Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проекти на "Dream Team" в процес на работа

Featured Replies

Амм,имам въпрос към просветлените - тъй като подхванах поредицата на Джулия Куин "Бриджъртън",се чудя,защо няма книга за 2 рия брат,спомням си,че имаше нещо и търсих в темите,но без резултат.Или пък аз не намирам книгата-поредицата е невероятна,бях я чела,но забравила и сега и се наслаждавам отново,та се чудех....

• Отговори 294
  • Прегледи 117k
  • Създадено
  • Последен отговор

Амм,имам въпрос към просветлените - тъй като подхванах поредицата на Джулия Куин "Бриджъртън",се чудя,защо няма книга за 2 рия брат,спомням си,че имаше нещо и търсих в темите,но без резултат.Или пък аз не намирам книгата-поредицата е невероятна,бях я чела,но забравила и сега и се наслаждавам отново,та се чудех....

Амиии, има книжка и за него и за всички, но го прескочихме, защото май всички бяхме изкушени да разберем историята на Колин, но и Бенедикт е в списъка и ще преслушаме любовния му живот, както и на всички останали, ако не ни мине котка път. Общо взето съм решила да им видя сметката на всички, така че стискайте палци за повече свободно време.

Julia Quinn

The Bridgerton Family Series

To Sir Philip, with love

Скъпа моя мис Бриджъртън, кореспондираме си от доста време и макар да не сме се срещали официално, имам чувството, че ви познавам. Простете ми, ако съм твърде дързък, но пиша това писмо с покана да ме посетите. Надявам се да установим, че си подхождаме и вие да се съгласите да станете моя съпруга.

Сър Филип Крейн

Сър Филип Крейн знае, че Елоиз Бриджъртън е стара мома, затова й предлага брак с мисълта, че тя вероятно е непретенциозна домошарка и до известна степен отчаяно иска да се омъжи. Само че ... тя не е. Красивата жена на вратата е всичко друго, но не и тиха, а когато спира да говори достатъчно дълго за да успее да затвори устата си, единствено те, което той иска да направи, е да я целува.

Да не би да е мислел, че е луда? Елоиз Бриджъртън не би могла да се омъжи за някой, когото никога не е срещала! Само че започва да мисли ... и да се чуди ... и преди да го осъзнае, вече е наела карета посред нощ и пътува към един мъж, който може би е нейната идеална половинка. Само че ... той не е. Идеалният съпруг не би бил толкова мрачен и невъзпитан и макар че Филип определено е красив мъж, той е доста едър, груб и суров, пълна противоположност на Лондонските джентълмени, които се съревновават за ръката й. Но когато се усмихне ... и когато я целува ... останалият свят просто изчезва и не може да не се чуди ... дали този несъвършен мъж не е съвършеният за нея?

Леле, любимото ми семейство Бриджъртън :D Дами, страхотни сте - а още що заглавия накараха очите ми да блестят ;) коледните светлини ряпа да ядат :)

Майчицееее, разтрепераха ми се ръцете докат чаткам по клавиатурата от едва сдържан кеф. Росиии, обичам те, мила, това е една от най-горещо обичаните книги, главния съм си го кръстила Улфрик Дарси. Когато за първи път я поглъщах с бясна скорост, тайнииичко си мечтаех,Публикувано изображение тоз великолепен, сърцеизкормващ роман, някога да имам щастието да го вдишам на БГ. И оооо, божееееее, слънце накъдри душата ми, радостна еуфория превзе мозъка ми след таз прекрасна новина! Благодаря ти от цялото си сърце, мила Публикувано изображение

Леле, Боби, стигаше ми да прочета, че мяза на един от най-любимите ми герои - г- н Дарси, и вече се изпълних с едно такова трепетно очакване и присвиване на стомаха :) Очите ми са като палачинки - гледам и не вярвам на съкровищата, които дамите от Дрийм тима са ни приготвили :) И аз кат теб едвам улучвам клавитурата, просто такова вълнение, един след друг следват постове с хубави, по хубави авторки :D

Кво съм се замотала нинам ама съм опущила да представя една разкошотия. То нищо чудно аз да забравя ама не мой така та очаквайте също:

Публикувано изображение

Лейди Кийра Шефилд е самотна вдовица, известна с влечението си към науките, но репутацията й е помрачена от слуха, че е отровила съпруга си. Лукас Бингъм, граф на Хадли - развратен негодник, прочут с безразсъдните си лудории, не е обвинен в ничие убийство, освен в това на правилата на Изисканото Общество.

Единственото общо помежду им е, честата поява на имената им в сензационните клюкарски колонки на лондонските вестници. Но дали е само това?

Кийра се нуждае от високопоставен годеник, за да разсее клеветите, които могат да я изпратят на бесилото, а Лукас от блестящ учен, който да разгадае мистериозен ръкопис.

Тя сключва сделка с Дявола и двамата се впускат в съблазнителен танц на греховни удоволствия и скрити желания.

Лъжи, интриги, подлост, секс. Очакват ги заговори и препятствия, но и неутолима страст, която заплашва да ги изпепели.

