Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Господин Президент Плевнелиев – Чувате ли се какво говорите!?

Featured Replies

Крайно съмнително е някой да иска да унищожи Русия - не е ясно кой ще замести горките орки, копаещи вечно замръзналата земя за въглеродни горива.

А парите на руската олигархия и г-н Путин така или иначе са на Запад - в Русия няма какво да правят.

• Отговори 4k
  • Прегледи 249,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Съгласен съм с всичко в горната статия, освен с едно - представителство в България има поне една руска банка - Инвестбанк ОАО. Няма нищо общо (или поне така си мисля) с нашата Инвестбанк. Офисът се на

• Много е трудна, бих казала невъзможна вече задачата на тези, които са натоварени с нея (служебно), да защитават прецедента. Като например Б.Б, който го нарече "прекрасен" !??? ... и смях в залата И

• Agentpat™
    Agentpat™

Е, как кой ще пазят? Тлъстите и ояли се нашенски олигарси - тях ще пазят! Пука му на Плевнята за пенсионерите с нищожните им пенсийки и за това, че България си отива. Такъв смешен президент не сме има

Публикувани изображения

преди 14 минути, Blago72 написа:

Крайно съмнително е някой да иска да унищожи Русия - не е ясно кой ще замести горките орки, копаещи вечно замръзналата земя за въглеродни горива.

А парите на руската олигархия и г-н Путин така или иначе са на Запад - в Русия няма какво да правят.

Е това понеже е точно по темата и няма модерация. Не,че съм изненадан.

А, боже. Каква модерация :)

То що ругатни и простотии се изсипаха, ти се сети да модерират неща не по темата.

преди 17 часа, Blago72 написа:

А, боже. Каква модерация :)

То що ругатни и простотии се изсипаха, ти се сети да модерират неща не по темата.

Това,че не си го видял не означава,че е така.

2016-04-24_18h24_58.jpg

Двойните стандарти тук са факт!

Тази мишка си отива завинаги, но щетите които надроби остават...Познайте кой ще ги плаща! По-важно е обаче, да се отстрани големия плъх- Боко Слънце. Вредата от него е стотици пъти по- голяма, от тоя нещастник...

Боко още доста хора го харесват и не виждам нещо общо с това с    Плевню ....

странно ...

Някои по уважавани проучвания сочат малко по други цифри от март месец 2016 г :

http://exacta.bg/?page_id=54

ПлевнЮ е с 31 % одобрение и 55 % неодобрение.

И не е нещо по фрапиращо спрямо други знакови политици и оценки на държавни институции .

Като гледам тук.... Плевню май само Миро го одобрява и нямам идея това към колко процента се приравнява....

Това,че не си го видял не означава,че е така.

imageproxy.php?img=http%3A%2F%2Fcloud.screenpresso.com%2FAjoYc%2F2016-04-24_18h24_58.jpg&key=db3ce5fc84bb96966c96e9f091b58f2e0ce35e40650a3ed27e19ab7ddd4ad913

Двойните стандарти тук са факт!

Никога не съм твърдял, че ако не съм го видял, не е така.

Друго казах и си мисля, че добре ме разбираш.

Тази мишка си отива завинаги, но щетите които надроби остават...Познайте кой ще ги плаща! По-важно е обаче, да се отстрани големия плъх- Боко Слънце. Вредата от него е стотици пъти по- голяма, от тоя нещастник...

Я сподели какви са щетите. Че е слаб президент е факт, ама какво повече от нищо направи?

преди 42 минути, attj написа:

Като гледам тук.... Плевню май само Миро го одобрява и нямам идея това към колко процента се приравнява....

Цитирам социологическа агенция "екзакта" ,  на която имиджа и не е от най лошите.

Проблем ли имаш с това ?

Ъ? Тоя първата дама не може да оправи, камо ли армия и държава.

Нещо нямам спомени нито за законодателна инициатива, нито за вето.

Лошото че с появите си навсякъде предизвиква саме смЕх. Естествено, сметките му ги плащаме ние. Продукт е на напъна на тиква-пожарникар да докаже че написаното от Алеко преди 100 години е вярно и сега. Относно избирането на най-добрия приятел на Санчо Панса (не е рицаря на печалния образ)..

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 7 часа, Филипов написа:

Нещо нямам спомени нито за законодателна инициатива, нито за вето. 

Пишете какви ли не глупости и небивалици, но хайде поне бъдете обективни.
От къде тръгнаха всъщност раздорите межде прузидента и ГЕРБ (Боко, най-вече) да ти припомням ли?
На кои закони президента наложи вето, въпреки желанието на Бойко да мине всичко без проблем и колко пъти Бойко ходи от другата страна на Дондуков, за да се опитва да навива президента, че в тоя и оня закон се правят промените уж за по-добро и в името на народа?

Ако наистина президента беше послушен и изпълняваше всички нареждания на премиера, нямаше да му е проблем да си подпечата безгрижно подкрепата за втория мандат.

Не вярвам за съвсем нищо на Роско - той проспа съзнателно решенията за допълнителния външен дълг на България...   Не е нормално и е невъзможно да живеем все на вересия.  Велик е нашият комик и защото сам нещо .....много си вярва https://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1571108

Раздорите му с ГЕРБ почнаха откакто пристана на десните, на Прокопиев и на платена мрежа... Вече изпълнява други нареждания.

Президента какво Ви бърка в очите не разбирам, да си дрънка каквото иска времето му изтича - излезте есента и гласувайте за който смятате за достоен - ако случайно не намирате такъв може Вие да се кандидатирате. Президента е човек почти без никаква власт в нашата държава той е просто представително лице, но когато има срещи да се вземат важните решения винаги викат министър председателят, а не президента.

