Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как и защо избрахте своите аватар и подпис?

Featured Replies

Аватара е лубима картинка от стария ми телефон - SE T310. Пазя си я от сантименталност, а подписа... ами няма такъв, в началото като се появиха ползвах usebars, но станаха прекалено популярни май :-)

• Отговори 106
  • Прегледи 11,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сякаш съм го обяснявала в друга тема с подобно заглавие, но не пречи пак, за да е ясно. А и на мен ми е любопитно, когато никнейм-ите не са очевидно собствени имена и вариации, известни и неизвес

Та аватара е от Хари Потър, а колкото до подписа... е та това са userbars, показват на кво съм фен...

• 4 месеца по-късно...
  • Автор

Мисля, че преди време имаше такава тема и понеже ми е интересно реших да я възродя

Редактирано от Sawi (преглед на промените)

• Администратор

Е хубаво беше да намериш оригиналната, но все пак Аватара го избрах защото отива на ника ми Подписа - на личността ми. Всъщност е цитат от една доста нетипична за Breed 77 песен - Look at me now

Аватара - защото първият ми аватар в Калдата беше един талисман - човек в петелски костюм,с фланелка на Тотнъм.И оттогава ми тръгна на петли,та до сега.А настоящият ми аватар особено ми харесва - и петелът е хубав,и фонът е син, и стрелката сочи надясно... Подписа - защото това е един от основните принципи в живота ни.Каквото и да става,каквито и лъжи да се създават и налагат,накрая винаги истината излиза наяве.А надписът отдолу е на санскрит и е древна будистка мантра,която си повтарям понякога.

Редактирано от WhiteHart (преглед на промените)

Аватара ми ,както и всичките ми досега аватари са произведения на Luis Royo.Харесвам творчеството му и някак ги чувствам близки до мойта същност. Подписа защото ми харесва и защото е така /живота се мери с моментите,които спират дъха ни/.

Аватарът е този,защото съм голяма фенка на драконите и адски много ми харесва как са се вплели тези две смразяващи с мощта си сили-драконът и тигърът.... Публикувано изображение А подписът ми хареса,защото напълно съм съгласна с Стефан Вълдобрев- любовта е фойервергът,който краси живота ни.... Публикувано изображение

Ами аз много обичам кучета защото са верни,и особено котки защото има нещо мистериозно в тях,и до ден днешен неможе да се каже че учените са ги опознали напълно. А снимката с тази намръщената топка ми я прати един приятел,който живее в Германия и с него си комуникираме само по Skype,та един ден ме закопа като ми го прати това :shock11: Аватарите си ги сменям от време на време,та ще има продължение .. :wors:

Аватара го избрах, защото съм си аз. На всичките си аватари досега съм слагала все себе си. Не мога да си харесам някаква картинка достатъчно, затова си разкрасявам някоя друга моя снимка в пикасата. Подписът - Хората наистина винаги си тръгват. Но някой тук във форума беше написал, че не е важно това, че си отиват, а колко време са били до нас. Ще добавя и това, което са оставили след себе си. Другата мисъл е от "Великият Гетсби". Тя достатъчно ясно говори.

• Автор

хайде и аз да си кажа аватара наскоро го смених, но си е почти същия и символизира преклонението ми пред личността на д'Артанян най-вече заради качествата, които въплъщава у себе си. Подписът ми - ами това са просто моите девизи, които си имат сходно значение. Смелостта е едно от качествата, които най-много уважавам и от които се възхищавам, затова и съм избрала тези све мисли - те изразяват най-пълно и моята идея.

В действителност аватара си го избрах още преди да се ретистрирам тук. Просто се рових в нета и ми попадна тази снимка и я запазих с мисълта да ми послужи за нещо интересно впоследствие. И воала ето ме с тези мадурки!

