Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как и защо избрахте своите аватар и подпис?

Featured Replies

Тази тема е от хиляда деветстотин и Балканската война. Обстановката с тези стари потребители, които не са влизали от десет години, малко ме стряска. Това е все едно да заживееш в Припят. :no-no:

• Отговори 106
  • Прегледи 11,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сякаш съм го обяснявала в друга тема с подобно заглавие, но не пречи пак, за да е ясно. А и на мен ми е любопитно, когато никнейм-ите не са очевидно собствени имена и вариации, известни и неизвес

Сякаш съм го обяснявала в друга тема с подобно заглавие, но не пречи пак, за да е ясно.

А и на мен ми е любопитно, когато никнейм-ите не са очевидно собствени имена и вариации, известни и неизвестни съкращения, инициали и всякакви други, които задават някакво първоначално впечатление, преди да започне истинското писане и участие във форума.

Всъщност това е реалната причина да пиша в тази иначе попрашясала тема. Любопитството ми за един/една наскоро регистриран/а потребител/ка

@Хипатия Здравей. Много интересно "име". Вероятно си чувала за него от един филм или ... ще ми е интересно да споделиш как си го разбра :)

За себе си мога да кажа, че всъщност бях свикнала и повече си харесвах един друг ник-нейм, но както реалният свят е много малък и съвсем случайно и неочаквано се оказва, че "Терминатор" е твой съученик, така пък виртуалния още по.  Има един процент хора, които наистина живеят във форум/ите. Съответно са навсякъде по всички активни и актуални форуми в момента. Малко съм изненадана за едни ... трима-петима, които не ги засичам тук, но вероятно добра "защита" е, че форумът се промотира като "технически", софтуери, хардуери, телефони, игри, ...кучета-касички и малко Будизъм. И така, тези активни форумни граждани и потребители се настройват и дори да искаш да започнеш на друго място с други хора, но със същото си любимо име, те изпълзяват и започват... о! аз те познавам- о! ти си гнусна интригантка и сестра на осмия ми братовчед, който ми бръкна в окото, когато бях на пет.

За това с този никнейм- който е с малка правописна грешка- но така е по-оригинално- и към всички непознати да са като предупредени предварително, ако случайно усетят тъмната страна.

Аватарите си ги сменям според настроението и докато ми писнат на мен.

Подписът е защото обичам поезия по принцип и по някакъв начин индиректно да се връзва и с цялостния ми облик.

С няколко думи, аз лично, наистина съм ... вдъхнала и част от Душата си, и много от това, което съм в действителност, независимо дали приятели и близки са го прозряли.

преди 3 минути, Maleficient написа:

Сякаш съм го обяснявала в друга тема с подобно заглавие, но не пречи пак, за да е ясно.

А и на мен ми е любопитно, когато никнейм-ите не са очевидно собствени имена и вариации, известни и неизвестни съкращения, инициали и всякакви други, които задават някакво първоначално впечатление, преди да започне истинското писане и участие във форума.

Всъщност това е реалната причина да пиша в тази иначе попрашясала тема. Любопитството ми за един/една наскоро регистриран/а потребител/ка

@Хипатия Здравей. Много интересно "име". Вероятно си чувала за него от един филм или ... ще ми е интересно да споделиш как си го разбра :)

За себе си мога да кажа, че всъщност бях свикнала и повече си харесвах един друг ник-нейм, но както реалният свят е много малък и съвсем случайно и неочаквано се оказва, че "Терминатор" е твой съученик, така пък виртуалния още по.  Има един процент хора, които наистина живеят във форум/ите. Съответно са навсякъде по всички активни и актуални форуми в момента. Малко съм изненадана за едни ... трима-петима, които не ги засичам тук, но вероятно добра "защита" е, че форумът се промотира като "технически", софтуери, хардуери, телефони, игри, ...кучета-касички и малко Будизъм. И така, тези активни форумни граждани и потребители се настройват и дори да искаш да започнеш на друго място с други хора, но със същото си любимо име, те изпълзяват и започват... о! аз те познавам- о! ти си гнусна интригантка и сестра на осмия ми братовчед, който ми бръкна в окото, когато бях на пет.

За това с този никнейм- който е с малка правописна грешка- но така е по-оригинално- и към всички непознати да са като предупредени предварително, ако случайно усетят тъмната страна.

Аватарите си ги сменям според настроението и докато ми писнат на мен.

Подписът е защото обичам поезия по принцип и по някакъв начин индиректно да се връзва и с цялостния ми облик.

С няколко думи, аз лично, наистина съм ... вдъхнала и част от Душата си, и много от това, което съм в действителност, независимо дали приятели и близки са го прозряли.

А имаш ли нужда от депутат от знатен произход? :)

преди 6 минути, Деянчо написа:

А имаш ли нужда от депутат от знатен произход? :)

tumblr_n9p4an6pBC1sbxqyqo2_r2_250.gif

Моят последният аватар аз съм го снимал.
Би трябвало да ви говори че съм мъж с вкус към красивото и изобразителното изкуство.
Хем е снимка, хем показва че има и по-висше изкуство от снимкаджийството, това е рисуването.
Тези които могат да рисуват, обикновено могат и лесно да се научат да снимат.
Обратното обаче е по-скоро изключение. От снимкаджия доста по-трудно се става художник.

Ето, сега вече сте посветени в тайната на моя аватар.

на 2.01.2019 г. в 17:00, Белгиеца написа:

Ето, сега вече сте посветени в тайната на моя аватар.

Обещавам на никого да не я издавам :hush:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.