Сънчо, направо ми подпали стола, добре, че в момента оправят базата данни, че щях да я досъсипя отново :) Брей, съкровище до съкровище :) Толкова се радвам, че ви има!

Ето и новото заглавие по което се трудя, все още не сте се запознали с Тедра и Чалън Ли-Сан-Тер, но със сигурност познавате дъщеря им, Шанел, затова ще е грехота да не ви запозная и с прекрасният им син Далден. На могъщия русокос воин ще му се наложи да пропътува галактиката, и да поживее за няколко дни на нашата родна планета Земя, за да открие своята сродна душа. Очаквайте, "не много скоро", по DreamTV.

Johanna Lindsey

Ly-San-Ter

3. Heart of a Warrior (1990)

Публикувано изображение

Британи Калъхан е млада, красива, забавна, умна и… необвързана. И цял живот търси своя принц. Някой, който да я обича, да я разсмива и най-вече някой, който е висок поне колкото нея, а ако е по-висок, още по-добре.

Далден Ли-Сан-Тер е воин до мозъка на костите си. Той идва от свят, където жените се подчиняват безусловно на своите мъже и е решен да се наложи над интелигентната и независима Британи, без да се съобразява с факта, че тя няма намерение да сведе глава, пред който и да е мъж, дори и това да е мъжът на мечтите й.

От съвременна Калифорния, през безброй галактики до варварската планета Ша-Ка’ан, един воин, ще докаже на една съвременна жена, че ще се бори с всички сили за да спечели това, което желае. А нещото, което Далден желае най-много на света, това е… Британи.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

Книгата за Далден звучи супер интересно. Напомня ми на "Рицаря от един трилион звезди"(което ме подсеща да си я препрочета). Ще се запася с много търпение и ще се опитам да се засипя с други книги докато излезе превода ти. Пожелавам ти да преведеш книгата бързо и с удоволствие. :whist:

Инееееееееееее,мЪ как съм се УХИЛИЛА!!!!

колежките ме гледат учудено,а аз ЦЪФТЯ от КЕФФФФФ!!!!!!

БЛАГОДАРЯ,МНООООГОООО!!!!!

Просто съм сигурна ,че с Далден ще си прекараме ПРЕКРАСНО!!!!

В очакване съм........................

ПС.БЛАГОДАРЯ!!!!

Редактирано от Надя:) (преглед на промените)

Книгата за Далден звучи супер интересно. Напомня ми на "Рицаря от един трилион звезди"(което ме подсеща да си я препрочета). Ще се запася с много търпение и ще се опитам да се засипя с други книги докато излезе превода ти. Пожелавам ти да преведеш книгата бързо и с удоволствие. :D

Да наистина наподобява "Рицаря" на Дара, но има и някои изключения. Надявам се да имам достатъчно свободно време, за да я довърша, тъй като е много интересна. :whist:

Инееееееееееее,мЪ как съм се УХИЛИЛА!!!!

колежките ме гледат учудено,а аз ЧЪФТЯ от КЕФФФФФ!!!!!!

БЛАГОДАРЯ,МНООООГОООО!!!!!

Просто съм сигурна ,че с Далден ще си прекараме ПРЕКРАСНО!!!!

В очакване съм........................

ПС.БЛАГОДАРЯ!!!!

Няма защо мило. Ще се постарая да действам по-експедитивно, за не чакате дълго време. :clown:

Еййй, браво - май ще е готина, но това ме подсеща, няма ли да продължите все някога и с Дара Джой ?!?!

Еййй, браво - май ще е готина, но това ме подсеща, няма ли да продължите все някога и с Дара Джой ?!?!

Дара сме я оставили да си почине малко от нас. Разбира се ще я подпукаме пак, но кога точно знае само оня дето прави плановете вместо нас.

Е, знам, че е доста нахално да искам хем Дара Джой, хем Лора Лей ... все котки, нали ... да не ставам нахална, последният Ви проект - Heart of a Warrior звучи обещаващо. Аз ли съм пропуснала първите две, или не сте ги превеждали?

Първата книга от трилогията на Джоана Линдзи е обявена е в процес на работа(поне аз така прочетох) , а втората е излязла на български от издателство Бард и се казва "Синеокият варварин"

Дам, първата книга за мама и татко е готова. Търпи редакция, но макар и да съм пристрастна, трябва да кажа, че е страхотна, затова чакането ще си заслужава. Който не е чел втората, която е издадена у нас, горещо препоръчвам да дочака превода на първата и след нея да прочете втората, защото във втората има доста неща, които ако човек не е чел първата може и да не ги разбере ;)

Въх,Ине!!!!

Леле-мале,за Коледа ще ни зарадвате-НаЛИ?!?!?!

чакам ...................

определено ще е тръпка да видим как Тетра укротява Чалън.......

или обратното :rolleyes:

Въх,Ине!!!!

Леле-мале,за Коледа ще ни зарадвате-НаЛИ?!?!?!

чакам ...................

определено ще е тръпка да видим как Тетра укротява Чалън.......

