Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво е мнението ви Анджелина Джоли?

Featured Replies

Правилно :wors:

А устните й са супер! ;)

A устните и са супер... зле! :) Леко са изкуствени....

И са тжърде груби...няма нищо финно в тях...

Но разбира с мялпк може да си харесва грубо първично усещане..:)

• Отговори 98
  • Прегледи 14k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Какво какво laugh.gif

Ами мисля и аз да си сложа малко силикон в устните ;)

Понеже много обичам да се целувам и червисвам :wors:

OFF TOPIC - Сложете го най-после това *за* в заглавието на темата

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Eми мисля че си личи от автара кво мисля ама пак да кажа!ТЯ Е ПРЕКРАСНА И КАТО ЧОВЕК И КАТО ЖЕНА И КАТО АКТРИСА!тя е моя идол всичко в живота си е постигнала сама!Евала и

CHELUVCHICA не забравай, че татако и е Джонката Войд , който предполагам не я е оставил на самотек. Така, че съм далеч от мислълта, че е постигнала всичко с благодарение на честните си сини очи 3 кубика силикон в устните...

ами има лице като бъчва, веждите са и супер неприятни, устата е прекалено подута, не мога да кажа, че е красива.

но излъчването и ме кефи супер много, така че не виждам грозотийките.

E така като започнат един невероятно глупави спорове за това, че имало и по-красиви направо ми иде да се застрялям и да спра да чета. Има по-красиви естествено, по-секси, и още много по, но тук

няма такова нещо и тва не е вярно.

няма по.

няма най.

абсолютно всичко си е до личен вкус, влечение и чувство у субекта.

вякакви такива глупости и по и най са безсмислени.

няма по, няма най.

за мен също има един най- готин мъж, дето е и по и най от всички, Anthony Kiedis и това хич не означава, че е по от някой, че е най - красив най готин, а че за мене сега е най и тва е.

Редактирано от xix (преглед на промените)

Мда, така си е. Въпрос на вкус. На едни им харесва едно, на други друго. Иначе по темата..ми готина мадама, ама даже и по-нашите родни улици мисля, че ще видите къде къде по-хубави момичета. За характер не мога да говоря, защото не я познавам (то надали някой от тук я знае де :baby: ). Иначе наистина има някакво много специфично излъчване.

Редактирано от DarkWalker (преглед на промените)

Силикон в устните?! Откъде ви дойде на ум! Предполагам на малките деца редовно им се разрешава да ходят на клиника за такива козметични операции!

5361930924qw.jpg - Малката Анджи

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

ела да видиш как е варосана удома стената и недей да питаш повече :baby:

офф

не искам нищо да намеквам, но baby_muse не видя 'съответствието с темата' и ми намали репутацията.

трябва ли да се изразявам максимално буквално и да не използва двусмислени изказвания, алегории и намеци, защото някой може да не стопли?

/офф

офф

а, да, сега прочетох и неговия/нейния пост. какво общо има разрешаването на малките деца да ходят в клиниките да си слагат силикон, като отворихме темата?

/офф

Редактирано от kumbaq (преглед на промените)

baby_muse в устните и не може да няма силикон. Няма логика , няма симетрия .....просто не може да са толкова големи. Сигурен съм няма как да разбереме дали има или няма със сигурност, ако си е слагала едва ли ще си признае .... това е все едно да питаш фолк певица дали си е .... как беше лафа ... "коригирала" гърдите laugh.gif

Нормално си изглежда детето .... няма анималии в устните

А иначе ако аз ти покажа снимка като малак ще кажеш, че целия съм в силикон biggrin.gif

Честно казано не знам дали кака Анджелина има силикон в устните, но е напълно възможно да няма. Какви ли не интересни "аномалии" (в добрия смисъл на думата) има, че това ли няма да е възможно.

Лично аз смятам, че няма и това е.

офф

а, да, сега прочетох и неговия/нейния пост. какво общо има разрешаването на малките деца да ходят в клиниките да си слагат силикон, като отворихме темата?

