Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Windows 98

Featured Replies

Имам един ужасно прост проблем с преинсталация на Windows98.

Значи преинсталирах го успешно, пиратска версия, опаче каквато съм отнесена и блейка, забравих да видя серийния номер и сега не мога да продължа нататък. Та искам да попитам дали има някаъв начин да го видя от някъде чрез Dos. A и представа нямам под какво име е документа и какъв формат, пробвах да инсталирам на ново друг win98, но не става защото ми излиза че имам прекалено много информация на харддиска.

Ще ви бъда мн благодарна, ако някой ми помогне.

:eek:

Ще ти го пратя по Л.С.

А на новото копие което си се опитала да инсталираш неможеш ли да използваш неговия сериен номер...Ако имаш много информация и не ти трябва удари един ФОРМАТ и си качи Windows-a наново...

Не е зле да си записваш друг път тези сериийни номерца някъде другаде или направо върху CD-то с Windows-a

Пратих ти един сериен номер...Работи си !!!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Имам един ужасно прост проблем с преинсталация на Windows98.

Значи преинсталирах го успешно, пиратска версия, опаче каквато съм отнесена и блейка, забравих да видя серийния номер и сега не мога да продължа нататък. Та искам да попитам дали има някаъв начин да го видя от някъде чрез Dos. A и представа нямам под какво име е документа и какъв формат, пробвах да инсталирам на ново друг win98, но не става защото ми излиза че имам прекалено много информация на харддиска.

Ще ви бъда мн благодарна, ако някой ми помогне.

;)

<{POST_SNAPBACK}>

Има една програмка - WinSn - написана от мен специално за такива случаи, защото и на мен ми се случи това и реших да олесня живота и на други хора. Има я на http://tigertron.hit.bg/ секция Download. Събира се на една дискета и понеже съдържа серийни номера и за Win 3.11 може да се стартира от DOS 3.0 нагоре cool.gif

А ето ти и директен линк към програмата http://tigertron-pz.hit.bg/Winsndbg.exe

Това е архив, който се саморазархивира под ДОС и си прави папка - в нея е програмата, която е много полезна точно в случая и е на Българси :huh:

Редактирано от tigertron (преглед на промените)

• Автор

Е,благодаря ви,наистина сте много бързи,слава богу тръгна,а това с тази програмка ще го пробвам и ще си я кача на дискета,мерси още веднъж. :speak:

Сещам се едно време как и аз бях направил тази мизерия (да не си запиша номера някъде). Инсталирам си аз и идва момента да се въведе серийният номер и се сещам че го нямам записан. Но се сетих, че в диска ми го има записан номера като текстов файл. Рестартирах компютъра, влязох в ДОС, след това в CD-то (примерно CD-то е буквата F), дадох командата F:\>dir , за да намеря файла (serial.txt) и го отворих с командата F:\>type serial.txt и така си записах номера и след това си продължих успешно инсталацията...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.