Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Казваш, ако бяхме останали под турско, може би нямаше да съм мазен пехливанин на име Реджеп? Мерси, сега съм доста разочарован от освобождението. Аман от агенти.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 9 часа, ghostBG86 написа:

Пък и са сложили фесове вече. Искат, все по-близки с османците да ставаме, едно цяло. :D Дали станаха членове, на ердоганската партия ДОСТ? Да борят 'злото руско влиание'. Платения и оня другия, и без това са, ердогански фенове.

За теб хората се делят само на турски и путински ли ?

Ще те изненадам, но освен доказани пропагандатори антибългари като вас, имало е и едно време  /възрождениците/ и ще има и сега  българи като мен, които се наричат българи :)

Казваш, ако бяхме останали под турско, може би нямаше да съм мазен пехливанин на име Реджеп? Мерси, сега съм доста разочарован от освобождението. Аман от агенти.

Не знам, може би щеше да бъдеш точно това. Вероятно и сега си такъв, но с име Тони, което не прави никаква разлика.

За наше съжаление, турците са много по-напред от нас, като народ и нация.

За съжаление това е така заради хора, които се отричат от историята си. Подменят и търсят под вола теле. Възхваляват всичко чуждо и постоянно натякват, че сме лош мат'рял. Че трябва да лижем задници, че трябва да забравим кои сме.

Цитат

През последните години бе доказано, че няма невъзможно извращение на историята за индивиди, които нямат съвест и морал. Понятието „родина“ стана мръсна дума, използвана само от селяни, а българската идентичност – бреме за реализацията на запад, от което трябва да се оттърват колкото се може по-бързо и с по-голямо презрение към българщината.

Редактирано от darco (преглед на промените)

Чакай ти да е заради това :)

Нищо няма нужда да лижеш, мат'риала си има нужда от още работа с него.

Вероятно мога да съм си всякакъв. Ти вероятно както навремето си ходел по манифестации за Тато, а сега пееш за НАТО, би пял и за Турция. Та за това ми дрънкаш врели некипели. Историята трябва да се помни,чичо.

Подписването на Споразумението от Париж за климатичните промени е историческо събитие, което ще трасира бъдещето на нашите общества до 2100 година. Това е споразумение за бъдещето на планетата, за ясен ангажимент на всяко общество и на всяка държава да действа природосъобразно в интерес на следващите поколения. Така ще покажем отново, че имаме визия за бъдещето и воля да бъдем сред водещите страни", коментира президентът по повод предстоящата на 22 април церемония за подписване на историческия документ. 

Редактирано от attj (преглед на промените)

• Автор

„Ако Турция не спре да подкрепя сирийския клон на Ал-Кайда, наистина възнамерявам да довърша работата на покойния цар Николай ІІ. По време на Първата световна война, той искал да върне Константинопол на християнството и да защити Русия по море, като освободи Дарданелите и Босфора, ала съдбата го възпрепятствала“, каза още Путин, цитиран от руската информационна агенция ТАСС в събота.

преди 6 часа, Тøни написа:

Вероятно мога да съм си всякакъв. Ти вероятно както навремето си ходел по манифестации за Тато, а сега пееш за НАТО, би пял и за Турция. Та за това ми дрънкаш врели некипели. Историята трябва да се помни,чичо.

Аз не само я помня, аз я знам, глупи. Не ти достига много, за да ми кажеш какво "дрънкам", но вероятно никога няма да разбереш. Като следствие, все ще си бъдеш обект за стрижене, независимо какво си мислиш, че си. 

Тези какви са - не-патриоти? Не, най-обикновени дебили. Загубено поколение, нали така беше:

Редактирано от Blago72 (преглед на промените)

на 4/21/2016 at 21:28, nikssi написа:

Някои тук така се и казват.

Не вервам! Има филм Реджеп Иведик се го пропускам по TV7!:D

Не ми достига?[emoji23]Забравих че ти беше преуспял, посткомунистически тарикат. Предател, гъзолизец и дупедавец в едно. Турско мекере общо взето. Искам да ти кажа, че съм доста впечатлен от теб. Едно застаряващо пионерче, което си върти задника според силните на деня. Събирателен образ на всички, които реформирана България и продадоха родината ни.