Вместо да започвате да се замисляте, защо подяволите удрязаха изборните права на 90% от хората зад граница, вие се напъвате да разгадавате какво искал да каже президента - той каквото е искал го е казал.

преди 7 часа, icekiller написа:

Президента какво Ви бърка в очите не разбирам, да си дрънка каквото иска времето му изтича - излезте есента и гласувайте за който смятате за достоен - ако случайно не намирате такъв може Вие да се кандидатирате. Президента е човек почти без никаква власт в нашата държава той е просто представително лице, но когато има срещи да се вземат важните решения винаги викат министър председателят, а не президента.

Вместо да започвате да се замисляте, защо подяволите удрязаха изборните права на 90% от хората зад граница, вие се напъвате да разгадавате какво искал да каже президента - той каквото е искал го е казал.

На хартия може и така да изглежда но на практика всички виждаме,че не е така. Нали се сещаш,че някак си не става президента да взима позиция по даден външно политически въпрос а същевременно министър председателя да изказва друго мнение. Примери напоследък колкото искаш.

Изборните права на хората зад граница не виждам да са орязани. В смисъл местата за гласуване са намалени но не и правата им! Пък и тези зад граница (имам в предвид гастарбайтерите с адресна регистрация целогодишно извън България) мене ако ме питаш нямат и право да гласуват в България. Тях повече ги интересува как да вземат гражданство в съответната държава където работят към момента за да се легализират.

Останалото е дрън дрън...

преди 7 часа, Blago72 написа:

Извинявай, какво значи "удрязаха"?

Грешка на клавиатурата. Май сме пропуснали  2.9 от правилата. Аз пък направо удрям през просото като ти намеквам това. :D

Колко е тънка границата ....

преди 8 часа, nikssi написа:

На хартия може и така да изглежда но на практика всички виждаме,че не е така. Нали се сещаш,че някак си не става президента да взима позиция по даден външно политически въпрос а същевременно министър председателя да изказва друго мнение. Примери напоследък колкото искаш.

Изборните права на хората зад граница не виждам да са орязани. В смисъл местата за гласуване са намалени но не и правата им! Пък и тези зад граница (имам в предвид гастарбайтерите с адресна регистрация целогодишно извън България) мене ако ме питаш нямат и право да гласуват в България. Тях повече ги интересува как да вземат гражданство в съответната държава където работят към момента за да се легализират.

Останалото е дрън дрън....

Пак се делим на такива в България и други зад граница. Те затова и няма да се оправим. Разединението не ни прави по-силни, а по-слаби:mad:

преди 8 часа, nikssi написа:

Упс - я пак ??? :angry:

Значи - имат право, да изпращат всяка година по 1 милиард евро към България, а нямат право да гласуват ?

Цитат

От януари до октомври миналата година (2015 г) българите, работещи в чужбина, са изпратили у нас над 704,2 милиона евро.
Българите в чужбина пращат все повече пари у нас

А разни други, неработещи за интересите на България крадат и изнасат всяка година по няколко милиарда че и ги натрисат като дългове на всички. И докараха народа до просешка тояга. Да продадеш земята на дедите ти за да оживяваш и то на цена половин хляб за квадратен метър го няма никъде по света.

Ето затова ги мразя всички, които ми дрънкат глупости по телевизора. Плюс ония скритите, чиито интереси защитават.

Колкото до изборите, написал съм го в друга тема

на 10 Ноември 2015 г. at 14:48, Филипов написа:

мисля че в избори, особено местни следва да могат да гласуват само местни лица по смисъла на ЗДДФЛ. Т.е. да живеят тук повече от 183 дни в годината и да си плащат данъците. В същия закон са посочени и изключенията като дипломатическа работа, медицински престой, учене и т.н.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 6 часа, jhoro написа:

Значи - имат право, да изпращат всяка година по 1 милиард евро към България, а нямат право да гласуват ?

Офтопик: този аргумент е абсолютно несвързан с правото на глас. Това дали пращат или не пари няма никакво, ама хептен никакво, отношение. Освен ако не твърдиш, че който не праща не трябва да гласува, и обратно, че ако някой прати 1милиард към България (каквото и да значи това), получава право на няколкостотин хиляди гласа...

преди 31 минути, Филипов написа:

А разни други, неработещи за интересите на България крадат и изнасат всяка година по няколко милиарда

Офтопик: То тези като брой гласове, не могат и селски кмет да изберат - така че пак не е аргумент :D Иначе съм по-склонен да се съглася с теб за последното - не заради данъците, а заради това че само този, чиято съдба се определя от гласуването, трябва да гласува.

преди 7 часа, karadzha написа:

Пак се делим на такива в България и други зад граница. Те затова и няма да се оправим. Разединението не ни прави по-силни, а по-слаби:mad:

Логика чудо. За това събери цялата рода да гласувате, какъв цвят да са стените на хола, в който ти живееш, от дали и от коя банка взимаш ипотечен кредит, после ти ще го изплащаш. Искам да знам, как точно един българин, който не е живял тук няколко години знае за кой да гласува? От баба си Кина? А ако няма баба Кина? От Блиц? Или от местните медии? Щото там са обективни? И какво стане после - те казват "упс ама аз не исках така", а теб те бие града...

П.П. Спорът е безпредметен, при положение че в конституцията си пише кой може да гласува.

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

Фактите показват, че хората в чужбина много слабо се интересуват от изборния живот в България. На миналите избори в САЩ и Англия са гласували едва 8000 човека.

Тези в чужбина си нямат никаква представа какво става в България. Освен това не искам някой неграмотен циганин да ми определя съдбата. Ако това противоречи на Конституцията, то да си ебат майката и тя и държавата.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.