Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Pussy Riot символ на демокрацията в Русия

Featured Replies

Скъпи съфорумци, случка като тази с руските пънкарки провокира размисли, отиващи много по-далеч от темата за свободата на личността. Бих казал, че самата тя отдавна се е превърнала в дъвка... за жалост. Мисля, че през станалото можем да провидим аспекти на пътя към храма - буквално и метафорично. http://dimitaratanassov.wordpress.com/2012/08/31/pussy-riot-road-to-temple/

• Отговори 139
  • Прегледи 6,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Дали не ни пробутват поредната ПиАр-акция, на която ние телешки да се дивим?...

http://dimitaratanas...road-to-temple/

Ако прочетете темата по-назад, ще видите че е точно така и какво са постигнали от въпросната група, а именно повече известност и увеличаване на парите в банковите си сметки. Друг е въпроса, дали точно "дивим се", е правилният термин за нашето отношение към въпросните певачки-еднодневки.

Ти да не би да си Господ, за да съдиш хората?Или доктор психиатър?

Имаш ли диплома за завършено такова образование?

Не е нужно някой друг да съди гейовете и ексхибиционистите перверзници - те сами себе си са осъдили - като са забравили човешкото си естество и са се отъждествили с перверзиите на объркания си ум.

Не е нужно някой друг да съди гейовете и ексхибиционистите перверзници - те сами себе си са осъдили - като са забравили човешкото си естество и са се отъждествили с перверзиите на объркания си ум.

Щом не е нужно- защо постоянно ги предъвкваш? И почти всяко зло на земята свързваш с тях?

Какво човешко естество са забравили, след като, например, ексхибиционизмът е регресия към инфантилната сексуалност, която присъства у всеки човек?! Тук проблемът не опира до това, че ексхибиционизмът е нещо нечовешко, а че е антисоциално поведение, което обикновено се дължи на някакви проблеми от психологически порядък.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Абе някой е втълпил въпросната идея на тези кокошки и ето- резултатът не закъснява, стават известни в цял свят. Печелят криворазбрано съчувствие и получават подкрепа от големи имена, разбрали-недоразбрали за какво иде реч. BTW, престраших се да гледам въпросния клип...Какво да кажа, пълна тъпня, няма нищо общо с музиката / по мои разбирания /. И наистина, ако подобно нещо се беше случило другаде по света- може би щяха да отнесат още по сериозно наказание. Ама в очите на "демократите" всякаква форма на протест в Русия е нещо, заслужаващо подкрепа, без значение срещу какво и по какъв начин се протестира. Забелязвате ли обаче, че същите тези подкрепящи мълчат като риби относно масовия секс в музея. Нали не се учудвате? Защото ако подкрепят и това- жална им майка!

Щом не е нужно- защо постоянно ги предъвкваш?

А защо не!? И защо това толкова много те дразни!? И не само теб - всички медии, всички публични форуми, всички средства за комуникации имат една основна спусната алтернатива - да се прикрива перверзията гейство, и не само да се прикрива, но и да се насажда под формата на "толерантност" чрез нейното гей парадиране, подкрепено от мастити посланици!

Какво човешко естество са забравили, след като, например, ексхибиционизмът е регресия към инфантилната сексуалност, която присъства у всеки човек?! Тук проблемът не опира до това, че ексхибиционизмът е нещо нечовешко, а че е антисоциално поведение, което обикновено се дължи на някакви проблеми от психологически порядък.

Обаче, когато този ексхибиционизъм или гей парадиране, се е превърнал в основна посланическа, медийна и политическа дейност, тогава вече е съвсем социално насаждан. :shock11:

И не само теб - всички медии, всички публични форуми, всички средства за комуникации имат една основна спусната алтернатива - да се прикрива перверзията гейство...

Нарича се не "алтернатива" , а "директива". :)

А защо не!? И защо това толкова много те дразни!? И не само теб - всички медии, всички публични форуми, всички средства за комуникации имат една основна спусната алтернатива - да се прикрива перверзията гейство, и не само да се прикрива, но и да се насажда под формата на "толерантност" чрез нейното гей парадиране, подкрепено от мастити посланици!

