Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Вижте новостите. GTA IV.NET

Game looks amazing with a Dual Core and a 8800 card. It did have some major framerate wobbles, "nothing fatal though" insists the reviewer.
  • Отговори 2k
  • Прегледи 286,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Супер! Но все пак каква 8800 карта, има разлика от 8800GT до 8800GTX все пак? Някакво инфо? :newspaper:

10 дни хора, 10 дни!!!

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Супер! Но все пак каква 8800 карта, има разлика от 8800GT до 8800GTX все пак? Някакво инфо? :newspaper:

10 дни хора, 10 дни!!!

Мисля че искаше да кажеш 8800 GS GT GTS GTX.

Да. На коя от четирите е пробвана? ohmy.gif

Мойта е Gforce 8600 GT

1 гб рам

2.9 процесор

Искам само да попитам какво е CPU ;)

Самата кутия..

Това... Сарказъм ли беше?

CPU е Central Processing Unit. С други думи - процесора.

Хора Мойта HD 3850 512MB DDR3 Ще се справи ли на медиум?

На нфс undercover на мах ми върви супер без да засича въпреки дебилния процесор AMD 3500-2,21GHZ.

Искам само да попитам какво е CPU :newspaper:

ПРОЦЕСОР-а cool.giflaugh.gif

HD3850 е силна карта и с сигурност на нея ще се играе добре GTA IV на висока резолуция и детаил.Но с това CPU не можеш да изпозлваш цялата мощ на картата.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Има ли шанс да ми тръгне играта, защото в http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest ми излиза, че няма да ми тръгне !

sad.gif

Тоя сайт ЛЪЖЕ!!! На предишната страница съм написал защо.

Но се пак има шамс да ми тръгне нали ?! sad.gif

И искам да ви помоля за един сайт, в който да погледам рам и процесори !

Под рам имам впредвид тия чипове дето си ги слагаш допълнително.

Не разбирам много от Hardwear .

biggrin.gif

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

Искам да попитам дали ще ми върви на високи детайли поне на 1280x1024,ако не може и на по-малко на конфигурацията в подписа ми,защото се чудя,поддържам всичко за макс,освен цпу което не ми е четириядрен.Аз мисля че са дали такъв може би за най-високите резол8ции 2000 и нещо там x нещо за това.Ако може кажете ми.

Искам да попитам дали ще ми върви на високи детайли поне на 1280x1024,ако не може и на по-малко на конфигурацията в подписа ми,защото се чудя,поддържам всичко за макс,освен цпу което не ми е четириядрен.Аз мисля че са дали такъв може би за най-високите резол8ции 2000 и нещо там x нещо за това.Ако може кажете ми.

Нещо да ти пречи да играеш на медиум?

Не разбирам много от Hardwear .

Личи си, че не си на Ти с Hardware-a ;) CPU ти е процесора, a GPU ти е видеото. Играта ще ти тръгне със сигурност, обаче мисля, че ще е една голяма сечня sad.gif

Сайта, който akashi казва, че лъже, наистина лъже. Пълна подигравка, на стария ми комп ми изкара, че Stronghold 2 няма да ми тръгне biggrin.gif

Remix1912 - ке върви не бой се, и още как ;)

Нещо да ти пречи да играеш на медиум?

Да,много.Предпочитам на малка резол8ция,но на максимални детайли.

Личи си, че не си на Ти с Hardware-a ;) CPU ти е процесора, a GPU ти е видеото. Играта ще ти тръгне със сигурност, обаче мисля, че ще е една голяма сечня sad.gif

Сайта, който akashi казва, че лъже, наистина лъже. Пълна подигравка, на стария ми комп ми изкара, че Stronghold 2 няма да ми тръгне biggrin.gif

Remix1912 - ке върви не бой се, и още как ;)

Мерси.Ние га ке одим да колим прасето,тя тогаз излезе дейба. ;)

Добре, аз попитах искам да си взема нов процесор и малко рам някакъв сайт да гледам да се информирам малко за цени това-онова :whist:

Добре, аз попитах искам да си взема нов процесор и малко рам някакъв сайт да гледам да се информирам малко за цени това-онова :)

Редактирано от Remix1912 (преглед на промените)

А някой знае ли кога ще излезе демото на тази игра за PC?

Да това е RAM, но нямам представа защо 256MB е 60лв... Предполагам честотата на RAM-та е по-важна от размера й.

Лелелееее, вие се изпокарахте. MasterI не се заяждай, извадихме македонски акцент на шега ohmy.gif Не се впрягай толкова.

Първи сняг? Във Варна не знам въобще дали да очквам сняг тази зима :beer: Егати топлика...

Човека е от София, то си пише в профила му ;) Сигурно по-силния вятър днес го е духнал от Витоша :)

Допълнителното съдържание за GTA IV през февруари

Lost and Damned е името на многократно отлаганото допълнително сваляемо съдържание за GTA IV и най-накрая стана ясна точната му дата на излизане - 17 февруари, според статия в USA Today. Допълнителното съдържание ще проследи съдбата на Джони Клебиц, член на известната банда The Lost Bikes, но Нико Белич също ще участва, макар и не-пряко. "Джони е съвсем различен човек в сравнение с Нико и със съвсем различна история зад гърба си," е обяснил Дан Хаузър от Rockstar Games. "Не мога да кажа повече, защото не искаме да разкрием твърде много от сюжета преди играта да се е появила. Но мога да заявя, че историята ще ви покаже една съвсем различна страна на Liberty City."

Освен това Хаузър е намекнал, че това няма да бъде единственото сваляемо съдържание за хитовата игра, продала повече от 10 милиона бройки. "Имаме чувството, че има още много потенциал, що се отнася до дълбочина и детайл на Liberty City."

Източник: Gamerzhut

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Да това е RAM, но нямам представа защо 256MB е 60лв... Предполагам честотата на RAM-та е по-важна от размера й.

Лелелееее, вие се изпокарахте. MasterI не се заяждай, извадихме македонски акцент на шега ohmy.gif Не се впрягай толкова.

Първи сняг? Във Варна не знам въобще дали да очквам сняг тази зима :bighat: Егати топлика...

Човека е от София, то си пише в профила му :) Сигурно по-силния вятър днес го е духнал от Витоша :nono:

Допълнителното съдържание за GTA IV през февруари

Lost and Damned е името на многократно отлаганото допълнително сваляемо съдържание за GTA IV и най-накрая стана ясна точната му дата на излизане - 17 февруари, според статия в USA Today. Допълнителното съдържание ще проследи съдбата на Джони Клебиц, член на известната банда The Lost Bikes, но Нико Белич също ще участва, макар и не-пряко. "Джони е съвсем различен човек в сравнение с Нико и със съвсем различна история зад гърба си," е обяснил Дан Хаузър от Rockstar Games. "Не мога да кажа повече, защото не искаме да разкрием твърде много от сюжета преди играта да се е появила. Но мога да заявя, че историята ще ви покаже една съвсем различна страна на Liberty City."

Освен това Хаузър е намекнал, че това няма да бъде единственото сваляемо съдържание за хитовата игра, продала повече от 10 милиона бройки. "Имаме чувството, че има още много потенциал, що се отнася до дълбочина и детайл на Liberty City."

Източник: Gamerzhut

Това съдържание май беше само за Xbox360

Е и? Това е тема за GTA 4, като цяло, независимо на каква платформа.

Не знам, дори и да излезе за PC, то ще е след някоко месеца след XBox-a. Честито на печелившите ;)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.