Не се напъвай, Тони. Не ти стига акълът, очевидно - без да ме познаваш, рискуваш доста да сгрешиш в преценките си. Не, че имаш акъл и това да осмислиш, ама нейсе.

Пожелавам ти, да намериш сили да намериш себе си някой ден, да престанеш да бъдеш "загубено поколение" и да търсиш кой ти е виновен за това.

на 20 Април 2016 г. at 21:38, attj написа:
Двадесет
и пет процента от пенсионерите в България  са с пенсия под 200 лева ...

Плевнокио знае ли какво означава това!?

той не знае кво е тва 200, питай го за милиони

преди 16 часа, Aliya написа:

„Ако Турция не спре да подкрепя сирийския клон на Ал-Кайда, наистина възнамерявам да довърша работата на покойния цар Николай ІІ. По време на Първата световна война, той искал да върне Константинопол на християнството и да защити Русия по море, като освободи Дарданелите и Босфора, ала съдбата го възпрепятствала“, каза още Путин, цитиран от руската информационна агенция ТАСС в събота.

......и най накрая ще се сбъдне мечтата на тукашната клика антибългари - България да стане "задунайская губерния"....

преди 10 часа, Blago72 написа:

Пожелавам ти, да намериш сили да намериш себе си някой ден, да престанеш да бъдеш "загубено поколение" и да търсиш кой ти е виновен за това.

От поколение с националнокастрирано мислене, какво очакваш ?

преди 11 минути, ncl написа:

Гледайте си работата, Миро. И ти, и президента.

Споко бе! Управляващите си го "набиха" сами защото си повярваха ,че са много умни или защото някой външен ни изкомандва! Става дума за задължителното гласуване! Ефекта е много спорен т.е. по скоро ще се получи дефект! Сега тези които не искат да гласуват ще "сейнат" гласовете си или пак щепродадат гласовете си или ще превърнат бюлетините си в недействителни! Резултатът обаче ще да е интереснен и няма да е в полза на сегашната клика! Избирателните секции в чужбина също се намаляват, което е радостно! Т.е. влианието на промитите мозъци, соросоиди и разни неориентирани гласуващи от чужбина рязко ще намалее! После всичко ще си дойде на място! Интересно ще стане в парламента, политиката и  с ориентацията на България! Малко остава! Ще се започне от президента защото изборите вече са на прага!!!!

Кое ще се промени, Кумчо Вълчо? Ще се махнат тия, дето ви стрижат, а?

Дали да не умра от смях? Лъжат ви не с трици, ами направо махат с празни ръце и вие гледате в захлас.

Какви соросоиди, какво НАТО, какви пет лева. Най-обикновена мафиотска структура е завладяла цялата държава, тези за Русия и САЩ не спряха да крякат.

Стадо.

Най много ги е страх от задължителното гласуване малките партии. Щото тези гласове, които са консолидирали , са максимума който имат. При по голямо число  гласували, това тяхно число ще е като процент много по малко, и влизането в парламента за тях ще е абсурд.

За ограничаването на гласуване в чужбина - само в посолствата и само във светлата част на деня е огромна стъпка назад.

Да, гласовете от Турция вероятно ще намалеят, но ефекта от неможещи  да гласуват българи в останалия свят ще е по лош.

2.5 млн работят навън в ЕС, САЩ , Канада и т.н.. , и това е огромен потенциал, който остава изолиран . А те са хора които  ги е грижа, пращат пари на роднини , и искат активно да участват.

• Автор

""Държавният глава Росен Плевнелиев подписа за Република България Споразумението от Париж на страните по Рамковата конвенция на ООН по изменение на климата. ... Делът на възобновяемите енергийни източници в общия енергиен микс на България съставлява 21 на сто и далеч надвишава поставената цел от 16% до 2020 година. Милиарди са инвестирани в енергийна ефективност, допълни президентът. ""

Именно, народните милиарди са инвестирани в частните фирми на зелената енергийна мафия, в която прецедентът ни има ключова роля! А тази зелена мафия ни облага със задължителната си за изкупуване от нас по-висока цена на електроенергията за крайния потребител обикновения българин. След падането на правителството на Орешарски зелената мафия удобно промени закона за енергията в своя полза и в ущърб на българите!

