подлага съдбата си под въпрос.

Julia Quinn
"Bevelstoke"
The Secret Diaries of Miss Miranda Cheever (2007)

Публикувано изображение
2 Март 1810 година
Днес, аз се влюбих.
На десетгодишна възраст мис Миранда Чийвър не показва никакви признаци, че ще стане голяма красавица. На десет Миранда се научава да приема очакванията на обществото за нея – в следобеда, в който Найджъл Бевълстоук, красивият и елегантен виконт Търнър, тържествено целува ръката й и й обещава, че един ден тя ще се превърне в себе си – ще бъде красива, както вече е и умна. И още на десет, Миранда разбира, че ще го обича вечно.
Последвалите години са твърде жестоки към Търнър, но благосклонни към Миранда. Тя е толкова интригуваща, колкото виконта смело предсказва в онзи паметен ден, а той е самотен, огорчен и смазан от разрушителна загуба. Но Миранда никога не забравя случилото се. Тя записва на хартия всичките си спомени и няма да позволи на любовта, която е нейната съдба, да се измъкне неуловимо между пръстите й...

Julie Garwood
Honor's Splendour

Публикувано изображение
В раздирания от вражди кралски двор, нежната лейди Маделин страда от жестоките прищевки на безскрупулният си брат, барон Лоудън. За да отмъсти за неправда, сполетяла семейството му, барон Дънкън от Уекстън - Вълкът, повежда воините си към дома на Лоудън. Изисканата Маделин е неговата награда... Но поглеждайки в очите на гордата красавица, той се заклева, че ще я защитава с живота си. В скалистият си замък, Дънкън доказва, че е верен на своята чест Ала когато силната страст поглъща и двамата, тя му отдава сърцето и душата си. Сега, за любовта, Маделин ще се изправи гордо... и също като своя господар, могъщият Вълк, ще се бори за... Чест и Величие.

Johanna Lindsey
"Mallory Family"
10.That Perfect Someone

Публикувано изображение
Когато преди девет години сребролюбивия му баща граф Манфорд го сгодява за младата дъщеря на заможен търговец, Джулия Милър, Ричърд Алън решава да напусне Англия. Свидетел на това как амбициозният му баща погубва живота на по-големите му братя, уреждайки браковете им, свободолюбивия Ричърд тръгва по море, решен сам да определя посоката на живота си. На Карибите той се присъединява към банда пирати, които търсят съкровища и започва да се представя за французин на име Пол. След години той отново попада в Англия в следствие на спешно поръчение от капитана си и се влюбва в омъжената вече Джорджина Малъри. Независимо, че тя не отвръща на чувствата му, а съпругът й Джеймс Малъри заплашва да го убие заради дързостта му, Ричърд е толкова омагьосан от чара й, че не се отказва. Той отново опитва да се добере до Джорджина на един бал с маски, но това се оказва ужасна грешка, защото го изправя лице в лице с още една изключителна красавица. Вече пораснала и много изискана Джулия Милър, приятелка на Джорджина, е очарована от маскирания французин Жан Пол, докато не разпознава в него омразният си бивш годеник. Джулия вече е наела адвокати, които да обявят Ричърд за мъртъв, за да се освободи от този годеж и да може да продължи напред. Но когато граф Манфорд научава, че синът му се е върнал и може да изпълни обещанието си да се ожени, той успява да направи така, че Джулия да отплава с годеника си, който е не само безотговорен благородник, но и прелъстителен авантюрист и пират.

Leigh Greenwoood
No One But You

Публикувано изображение
В отчаяни времена се изискват отчаяни мерки.
Сара Уилбърн има нужда от съпруг. Който и да е, стига да е издържлив и силен. Останала вдовица след войната, с две малки деца на ръце, тя отчаяно се бори да оцелее в Тексас. Без средства, с които да плати на работниците в ранчото, тя няма друг избор освен да предложи себе си, на някой, който ще се съгласи да превива гръб в тежък труд, за да спаси имота.
И тогава, почти изгубила надежда, тя се сблъсква с едни широки рамене и едно стройно тяло, което може да се справи с всичко. За пръв път от години Сара може да разчита на някого. За пръв път от години, някой я кара да се чувства красива. Бентън Уийлър е в състояние да я защити от всички опасности, грозящи сама жена насред Дивия запад. И независимо, че женитбата им е само една бизнес уговорка, която всеки друг би могъл да изпълни, от момента, в който той я поема в обятията си сърцето й прошепва…

