Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проекти на "Dream Team" в процес на работа

Featured Replies

Тъй като не е тайна къде се качват фен-преводите, а и не може  всеки ден най-малко по десетина ЛС да се пишат, все с едни и същи неща, които са написани тук във форума, но никой не се връща назад, да чете, казвам за сетен път – читанка и бг свят. Грамотни хора сте. знаете как да ги намерите в Интернет. Моля, не ми се сърдете, но в последно време, във форума не се пише нищо друго, освен „може ли и на мен ЛС“..Не пускам линкове, защото е забранено.

Редактирано от Голата Маха (преглед на промените)

• Отговори 294
  • Прегледи 117k
  • Създадено
  • Последен отговор

Наистина е малко палаво с лс-тата защото доказано си блея. Но ще сколасвам където и когато увидам. Правила. Какво да правиш...

Момичетата, които питахте имате си лс.

Редактирано от cheetah (преглед на промените)

С известно закъснение, благодаря на всички, че ме упътихте. :)  :bday19:

• 1 месец по-късно...

Здравейте, прочетох две книги на Джулия Куин и добре се посмях, в момента не живея в България и няма друг начин, по който да си набавя друго на авторката освен он-лайн, може ли някой да ми помогне? Това, което прочетох бе Джентълменско предложение" и "Мистър Кавендиш, предполагам". Предварително благодаря.

Дами, не знам къде да си изкажа болката, така че давам в тази тема. Старото ми PC се пресели в някакъв по-добър виртуален свят и всички ваши преводи ми се затриха безвъзвратно. Повечето от тях си ги възстанових, но никъде не мога да открия поредицата за Бриджъртън. Честно да си призная ми е голяма драма, защото обичам да се хиля с идиотиите в това семейство. Та, ако има някоя добра и щедра душа, която може да ми помогне ще бъда искрено благодарна  :withflowers:

Здравейте, прочетох две книги на Джулия Куин и добре се посмях, в момента не живея в България и няма друг начин, по който да си набавя друго на авторката освен он-лайн, може ли някой да ми помогне? Това, което прочетох бе Джентълменско предложение" и "Мистър Кавендиш, предполагам". Предварително благодаря.

Напиши ми твой имейл и ще ти пратя всичко нейно, което имам :)

• Автор

Дами, не знам къде да си изкажа болката, така че давам в тази тема. Старото ми PC се пресели в някакъв по-добър виртуален свят и всички ваши преводи ми се затриха безвъзвратно. Повечето от тях си ги възстанових, но никъде не мога да открия поредицата за Бриджъртън. Честно да си призная ми е голяма драма, защото обичам да се хиля с идиотиите в това семейство. Та, ако има някоя добра и щедра душа, която може да ми помогне ще бъда искрено благодарна  :withflowers:

Имаш ЛС

Напиши ми твой имейл и ще ти пратя всичко нейно, което имам

Благодаря!

С риск да раздразня някой ще питам, има ли някъде качено нещо от Елизабет Бойл освен Идеалната съпруга

С риск и аз да раздразня чакащите отговора все още е в бъдеще време. ЩЕ има. Ся кога точноооооооо само звездите знаят. Ама ша ми кажат де и ще информирам

Благодаря все пак за отговора! Не ми остава нищо друго освен да чакам! :(;)

• 1 месец по-късно...

Защо когато избера форум Нови илюзии в България свят ми изписва, че форумът не съществува?

Защо когато избера форум Нови илюзии в България свят ми изписва, че форумът не съществува?

За да виждаш, респективно четеш, фен преводите във форума трябва да имаш публикувани десет мнения и получаваш автоматичен достъп.

• 3 седмици по-късно...

Здравейте дами, може ли да ми пратите на ЛС къде качвате преведените книги? :shy11:

• 2 месеца по-късно...

Здравейте момичета аз също искам да изкажа моите благодарности за вашата работа, изчела съм всички ваши преводи, които баха качени в escape  и сега бих искала да ви помоля да ми изпратите на  ЛС  от къде мога да си сваля новите преводи. Блогодаря предварително

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!

От доста време не съм влизала тук и сега не мога да намеря фен преводите.Ще може ли да ми кажете къде се качват в момента и достъпни ли са?

• 4 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Здравейте,досега не съм писала коментари по тази тема, но съм страшно благодарна на целия екип на "Dream team" за положените усилия.

Искам само да попитам дали се превежда поредицата Породите на Лора Лей?

Да.Вече има и седма книга.

Готова?

Да.

Да.Вече има и седма книга.

Това е чудеснооо :) обаче къде е? Не я намирам на обичайното място :)

имаш ЛС

нещо съм изтървала :(  може ли и на мен лс къде да търся?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.