Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Документални и научно-популярни филми

Featured Replies

Хубав филм на Нешънъл!
  • 1 месец по-късно...
  • Отговори 284
  • Прегледи 81,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Публикувано изображение

Филм изцяло посветен на думата FUCK .

Забавен, нецензуриран и доста...образователен :biggrin:

Зарадвах се много да видя и Хънтър Томпсън в този филм.

Линк.

• 2 месеца по-късно...

Скоро даваха по National Geographic 9/11: Телефонни обаждания от кулите близнаци, но не можах да го гледам от къде мога си го изтегля?

Скоро даваха по National Geographic 9/11: Телефонни обаждания от кулите близнаци, но не можах да го гледам от къде мога си го изтегля?

Събота и Неделя ще го дават по БТВ ако не се лъжа.

И след това най-вероятно ще го има по българската мрежа.

Тази събота ще го дават и по Discovery Channel.Можеш да видиш в колко часа от тук

втория филм (след падането на кулите) със сигурност го има качен, но първия аз поне не съм го видял

Търся филмчета за гении,свръх човеци...сещате ли се за някой?Трябват ми да са с Бг субтитри.

Търся филмчета за гении,свръх човеци...сещате ли се за някой?Трябват ми да са с Бг субтитри.

гении,свръх човеци и т.н. ... просто ползвай търсачката

Успехи !

• 2 седмици по-късно...

Някой да има на идея от къде да намеря филми за Ванга?

:)

Разследване

Водещата Светослава Тадаръкова обхваща събития свързани с Ванга, както от днешната действителност,

така и епизоди от миналото, които звучат сензационно и към които зрителят изпитва огромен интерес.

agr , да ти прави впечатление датата на поста на Бени , 10 август 2008 - 15:03 , преди повече от две години ... мислиш ли че през този период не е намерила или не са и дадени неща по това желание :) !

agr , да ти прави впечатление датата на поста на Бени , 10 август 2008 - 15:03 , преди повече от две години ... мислиш ли че през този период не е намерила или не са и дадени неща по това желание :speak: !

Hanibal_Lektar, прегледай темата и се увери, че освен този отговор:

Vanga / Ванга (2006)

bTV Репортерите

Другите два не ги откривам активни:

Ванга. Предсказания /Режисьор: Владимир Викулин/

Вангя /Режисьор: Стилиян Иванов/

друг просто няма!. А дали нещо вече е намерила... аз не зная. Но ако имаш ясновидски способности ще кажеш Ти! :blink:

Предаването на Тадаръкова започна на 31 март т.г. и никого не задължавам да го гледа. Просто информацията е не само за Бени!

Все пак ти благодаря за поста, че ме принуди да открия нейния прекрасен сайт :rolleyes:

• 1 месец по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

София - Историята на Европа

Филмът, с който София кандидатства за „Европейска столица на културата 2019″, прави истински фурор.

Това е рекламен документален филм за нашата столица, София, направен под формата на разказ от англичанина Тери Рандъл, който живее в София от 10 години и не само харесва, но е и опознал града до толкова, че се чувства софиянец. Рандъл показва забележителностите и говори за уникалната история на града, датиращ отпреди Новата ера, на своята приятелка от Дания - Мерете. Англичанинът разказва как София е един от най-древните градове на Стария континент, а в годината на основаването на Рим – 753 г.пр.н.е., са съществували само две от настоящите столици - Атина и София. После Рандъл, който казва, че се чувства изключително добре в този стар, но не остарял, а помъдрял град, започва да показва древните паметници на датската си приятелка.

Лентата предизвиква фурор по цял свят, като само за първите 5 дни той е гледан от повече от 60 000 зрители на всички континенти. Филмът е качен в много социални сайтове за споделяне на видео, сред които дори виетнамски и азербайджански.

Инфо ;

• 4 седмици по-късно...

По канал 1 преди 1 месец горе долу пуснаха филм за атентатите в Египет, войната в Ирак и Америка как бомбандира Либия. От къде да ги намеря?

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, Можете ли да ми препоръчате сайтове, в които има филми за корабите и пристанищата... Трябват ми материали за това как са строени пристанищата, в следствие на развитието на корабите... Сещате се - повече товаропоток, от там по-големи кораби и съответно пристанищата се модернизират и т.н. Да Са нещо от сорта на филмите на National Geografic :? Проверих в колибка, но няма нищо там :? Благодаря предварително!

Здравейте,

Можете ли да ми препоръчате сайтове, в които има филми за корабите и пристанищата... Трябват ми материали за това как са строени пристанищата, в следствие на развитието на корабите... Сещате се - повече товаропоток, от там по-големи кораби и съответно пристанищата се модернизират и т.н.

Да Са нещо от сорта на филмите на National Geografic :?

Проверих в колибка, но няма нищо там :?

Благодаря предварително!

Rotterdam, the largest port in Europe.

"Rotterdam, Europe's busiest port, manages a huge number of ships through highly specialized mega movers and expert coordination. Watch as Harbor Control is put to the test by receiving some of the largest and most challenging ships in the world."

Това за което се сещам е от поредицата Megastructures -> Super Port.

Можеш да го намериш на английски навсякъде по тракерите. Ето едно ЛИНКЧЕ.

• 2 месеца по-късно...

Здравейте, може ли някои да ми даде линк за филма Мистерията на живота, ако може с български събтитри. Ще съм му много благодарен.

Здравейте, преди време търсех документални филми за ВСВ но се отказах. Вчера попаднах на един филм на име "Der_ Untergang" не знам точно как се превежда ама май беше нещо като падението на третия райх. Та обръщам се към вас, добросърдечните предложете ми подобни такива документални и/или игрални филми, няма значение само да не са някакви пропаганди на американци или руснаци ако ме разбирате, та моля пишете.

Здравейте, преди време търсех документални филми за ВСВ но се отказах. Вчера попаднах на един филм на име "Der_ Untergang" не знам точно как се превежда ама май беше нещо като падението на третия райх. Та обръщам се към вас, добросърдечните предложете ми подобни такива документални и/или игрални филми, няма значение само да не са някакви пропаганди на американци или руснаци ако ме разбирате, та моля пишете.

Поне да беше уцелил раздела!!!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.