Loretta Chase
"Carsington"
3.Lord Perfect

Публикувано изображение
Идеален
Наследникът на граф Харгейт, Бенедикт Карсингтън, виконт Ратборн, е безупречен аристократ. Висок, тъмен и красив, той е известен със своите безупречни маниери и добро потекло. Бенедикт знае всички правила и без проблеми ги следва - докато тя не влиза в живота му.
Опозорена
Батшиба Уингейт принадлежи към гнилия клон на семейство ДеЛусий: известен с много лъжци, измамници и мошеници. Нищо чудно, че благородното семейство на съпруга й се отрича от него. Вече вдовица, тя е решена да осигури на дъщеря си стабилен живот и правилно възпитание. Никой и нищо няма да наруши плановете на Батшиба - докато той не влиза в живота й.
Скандално
Тогава дъщерята на Батшиба примамва скъпоценния племеннк на Бенедикт в мисия за откриване на съкровище. За да открият така наречените странстващи рицари, Батшиба и Бенедикт трябва да се впуснат в рискована мисия, която ги поставя в опасна, интимна близост - ситуация, която обещава да завърши с хаос - дори и със скандал! - ако още някой се намеси. Но Бенедикт контролира по безупречен начин събитията. Безупречен контрол, въпреки страстното желание да наруши всички правила. Безупречен контрол, наистина!

Sabrina Jeffries
"Lord"
2.The Forbidden Lord

Публикувано изображение
Една лунна нощ, една забранена целувка – това споделят един височайш лорд и една обикновена дъщеря на енорийски свещеник . Пътищата им се пресичат само, за да се разделят отново. Като Пепеляшка на бала, в полунощ, Емили Феърчайлд, изчезва в тъмнината на нощта и оставя граф Блекмор без дори стъклена пантофка за спомен.
Ала по прищявка на каризната съдба, през друга лунна нощ, на друго място, те се срещат отново.
Дамата е същата – името различно. Мистерията е пълна, тайната гибелна.
Дали граф Блекмор ще разбули загадката около самоличността на своята любима и дали Емили ще съумее да спаси своята скъпа приятелка от позора на падението. Това само Фортуна знае, а на теб предстои да разбереш…

Christina Dodd
"Governess Brides"
2.Rules of Engagement (2000)

Публикувано изображение

Правилата на приличието
Девън Матюз, граф на Керич, има план, който със сигурност ще му върне благоволението на кралицата. Първо, трябва да наеме разумна, не особено красива гувернантка. След това, да се погрижи да осинови едно достатъчно благодарно сираче, което да му придаде вид на порядъчен човек. Накрая, трябва да получи гаранции, че детето и гувернантката ще добавят по-благородни черти към характера му и ще повишат репутацията му, без да объркват живота му... най-вече любовния.

Правилата на страстта
Като условие да приеме позицията на гувернантка, мис Памела Локхарт от "Единствената по рода си Академия за гувернантки" има няколко собствени правила. Девън през цялото време трябва да се държи благоприлично. Нещо, което е трудно постижимо, но което ще достави удоволствие на обществото и напълно ще удиви самата нея. Също така, трябва да й бъде позволено сама да прецени кое сираче е подходящо. И най-важното, граф Керич трябва да се закълне, че никога няма да се рови в миналото й или да коментира външността й, и никога няма да се опита да открие най-съкровените тайни на сърцето й. Но разбира се, всички правила се създават, за да бъдат нарушавани…
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

 • Отговори 294
 • Създадено
 • Последен отговор

Прекрасно!!!!!!!!!! :) Хиляди благодарности на целия екип за труда,ентусиазма и желанието да ни дадат нови книжки за четене, че ако чакаме нашите издателства ще чакаме до "кукуво лято" :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Лелеле,сега като са и с кориците ми потекоха лигите.......и преносно и буквално...........

като дете пред сладкарница съм............

знам ,че не може всичко накуп,НО си остава възбудата от приятното очакване..........

