Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как и защо избрахте своите аватар и подпис?

Featured Replies

Няма ангели, няма любов...накратко в депресия съм... Публикувано изображение

Разбира се, всеки е свободен да ги интерпретира както му харесва...Обикновенно подписа ми и аватара ми са в унисон с това, което в момента ме вълнува...

• Отговори 106
  • Прегледи 11,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сякаш съм го обяснявала в друга тема с подобно заглавие, но не пречи пак, за да е ясно. А и на мен ми е любопитно, когато никнейм-ите не са очевидно собствени имена и вариации, известни и неизвес

Ами аз често си сменям аватара, гледам да е нещо цветно и усмихнато като мене :P,

в момента е моя снимка в едно от постоянните ми състояния на "усмихнатост" :rolleyes:

Подписът ми в момента е с цел за помощ на едно момиченце, обичам да помагам на хората.

Обикновенно в там слагам мисли които харесвам, а също и е свързан с любими мои неща.

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Ами аватара ми много си го харесвам.Мадамата е красива,жена и въобще цялата картина ( да това е картина) е изумителна :wors: А подписа е таглайн на един филм , но като цяло откривам голям смисъл в тези думи

Аватара не съм си го избирал направих си го.Първо мислех да сложа един друг,но си казах че ако е свързан с ника ми ще бъде по-добре.Странното е че повечето от форума си мислят че моят аватар е вид реклама на някаква си софтуерна фирма,което въобще не е така,макар че ми се иска.

Подписа ми първоначално не беше така,но след това реших да го направя сбор от всичко това което ме интересува и се занимавам.Като натиснеш на него отиваш в моя HTTP File Server,къдото можеш да намериш много интересни неща. :wors:

Аватара, ако някой помни първия ми аватар ще се сети, че беше женско лице-графика в червено и на всяко съобщение слагах сърчице. После мадамите в недвусмислената поза... мисля, че ми прилягат на характера донакъде. После мадамата с кожите и меча... Ето такава винаги съм си мечтала да бъда! :wors: А специално сегашния... "подарък" ми е от Arcopix :wors:Публикувано изображение А това, което искам да ми е аватар пак е от него, но няма да се вижда, ако го смаля като за аватар Публикувано изображение

Подписа, хъммм... Видях го в един друг форум. Т.е. баща ми ми го показа и много ми хареса, та реших и си го "краднах" ;)

Оп, смених си подписа с това, което не става за аватар :wors: Доволна съм :)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

щото са свързани с ника ми :)

Аватара, защото бях луд фен на този играч, който почина доста млад. Подписа просто защото ми харесва.

Подписа - първите букви на всяка дума означават името ми и съответно ника :speak: а пък аватара... не знам... просто ми прилича на хората - винаги ще има две страни... добра и лоша...

Редактирано от Dolores (преглед на промените)

аватара,защото мн харесвам Ивана, а подписа съм си посветила на един специален човек :whist:

ами то подписа ми обяснява всичко за аватара Публикувано изображение Просто I LOVE Deutschland !

Аватара ли?! Ами защото всеки човек има две лица! А, подписа, защото преди няколко дни се изумих от човешката глупост, наглост и простотия! Или както е казал народът: "Думам ти дъще, сещай се снахо"

аз често си сменям аватарите все още не съм си харесал някой,но този го избрах защото ми напомня за един приятел който жиее в Англия и беше дошъл лятото в Русе и един ден се захванахме да преинсталираме windows заради тази грешка която дава и така аз като му казах,че ми изписа Fatal Error той 5 мин не спря да се смее тръшкаше се на леглото не можеше да диша чак:) даже посветих и сайт на това http://fatalerrors.hit.bg тук съм сложил колекция от ерорки който сам имал

Подписа:Прочетох го в една книга и много ми хареса реших да си го сложа

Първо -искам да благодаря на всички които някога са писали в тази тма.