В същото време това Климатично споразумение нищо не споменава за истински реалната заплаха за земята ни - военното климатично оръжие на Пентагона наречено Геоинженеринг / ХААРП, ПРО.   

Ако има апокалипсис, той ще е причинен от геоинженеринговата дейност на новото геомагнитно оръжие на Пентагона, наречено ХААРП / ПРО. Световното задкулисие е наясно с наближаващата Сатва юга (Божествената епоха), дори много повече от нас обикновените хора. Защото Световното задкулисие е скрило Древното знание, преди да унищожи и скрие от нас световната история. Ето защо Световното задкулисие създаде Геоинженеринга като уж климатично оръжие, с което не само се опитва постоянно и методично да затъмнява Слънцето и благотворната му слънчева светлина, скривайки го зад химични перести облаци; но се опитва Световното задкулисие и да видоизмени нас, човеците върху тази земя, като ни направи болни дебили, неспособни на Божественото просветление. Защо мислите, че толкова се разбързаха с разните му там задължителни ваксини, електронни подкожни чипове, трансхуманизъм и прочие перверзии!? Всички тези резки температурни разлики не са нормални, а на синоптиците им плащат като на журналисти - да ни лъжат и залъгват. Всеки българин със здрав разум знае, че тези температурни резки и внезапни промени не са нормални и никога не са били по нашите земи в такава упорита последователност, година след година... но само последните няколко години, в които у нас се настаниха американските ВВС бази. Оттогава тайнствено самолети извън редовния график на гражданските полети облитат небето над страната ни и ни обгазяват със странни химически следи. Тези следи се превръщат в перести облаци и небето ни отдавна вече не е синьо, а сиво мътно. Учени от различни страни отдавна доказаха, че ни пръскат с тежки метали в нанотехнологии, с вируси и изсушена заразена кръвна плазма. В резултат на това мозъчните заболявания са особено високо развити в страните от САЩ и НАТО. А също и сърдечно-съдовите и раковите болести. Гроздето, пчелите, чесънът, пиперът, изчезват постепенно, но затова вече и Ванга ни предупреди. Природата е объркана чрез новото геомагнитно оръжие на Пентагона, наречено ХААРП, Геоинженерингов тероризъм в действие. Наричат го и ПРО, но крайната му цел не са руските ракети, а нашите глави. Защото земята ни им трябва без българите върху нея!

преди 3 часа, Aliya написа:

""Държавният глава Росен Плевнелиев подписа хххххххххххххххххххххх

Главна цел №1 на САЩ, ЕС и НАТО е "ликвидирането" на Русия и то с цената на всичко! По тъпоумие европейците се изравниха с американците и са готови да изтърпят всичко щом ще се постига главната цел №1, та ако ще това да включва атентати, бежански потоци, жертви, ресурсни и икономически кризи! Наш "шаро" като гледа и той джавка, а и глутницата му дава сила! Само ,че наш "шаро" е почти умрял, та къде се вре и къде е тръгнал??????

Ако се върнем обаче на темата, то президента ни плете скандал след скандал, като за последно! Много време ще мине докато се оправят бакиите след него , но.........!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Чудя се, защо хабим време и нерви в спорове за едно човече, което скоро ще слезе завинаги от политическата сцена?

преди 52 минути, Мойра написа:

Чудя се, защо хабим време и нерви в спорове за едно човече, което скоро ще слезе завинаги от политическата сцена?

То затова напоследък Борисов се гъбарка,че няма да предложат от ГЕРБ никой за президент понеже после щял да се отрече и разграничи от тях. :D

Що не го предложат от ГЕРБ отново за президент и без това тая година само гафове правят.

преди 2 минути, nikssi написа:

То затова напоследък Борисов се гъбарка,че няма да предложат от ГЕРБ никой за президент понеже после щял да се отрече и разграничи от тях. :D

Що не го предложат от ГЕРБ отново за президент и без това тая година само гафове правят.

Да го предложат отново за президент, би означавало да затрият ГЕРБ и те отдавна го знаят.

преди 9 минути, nikssi написа:

Що не го предложат от ГЕРБ отново за президент

Щото ще вземе да спечели :)

преди 1 минута, Мойра написа:

Да го предложат отново за президент, би означавало да затрият ГЕРБ и те отдавна го знаят.

Да де. Що не го предложат? Щот не струва!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.