Ми само искам да кажа БЛАГОДАРЯ за прекрасно подбраните проекти!!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Великолепно!!!Нямам думи с които да опиша,колко съм ви признателна и благодарна .Историте изглеждат направо страхотни,а кориците са зашеметяващи.Още веднъж големи благодарности :*:bday19::ph34r:

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Ауууууу, страхотно! Нямам думи и не знам... Това е страхотна изненада относно бъдещите ви проекти и нямам търпение да ги прочета!
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това е новият ми проект. Първа книга от поредицата "Ли-Сан-Тер" на Джоана Линдзи. Само искам да кажа, че на който не му харесва "Синеокия варварин" втората книга от поредицата, нека да знае, че тази книга е милион пъти по-хубава и интересна, а за тези които харесват "Синеокият варварин", мога да им кажа, че все още нищо не сте видели. Тедра и Чалън са огнена двойка :ph34r:

Johanna Lindsey

Ly-San-Ter

1. Warrior's Woman (1990)

Публикувано изображение

Жената воин

Опасната красавица Тедра се е посветила на изучаването на изкуството на сраженията и никой, още по-малко някой мъж, не е в състояние да пробие твърдата й броня. Но настъпва денят, в който тя е принудена да напусне дома си, за да потърси начин да спаси планетата си Кастран от управлението на злия Крад Се Моер. И така, безстрашната и независима Тедра намира убежище в силните ръце на един варварин с бронзова кожа.

Величественият варварин

В общество, където воините са най-висшата власт, Чалън е най-силният и най-могъщият измежду тях. Той решава да предяви претенциите си към Тедра по собствения си деспотичен начин. Но въпреки че той възпламенява в тялото й непознати за нея страсти, гордата жена не би позволила на никого да доминира над нея. Тедра предизвиква Чалън на двубой и му доказва, че може да му бъде достоен партньор и заедно биха могли да покорят света.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аве да си честитя и аз новата тема и срам не срам да си призная, че половината май/ или юни/ ги няма и аз виноват. Амаааа то луда работа. И гинкобилобата не помага. Ша са опраим де и ще сте в течение на всичко. Инс, браос на тебя, успя подпалиш пожара. А ся да те видя превод ли, корици ли, чудо ли.

Ади измия едно оче па ша въря и за другото.

Публикувано изображение

Запознайте се и с:

Имало едно време три непоколебими дами, решени да въздадат заслужено възмездие на тримата най-лоши женкари в Лондон. Въпросните господа, обаче, решават да променят правилата на играта. Кой ли тогава ще получи истинският урок по любов?
Прословутият виконт Деър изкушава с чар и финес лейди Джорджиана Хали да се откаже от невинността си – при това само, за да спечели един облог - и сега трябва скъпо да си плати. Планът е много прост: тя ще го съблазни по всеки възможен начин, за да спечели сърцето му ... а после ще го разбие.
Но той успява да я оплете в мрежите на желанието и когато получава изненадващото му предложение за брак тя е объркана за кой ли път: дали това отново е игра или този път наистина е любов?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Браво,неуморни сте!С много неща сте се захванали .Аз със сигурност,а предполагам всички останали съм ви благодарна,че отделяте време и нерви за да можем да се порадваме на нещо ново и интересно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И с:


Публикувано изображение


Амелия Уилоуби е сгодена за херцога на Уиндам откакто се помни. Още от бебе, когато договърът за брак е подписан, животът и се състои от чакане. И чакане... И чакане... Чакане Томас Кавендиш да се ожени за нея. Но докато го съзерцава отдалеч, в нея се прокрадва съмнението, че той изобщо не мисли за нея.
А той наистина не мисли за нея. Просто му харесва идеята да има годеница, за да го пази от търсещите си съпруг дами. Но ще се ожени за нея... някога. И точно когато започва да осъзнава, че бъдещата му съпруга е нещо повече от обикновено удобство, светът му е разтърсен от пристигането на отдавна загубен братовчед, който може да се окаже истинският херцог Уиндам. Ако Томас не е херцогът, това означава, че не е сгоден за Амелия. Което ще се окаже най-жестоката от всички шеги, тъй като този арогантен херцог е направил грешката да се влюби... в собствената си годеница.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Въпреки че все още не съм успяла да прочета първата книга за Уиндъм, май трябва да го направя скоро, че втората изглежда определено много интересно от резюмето.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам много да благодаря, че сте се захванали с толкова много и интересни преводи. С нетърпение очаквам поредицата на Джоана Линдзи "Ли-Сан-Тер"(тук е мястото да заявя, че се надявам да преведете и третата книжка), защото тя ми е една от любимите. Успешна работа!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Julia Quinn