Подпис нямам, защото не си слагам подписа наляво и надясно все пак измами стават!!! Публикувано изображение

Редактирано от leonardo (преглед на промените)

Аватарът - щото е жълт и се откроява от другите. Запомня се. А пък и е сладко и невинно - досущ като мен. Подписът - тая танцуващата кака прави сложни движения и ви хипнотизира. Мисълта още я пробвам, но все още не съм полетял... :)

Авартара - Защото е много свеж и купонджийски и защото се кефя на марката KILLER LOOP Публикувано изображение

Подписа - Защото това ми е любимата песен и като я слушам направо летя ;)

П.П. И само искам да кажа, че подписа на fifa много ми харесва :)

Редактирано от tommcat (преглед на промените)

Аватар - снимка (може би моя - малко хора знаят това със сигурност, а защо е inverted - може би защото форумните ми изяви са в друго пространство, а именно виртуалното - тук образът, колкото и да съвпада с първообраза, винаги е изкривен)

Подпис - Мисълта ми харесва и се припокрива с моето житейско кредо - всичко в този живот се свежда до няколко прости нещица, които ние хората прекрасно умеем да украсяваме и усложняваме :)

Аватарът съм го сложил, защото Гюнтер ми е много симпатичен, има много чаровна усмивка(неслучайно го наричат Елегантният Гигант) и ми харесва като културист. Подписът - постоянно го сменям подписът , като настроението ми. Специално тази мисъл я преоткрих скоро и затова реших да си я сложа като подпис.

Редактирано от diksi (преглед на промените)

Аватара си го сложих поради няколко причини: 1. Това е от любимия ми клип на Nightwish (Nemo) 2. Радва ме колко е зловещо 3. Зелено е, а аз имам зелени очи:wors:. Подписа, ами аз все се каня да го сменям, но мързела побеждава...anyway, хареса ми фразата и наистина има много смисъл и истина, ако се засмисли човек.

Аватар: Харесвам изкуството наречено "КИНО". Слагам актриси, защото съм жена и образът трябва да ме представлява визуално. Когато ми допадне някой нов кадър от филм - сменям го. Наблягам на лицата защото те показват определени емоции и разкрива част от характера ми.

Подпис: Тази мисъл ми е много скъпа. Уповавах се на нея в труден момент от живота си. За мен има дълбока сантиментална стойност.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Диего е супер магнетичен искам да имам поне малко от чара му.затова.

Младите момичета го правят Публикувано изображение

Aми аз смених няколко аватара, но този ми харесва, странен е, различен е. Пък иначе постоянно си се смея, много рядко човек може да ме види в лошо настроение. Затова именно и подписът, и потребителското име са ми такива... Публикувано изображение

Аватара- защото АУДИ за мен е най-великата марка автомобили показалисе някога на бял свят. Не малко съм спорил на таива теми(по-старите потребители знаят).

Подписа-преди ми беше този:

I wanna love you, but I better not touch (don't touch)

I wanna hold you, but my senses tell me to stop

I wanna kiss you, but but I want it too much

I wanna taste you but your lips are venemous poision. You're poision running

through my veins, I don't wanna break these chains. Алис Купър-Пойзън, но в последствие остана само приза за ПИСАНЕ на КИРИЛИЦА, и Рудолф дизел-->защото с турбо Рудолф изглежда много забавно :jumping11:

п.п.Фифа-наистина ти е много готин аватарът :shy11:

Аватарите аз си ги сменям доста честичко! В повечето случаи показват моментното ми настроение, нещо по което съм се 'запалила' или пък просто нещо което ми е допаднало като излъчване и символика! За подписа..просто ми хареса мисълта! Лъха оптимизъм от нея! :cheers::sobbing::eek:

Аз също си сменям аватарите доста често.Този показва,че изпитвам уважение към този човек(Мишо) :whist:

Ами аватарчето си го правих от липса на занимание, обаче ми хареса и зато се появи тук, а подписа ми е цитат от една песен на nickelback-savin'me която ми се е забила в главата много жестоко и се появава на повечето места където съм и аз!

Аватар: Просто и аз съм един запален Фен(е не чак толкова колкото тоя на Аватара)на Футбола

Подпис: Т'ва звучи доста добре и има Леко истина в него !!! Публикувано изображение:):clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.