Обаче, когато този ексхибиционизъм или гей парадиране, се е превърнал в основна посланическа, медийна и политическа дейност, тогава вече е съвсем социално насаждан. :shock11:

Въобще не съм любител на гей-културата или на парадите им, но за разлика от теб съм склонен да не ги приемам за чак такива изчадия на творението. И честно казано мисля, че един гей няма да ми навреди кой знае колко много за разлика от теб, който демонстрира всякаква липса на нормална логика. Дори бих казал, че си фанатизиран тип. А такива са способни на всякаки крайности.

Нека да помислим, някой като види негативното отношение към гей парадите у нас, колко ли ще бъде стимулиран да стане хомосексуалист.

Мисли по-задълбочено върху тези теми. ;)

Нека да помислим, някой като види негативното отношение към гей парадите у нас, колко ли ще бъде стимулиран да стане хомосексуалист.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Този, който го е казал, определено е в голяма заблуда.

Този, който го е казал, определено е в голяма заблуда.

Ако знаеш кой е човекът на картинката, можеш да си го намериш и разбереш. Аз му забравих името и не мога да си го спомня, следователно не мога да намеря и клипчето и имам само картинката. Но беше доста...интересно...

п.п YouTube има всичко...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Въобще не съм любител на гей-културата или на парадите им, но за разлика от теб съм склонен да не ги приемам за чак такива изчадия на творението. И честно казано мисля, че един гей няма да ми навреди кой знае колко много за разлика от теб, който демонстрира всякаква липса на нормална логика. Дори бих казал, че си фанатизиран тип. А такива са способни на всякаки крайности.

И каква излезе тя - гейовете търпиш, щото не ти пречат, дори и когато подмамват малките ти момченца!

Мене обаче не търпиш...

А иначе зовеш за толерантност - към кого!?... към перверзниците.

Но не и към посочващите перверзиите с пръст!

Мисли по-задълбочено върху тези теми.

И именно поради това наше естествено и напълно природно негативно отношение към откритото парадиране на перверзиите, се налага посланици открито да гей парадират, медиите открито да кастрират инакомислещите и несъгласните с насаждането на перверзиите, и т.н.

... за да можеш да гледаш утре синовете ти как се превръщат в гейове, а дъщерите ти в донори на матки, и да не можеш да протестираш ... защото попадаш под ударите на някой сурогатен закон на "демократичната толерантност", който ти отнема и дъщерите, и синовете, и покрива над главата ти!

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

И именно поради това наше естествено и напълно природно негативно отношение към откритото парадиране на перверзиите, се налага посланици открито да гей парадират, медиите открито да кастрират инакомислещите и несъгласните с насаждането на перверзиите, и т.н.

Противоречиш си! :nono:

След като ние имаме "естествено и напълно природно негативно отношение към откритото парадиране на перверзиите", няма защо да се притесняваме, че ще ни ги насадят.

Противоречиш си! След като ние имаме "естествено и напълно природно негативно отношение към откритото парадиране на перверзиите", няма защо да се притесняваме, че ще ни ги насадят.

Аз пък смятам, че такова нямаме, а всичко се изгражда на база на индивидуала, взаимодействието му с околната среда, възпитанието и т.н.. На дете наивно и крехко, неизградило все още базовите си принципи и идеали, на човек с лабилна психика...могат да се внушат определени неща.

И каква излезе тя - гейовете търпиш, щото не ти пречат, дори и когато подмамват малките ти момченца!

Мене обаче не търпиш...

А иначе зовеш за толерантност - към кого!?... към перверзниците.

Но не и към посочващите перверзиите с пръст!

Уважаема, май не ти е ясна въобще разликата между гей и педофил, нали? Прочети малко, ограмоти се, пък тогава изливай емоции! Колкото до перверзиите, достатъчно съм разумен и ориентиран, за да мога да ги разпозная сам. В твоите очи може и аз да съм перверзник, щом не застрелвам на място гейове /примерно/, или поддържам сурогатното майчинство. Започвам да си мисля, че такива като теб навремето са създали идеята за Светата Инквизиция.......

Противоречиш си! След като ние имаме "естествено и напълно природно негативно отношение към откритото парадиране на перверзиите", няма защо да се притесняваме, че ще ни ги насадят.

Не и ако не допуснем това да се случи - от нас зависи!

