Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как и защо избрахте своите аватар и подпис?

Featured Replies

Аватар - Оne tree hill (сериал който мога да гледам с години) Подпис - Голяма мъка са ми тези цигари.Няма спиране :angry:

• Отговори 106
  • Прегледи 11,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сякаш съм го обяснявала в друга тема с подобно заглавие, но не пречи пак, за да е ясно. А и на мен ми е любопитно, когато никнейм-ите не са очевидно собствени имена и вариации, известни и неизвес

Аватара - защото като го видях веднага ми хареса и също,защото на него се изобразява България. Подписа - защото Датата постоянно бъгва.

Аватарът е израз на моментното ми състояние,а подписът,той говори сам за себе си - Sad But True

Аватар :Защото съм си аз и не мисля,че съм толкова грозен,че да не се показвам :brick wall:.Пък и точно на тази снимка ми казаха,че съм приличал на кукла.

Подпис:Не мисля,че имам какво повече да кажа освен,че обичам БЪЛГАРИЯ и съм горд,че живея в прекрасна страна с прекрасни хора(е поне тези които познавам.)

Аватар: Когато се регистрирах бях доста впечатлен от филма (Матрицата) и то за дълго време размишлявах по въпроса. Възхищавах се на гледната точка и идеята... както и да е - хареса ми. А иначе с този актьор съм гледал в доста филми и повечето са ми допаднали. Подписът: Все повече започва да се доказва... :) Първата част е да ми няпомня, че това да си сериозен постоянно е трудно. Живота е един и трябва да вземем максимума от него, по възможност с близките ни, защото един ден ти носят "сметката" така или иначе, а може и да не си подготвен за нея. Втората част е банерче за цвят. Третата част е защото Компютърът ми ме предава доста често и ...

Редактирано от Kiki_Riki (преглед на промените)

Аватара...защото по някакъв начин го асоциирам с ника ми, а подписа...еми то е казано в userebar-а, много харесвам Каризма и искам това да се знае :) ... и линкчето е към скромното ми блогче :)

Избрах този аватар и подпис защото съм въпл фен на Los Angelis Lakers. Публикувано изображение

Ми... аз аватарите си ги сменявам често..ам тоя се задържа ... кефи си ме , а пък и лилавото ми е любимия цвят ! А подписа... еми и тои си ме кефи .. :)

Нов аватар, нов подпис, ново обяснение. Аватара - защото е тъмен, защото момиченцето изглежда зловещо, жалко че не е със зелени очи обаче... Сигнатурата - имам си много любими цитати, но този напоследък ми е много присърце:sobbing:

Ника,подписа и аватара отговарят на моята същност!С две думи луда работа.Ника и аватара ги използвам почти на всякъде.Подписа си го откраднах от някъде ама ме кефи защото има известна доза истина :huh:

Аватара го ползвам защото винаги използвам Firefox и немога да понасям IE поради много причини,а колкото до подписа ми тва е линк към моят тракер

Аватарите ги сменям доста често - което е тъпо според някои, но нали "уж" картинката трябва да ти харесва или да отразява твое качество или интерес. Е, от втория вид поне за себе си не мога да избера, затова като видя някоя картинка и ми хареса си я слагам. В момента съм със снимка на Ванеса Уилямс - много уважавана от мен актриса, много привлекателна жена. По принцип обаче най често слагам този на Шаная Туейн, понеже има един много свеж и ненатрапчив сексапил, който изключително много ми допада. Мисля, че ги сменям според настроението си.....И ако реша , че е време за промяна. Подписът ми ...ами защото ми харесва. :) Ние с лошата памет ще го потвърдим.

Аватара си го сложих, защото съм нежна и романтична натура. От толкова много, които разгледах, този ми допадна най-много. Люлката изразява стремежът ми за свобода на духа и въображението ми; радостта ми от дребните неща; може би и това, че детето в мен живее още. Подписът ми е мотото, което доста често си повтарям. Помага ми да преодолявам трудностите, които срещам по пътя си и да не забравям, че съм силна личност и мога да се справя с какво ли не.

Еми защото изразяват същността ми -бунтарка по душа, не се примирявам с това, което не ми отърва и си правя всичко по моя си начин... и така... :hush::baby:

Редактирано от misunderstood^girl (преглед на промените)

Аватара- защото обичам да не бъда разгадавана докрай. Винаги искам да имам нещо само за себе си и само мое. :) Подписа- защото винаги съм искала да бъда силна и наистина да правя големи крачки, когато се налага...малко ми е трудно, защото съм много търпелива, но пък страшно упорита и реша ли нещо, връщане назад няма.

Аватар:Пентаграмата не е дяволски символ.Идва от култа кЪм Венера.Точно това и изобразява-планетата Венера.Тя е символ на женското начало.Смятам,че света,в който живеем е прекалено мЪжки,прекалено груб.Освен това другия ми ник е PentAgramA.Това вече обяснява нещата,а? Сигнатура:Ами това по принцип е цитат от парче на Cradle of Filth.В превод означава "Бог е осакатен,нека се помолим" и изразява антихристката ми сЪщност на атеистичната ми натура.Просто не вярвам в бог.Сигнатурата ми е просто предизвикателство кЪм всеки,който иска да ме накара да повярвам,че нещо някЪде отгоре ме гледа докато мас...бирам,убивам или псувам.

Аватара незнам това съм си аз:nono:

а подписа...отражение на моето мислене

• 4 месеца по-късно...

Първо -искам да благодаря на всички които някога са писали в тази тма. След това искам да благодаря на всички модератори които обичат да затварят теми без да се съобразяват с реалностите. Какво имам предвид? Първо-не съм писал в тема"Празни приказки" а на друго място и това не е случайно. Това че някой не може да разграничи нещата си е негов проблем.Това че триете и затваряте постове също не е проблем-аз съм обикновен човек и не страдам от такива неща. Накрая един съвет- някой от оторизираните да отвори стр."Вс.останало" и да си направи труда да прочете всичките 4 стр. и тогава да трие затваря и каквото и да било друго. До момента навсякъде където съм влязъл съм чел от до -за разлика от така наречените оторизирани лица! И последно-всички опити да ме откажете да влизам САМО в калдата когато имам свободно време са обречени на неуспех! С поздрав обикновен човек:pol958

Моят, естествено, има връзка с музиката - откъс от една от многото ми любими песни, а именно Doro - The fortuneteller. Песента е от 90-те години, звучи като приказка и винаги съм си представяла нещо изключително загадъчно, докато я слушам. Представите ми се оправдаха, когато baby_muse ми я преведе. Благодаря ти, Алекс. :)

Ето какво означава подписът ми:

"Виждам, че не искаш наистина да знаеш какво е бъдещето ти, докато вървиш по своя път ти предпочиташ да вярваш, че мечтите се сбъдват."

За аватара - няма да кажа. Който трябва - знае. :)

Редактирано от deliverme (преглед на промените)

Аватара - Щото ми казват , че тоя пич прилича на мене Публикувано изображение:)

Подписа - Make love , not war ... важна е любовта Публикувано изображение

Аватара ми...е една невероятна картина на acrista.Когато погледнах картинката за първи път бях поразена от хилядите емоции които излъчва.Спокойствие, любов, мъничко болка...тишина и мъдрост.Порази ме с тези невероятни очи.Не можех да спра да я гледам и я избрах за аватар.В някаква степен изразява мен и хаоса в мен. Подписа ми - следствие на нещо, което съвсем скоро научих.Как само се учим...всеки ден, а?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.