или обратното :D

Няма да стане до Коледа мило, за голяо мое съжаление. :P

Няма да стане до Коледа мило, за голяо мое съжаление. :)

А Януари звучи ли нагло?

Не, не звучи нагло, мила :) но е неизпълнимо. Много съжалявам, но не мога да се ангажирам с довършването на книжката през януари. А съм се осмелила, а ме е треснала гръмотевицата :) Обещавам обаче да направя всичко, което зависи от мен, за да я имате по Великден :D

Не тъгувай, мила! От съвсем достоверен източник знам, че няма да останем без книжки по празниците :) Е, няма да са Чалън и Тедра, но пак ще са някои сладки сладури :)

туй прекрасна новина,амЪ аз съм на фентъзи-вампирско-съвременна върна...........

и всичко различно не ми "засища" потребностите......

УОУ аз що не съм запозната с тоя срок :) Знаех, че няма да стане за именния ми ден, ама айде чак до рожденния да не го докарваме. :)

• 1 месец по-късно...

Ами смятам, че точно "Проекти" е мястото, където трябва да задам въпроса си. Аз съм страшно голяма фенка на Матрицата на съдбата, поредицата на Дара Джой. Съжалявам, но и с днешна дата съм много зле с ориентирането в този форум, което не мога да си обясня. Явно не влизам достатъчно често и не знам кои поредици къде са. Та имам въпрос, след 4-та част, ще превеждате ли и другите? Адски много ми се иска да продължите, но нямам никакви новини след Соша. :( И имахте една много хубава тема "линкове към любовни романи", но или е изтрите, или е преместена, защото направо си бях запаметила линка, но не го намирам вече. Съжалявам за глупавите въпроси, ще оценя малко помощ от ваша страна :*

Ами смятам, че точно "Проекти" е мястото, където трябва да задам въпроса си. Аз съм страшно голяма фенка на Матрицата на съдбата, поредицата на Дара Джой. Съжалявам, но и с днешна дата съм много зле с ориентирането в този форум, което не мога да си обясня. Явно не влизам достатъчно често и не знам кои поредици къде са. Та имам въпрос, след 4-та част, ще превеждате ли и другите? Адски много ми се иска да продължите, но нямам никакви новини след Соша. :(

И имахте една много хубава тема "линкове към любовни романи", но или е изтрите, или е преместена, защото направо си бях запаметила линка, но не го намирам вече.

Съжалявам за глупавите въпроси, ще оценя малко помощ от ваша страна :*

Здравей, за момента Плами, момичето, което превеждаше "Матрицата" се е посветила на една друга поредица. "Породите" на Лора Лей, и в скоро време няма да има книга от Дара. Колкото до темата с линковете, тя беше махната от админа, но всички книги могат да се открият в любимия ни такер Ескейп. Само като търсиш дадена книга напиши й оригиналното английско заглавие, или английското име на авторката, защото с българските не излизат. :wink12:

:shock11: Това е ужасна новина! :no-no: Имам предвид, не ме разбирайте грешно, и аз съм хвърлила око на породите, но котенцата ми... :crying10: И то при положение, че останаха 2 кратки истории... А сега като погледнах Породите е доооооста дълга поредица и Плами ще е заета много дълго време. Дали някой друг ще се заеме с фамилиерите и рицарите на Чарл?

Търсих досега 5-та книга от поредицата на английски да си я изтегля, но нещо не я намирам free download.

Аз пак съжалявам, че така леко досаждам, но няма към кого друг да се обърна с тези въпроси, освен към екипа, който е запознат с поредицата. Силно се надявам някой да довърши звездните красавци :sobbing::help: :help: :help:

Редактирано от brooke90 (преглед на промените)

:shock11: Това е ужасна новина! :no-no: Имам предвид, не ме разбирайте грешно, и аз съм хвърлила око на породите, но котенцата ми... :crying10: И то при положение, че останаха 2 кратки истории... А сега като погледнах Породите е доооооста дълга поредица и Плами ще е заета много дълго време. Дали някой друг ще се заеме с фамилиерите и рицарите на Чарл?

Търсих досега 5-та книга от поредицата на английски да си я изтегля, но нещо не я намирам free download.

Аз пак съжалявам, че така леко досаждам, но няма към кого друг да се обърна с тези въпроси, освен към екипа, който е запознат с поредицата. Силно се надявам някой да довърши звездните красавци :sobbing::help: :help: :help:

Хайде да ти оправя малко настроението. Поредицата в никакъв случай не е зарязана. Казала съм, а аз като обещая става, че ще я довършим. Дам Плами се отплесна по едни други котки, но книгата е поета за превод. Съществуват обективни причини към момента да не мога да кажа кога ще е факт, но ще има Дара пак. Въоръжи се с малко търпение и накрая ще се порадваш на цялата поредица.

ВЪХ! Съни, много глупаво ли ще ти прозвучи, че чак от кеф и щастие ми се насълзиха очите? :dancing18: Благодаря страшно многоооо! :dancing18: Надявам се до няколко месеца да видим следващата част. Много, Много благодаря! Уникални сте! Приятно превеждане на екипа, дано работата ви върви леко!

:lighter:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.