Аз пък смятам, че такова нямаме, а всичко се изгражда на база на индивидуала, взаимодействието му с околната среда, възпитанието и т.н.. На дете наивно и крехко, неизградило все още базовите си принципи и идеали, на човек с лабилна психика...могат да се внушат определени неща.

Съгласна съм - на децата може да се въздейства с насаждането на разложителна култура, гей парадиране и гей призивите за "модерност" и "в крак с времето".

Детската психика е силно внушаема и това предизвика и наскорошният Закон в Русия за опазване на детската психика от извращаване чрез цензура на детските предавания и литература.

За съжаление нашите медии вкупом гракнаха срещу този закон, като пропуснаха да отбележат огромният поток от филми, пълни с насилие, агресия, разврат и помия, с които сме заливани от ТВ и широки екрани, от медии и комикси, и които буквално бомбардират душевния мир на нашите деца.

Българският народ в същността си е все още природно естествен и неизвратен от налаганата масова култура на извращението. Но с навлизането на културата на световната уравновиловка и заличаването на националните ни черти, децата ни ще бъдат много уязвими без мъдростта на своите корени.

А и с новия закон за детето, държавата винаги ще може да ти отнеме детето, ако се противопоставиш на налаганата масова кулура на насилието и разврата и се опиташ да насочиш детето си в различна пътека на човешкото достойнство и себеуважение.

Уважаема, май не ти е ясна въобще разликата между гей и педофил, нали? Прочети малко, ограмоти се, пък тогава изливай емоции! Колкото до перверзиите, достатъчно съм разумен и ориентиран, за да мога да ги разпозная сам. В твоите очи може и аз да съм перверзник, щом не застрелвам на място гейове /примерно/, или поддържам сурогатното майчинство. Започвам да си мисля, че такива като теб навремето са създали идеята за Светата Инквизиция.......

И къде е разликата между гей и педофил!? Или не си наясно с гейството, или не искаш другите да са наясно.

Както и да се интересуват другите какво се случва на гей сбирките в София, където малки момчета са използвани за "подгряване"!?

За Лъжата и нейните перверзии Истината е винаги "Света инквизиция"!

А гейовете няма защо да "разстрелваш" - достатъчно е да ги накараш да се осъзнаят за помията, в която сами са се вкарали!

Абе откъде знаеш всичко това? Да си била на тези "сбирки"? И ако имаш доказателствен материал- защо не си известила правораздавателните органи? P.S. Така и не си прочела за това, което те посъветвах, ама аз го очаквах. Замислям се вече дали нямаш нужда от една рецепта.....

Абе откъде знаеш всичко това? Да си била на тези "сбирки"? И ако имаш доказателствен материал- защо не си известила правораздавателните органи?

P.S. Така и не си прочела за това, което те посъветвах, ама аз го очаквах. Замислям се вече дали нямаш нужда от една рецепта.....

Знам и още нещо - една перверзия никога не е сама - и води до втора, че и трета перверзия.

Ето например хомосексуалността тихомълком бе извадена от списъка с ментални заболявания на Световната здравна организация, след това все така тихомълком на детските комикси бе махната забраната да използват гей герои.

След това съжителството с гей бе въведено като задължително обучение в училището на доста американски щати.

Премахната бе и забраната за содомия във Военния закон на САЩ.

Сега пробват и с останалия свят - ето например премиерът на Великобритания заплаши Нигерия, че ще й спре помощите, заради нигерийския закон, осъждащ на 10 години затвор всеки, който подбужда към гейство.

У нас пък посланиците гей парадират по улиците на София и развяват шарени знаменца, или пък кичат паметниците ни с шарени качулцици - а ла Пуситата.

В Москва храмовете и музеите са сексуално опошлени... и т.н. с надеждата човечеството да се превърне в една лъстива лоена топка от извратеняци, забравили човешката си същност.

Редактирано от Aliya (преглед на промените)

Не отговори на въпроса, само продължаваш да разтягаш локуми.....Ама ти това си правиш по принцип, няма смисъл да се спори с теб.

Не отговори на въпроса, само продължаваш да разтягаш локуми.....Ама ти това си правиш по принцип, няма смисъл да се спори с теб.

Въпросът си е твоят, а отговорът си е моят! ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.