The Bridgerton Family Series

To Sir Philip, with love
Скъпа моя мис Бриджъртън, кореспондираме си от доста време и макар да не сме се срещали официално, имам чувството, че ви познавам. Простете ми, ако съм твърде дързък, но пиша това писмо с покана да ме посетите. Надявам се да установим, че си подхождаме и вие да се съгласите да станете моя съпруга.


Сър Филип Крейн

Сър Филип Крейн знае, че Елоиз Бриджъртън е стара мома, затова й предлага брак с мисълта, че тя вероятно е непретенциозна домошарка и до известна степен отчаяно иска да се омъжи. Само че ... тя не е. Красивата жена на вратата е всичко друго, но не и тиха, а когато спира да говори достатъчно дълго за да успее да затвори устата си, единствено те, което той иска да направи, е да я целува.

Да не би да е мислел, че е луда? Елоиз Бриджъртън не би могла да се омъжи за някой, когото никога не е срещала! Само че започва да мисли ... и да се чуди ... и преди да го осъзнае, вече е наела карета посред нощ и пътува към един мъж, който може би е нейната идеална половинка. Само че ... той не е. Идеалният съпруг не би бил толкова мрачен и невъзпитан и макар че Филип определено е красив мъж, той е доста едър, груб и суров, пълна противоположност на Лондонските джентълмени, които се съревновават за ръката й. Но когато се усмихне ... и когато я целува ... останалият свят просто изчезва и не може да не се чуди ... дали този несъвършен мъж не е съвършеният за нея?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам много да благодаря, че сте се захванали с толкова много и интересни преводи. С нетърпение очаквам поредицата на Джоана Линдзи "Ли-Сан-Тер"(тук е мястото да заявя, че се надявам да преведете и третата книжка), защото тя ми е една от любимите.

Успешна работа!

Би ли ми казала за кого е третата книга?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Би ли ми казала за кого е третата книга?

Третата книга е за Далден, брата близнак на Шанел. Тя също е много хубава, и съм намислила някой ден да я преведа. Тя е подобна на книгата за Лорджин на Дара Джой. Далден си хваща момиче от 21 век и е достаа забавно, защото през повечето от времето, тя си мисли, че някой се майтапи с нея и й прави номер, и не вярва, че Далден е от друг свят. :)
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Тя е подобна на книгата за Лорджин на Дара Джой. Далден си хваща момиче от 21 век и е достаа забавно, защото през повечето от времето, тя си мисли, че някой се майтапи с нея и й прави номер, и не вярва, че Далден е от друг свят. ;)

Е сега вече матрака ми изгоря.... :D Лоши сте начи.... :help wanted4: Сънииии,хелп :P
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Третата книга е за Далден, брата близнак на Шанел. Тя също е много хубава, и съм намислила някой ден да я преведа. Тя е подобна на книгата за Лорджин на Дара Джой. Далден си хваща момиче от 21 век и е достаа забавно, защото през повечето от времето, тя си мисли, че някой се майтапи с нея и й прави номер, и не вярва, че Далден е от друг свят. :computer8:

Еха, ще е интересна. Кого трябва да подкупя,изнудя или похитя, за да се запозная с тази прелест?
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еха, ще е интересна. Кого трябва да подкупя,изнудя или похитя, за да се запозная с тази прелест?

Оооо, подкуп, аз съм подкупна :D Ама преди да пребегнем към подкупите, нека да довърша първата книга за мама и тате, пък тогава ще мислим за третата :*
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Руски чета, колко разбирам е под въпрос. С английския не си говорим, така че ще чакам подкупната ни радост и гордост да я преведе. И няма, повтарям няма да я издирвам и заплашвам!!!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
 • Добави ново...