След това искам да благодаря на всички модератори които обичат да затварят теми без да се съобразяват с реалностите.

Какво имам предвид?

Първо-не съм писал в тема"Празни приказки" а на друго място и това не е случайно. Това че някой не може да разграничи нещата си е негов проблем.Това че триете и затваряте постове също не е проблем-аз съм обикновен човек и не страдам от такива неща.

Накрая един съвет- някой от оторизираните да отвори стр."Вс.останало" и да си направи труда да прочете всичките 4 стр. и тогава да трие затваря и каквото и да било друго.

До момента навсякъде където съм влязъл съм чел от до -за разлика от така наречените оторизирани лица!

И последно-всички опити да ме откажете да влизам САМО в калдата когато имам свободно време са обречени на неуспех!

С поздрав обикновен човек:pol958

и на мен ми се е случвало :)

Редактирано от SefdasS (преглед на промените)

аватара-защото просто ми хареса като го видях,падам си по такива красоти.

Иначе и аз често си сменям аватарите.

На подписа ми е моята любимка-самата Ели Кокину,която много ми харесва и реших да и дам глас.

А линка е към моя първи форум,който надявам се,че ще стане толкова голям като този :)

аватара ме кефи а подписа го избрах защото веднъж ме ядосваха в училище и една приятелка ме успокояваше и после ми каза този цитат а и мисля че това е истина

Ами Lineage II е игра,а аз съм див gamer,така се разтоварвам от напрежението в работата и т.н...

А защо съм хлътнал по тази игра ли ? -ами не съм виждал досега игра,в която житейският опит да ти помага да се развиваш в играта,има супер много неща,с които ако не си се сблъсквал в real life,неможе да се оправиш в играта,стига да имаш очи да ги видиш тези неща в играта.В сървъра може да има около 1500 човека (така изключваме липсата на комуникация с други хора),има градове и села...кланове,алианси,и много социални отношения между играчите,има и иитриги и сплетни... ,абе за каквото се сетите...,завладяване на замъци,свадби :) ...луда работа Публикувано изображение ,освен това засега няма друга игра от този тип,с по добро изпълнение като графика game-play и т.н...,доста са се потрудили,само който не я познава не оценява качествата и.

• 4 седмици по-късно...

този аватар защото някак си ме развесели като го видях хахах ... а за подписа любима песен и велик човек =)

• 3 години по-късно...

направих ги да са в стил със скина на форума

• 8 години по-късно...

Всъщност не съм любител на чашката. Освен, че исках да изразя колко съм айляк в един друг форум, избрах настоящия си аватар, защото дълго време мислех, че кавалера и дамата стоят до пиано. Година по-късно се загледах и стоплих, но все още ме мързи да го сменя.

0e543cfddc09c27dfd024937b097fcd402.png.c

преди 15 минути, killchain написа:

Ми... просто снимка на мен (от мен), колкото и да е банално.

Не ти ли се присмя Мимски заради това? Или беше на Серджо, съвсем ви обърках... Сигурно очаква всички да сме като Джордж Клуни, а аз самия съм само като Брад Пит, завалията...

преди 46 минути, аm-аm написа:

Година по-късно се загледах и стоплих, но все още ме мързи да го сменя. 

И ти ли почна с лудите теми ? :wub:

Боже.

Дай, коментирай пирамидите в Гиза, вместо тия аватари.

Е нали сме в раздела за губене на време? Тук не е мястото за сериозните теми. По дяволите, има теми "Напиши дума от последната буква на предната"!

преди 28 минути, аm-аm написа:

Не ти ли се присмя Мимски заради това? Или беше на Серджо, съвсем ви обърках... Сигурно очаква всички да сме като Джордж Клуни, а аз самия съм само като Брад Пит, завалията...

Не си спомням Мимски да се е присмивала на външния вид на когото и да било! Детски опит за интрижка, или искаш да привлечеш вниманиието и?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.