/офф

Общото беше, че Аджелина има такива устни от бебе и е малко глупаво да се смята, че ей така са се появили тези устни. А на малките деца не се препоръчва силикон да се слага, нали? Особено под 10 години - недопустимо. Снимката беше като доказателство на твърдението ми. То всъщност, не го смятам само аз - журналисти са доказали, че няма силикон, а щом те не могат да намерят друго... :)

Честно казано не знам дали кака Анджелина има силикон в устните, но е напълно възможно да няма. Какви ли не интересни "аномалии" (в добрия смисъл на думата) има, че това ли няма да е възможно.

Лично аз смятам, че няма и това е.

Благодаря, че смяташ така! :eek:

Може да има...капка негърска кръв,може би е квартеронка :eek:

Има и естествени,толкова големи устни

Относно тема кака Анджи е супер даже :eek: и всяка жена си има нещо с което се отличава и с това привлича дадена част от мъжете в този случай са усните, сочнички laugh.gif (на мен ми е любима друга част от женското тяло :) хайде да я кажа това са крачетата ) . До колкото дали има силиконче в усните много хора са казвали че има, но аз не мисля че има, може да се види и от снимката която е показала baby_muse, не мисля че някои родител ще направи такова нещо на детето си.

Редактирано от DAVIDOV (преглед на промените)

Тая снимка не е никакво доказателсво! На хората много има се променят лицата!

Гаранция че има пластика по нея(Джолито) и то ня няколко места според мен! Устните - и преди са били големи ама тя е добавила още, много си личи според мен! Не искам да обсъждам дръгите места кадето има селиконче и кадето е бътвано! Всичко това е мое мнени е и е възможно да е абсолутно грешно!

Смешно е да се твърди че е готин чпвек и тнт - че кой я знае! Това което се вижда според мен е една идея за такъв тип жена - реалния човек може би е доста по-различен! Аз казвам че жената кяото виждам по снимки и от екрана не ми допада! Има такива жениии, направо... А AJ не е най-гозния човек на земята ама за мен е зле!

Красотата винаги е функция на твърде много компоненти....

• 3 седмици по-късно...

Забелязвам, че доста жени я харесват, странно! Защо я харесвате, дами? Не и ли завиждате? или сте с "такива" наклонности да харесвате жени?

И аз съм жена и я харесвам незнам какви са ми наклонностите но няма спор че е невероятно красива и сексапилна жена и според мен е естествена въпреки че доста хора мислят че има силикон и така изглежда наистина но все пак има вероятност това да са и истинските устни. А и какво значение има ако си е правила пластични операции ако трябва да сме честни много са малко да не кажа изобщо ги няма звездите които не са си правили такива. Всяка една звезда се стреми да изглежда перфектно и да блести с нещо. За това са създадени звездите и дори и да не са 100 % истински това е без значение. Красива ли е - красива е. Това е факт и няма какво да се лъжем. А това че всеки си има собствен вкус е съвсем друга тема. Това не значи че трябва да я плюете и да казвате че е грозна.

42f7cb04674aa151.jpg_thumb.jpg

42f7cb186791ea04.jpg

AngelinaJolie77ee14_1024.jpg

Че е красива не може да и се отрече , но и излъчва някаква студенина.

Забелязвам, че доста жени я харесват, странно! Защо я харесвате, дами? Не и ли завиждате? или сте с "такива" наклонности да харесвате жени?

Че и самата Анджелина харесва жените както неведнъж е заявявала ... :down:

А , че е яка няма две мнения по въпроса

Не знам естествени ли са и джуките или не, но за едни джуки НЕ си струва!!!

Моля ви кажете ми какво толкова привлекателно намирате в нея (изключваме джуките)?

Има къде къде по-хубави момичета.

аз изобщо не я харесвам направо ми е противна

Абсолютно подкрепям

ohmy.gif всеки с мнението си ohmy.gif

на мен ми харесва като цяло,вярно че има и други много красиви момичета,но всяка си носи нещо свое,което може да не се вижда

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.