Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Защо трябва да чакам още 10,15 дни sad.gif ?? biggrin.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 286k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Tiguer - няма такъв филм! :P

Айдее razor1911!!! :P

Сега, като играех и го чух по радиото "Ако DJ'ят пусне яка песен, но не каже как се казва, използвайте новият ZIT сервиз. Наберете ZIT-555-0100 и ние ще ви кажем, коя е вашата песен."

Номера е : 948-555-0100 !!! Другите, които ги писахте, не стават ..

Айде да не ставам нахален, ама някой ще ми разясни ли за тея SP-та?

Аз деинсталирах и ще направя чиста инсталация с Razor крака (ще ползвам първият релийз от thepiratebay). Дано да е по-добре. Остава да излезнат пача и новите драйвери на ATI и nvidia и всичко ще е ток. Само ме притеснява възможността след слагане на пач да се чака за крак ...

ПП: Играта върви идеално с новия крак. Абсолютно безпроблемно. А благодарение на Skoinks мога да се насладя на малко по-добра графика отпреди.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Аз деинсталирах и ще направя чиста инсталация с Razor крака (ще ползвам първият релийз от thepiratebay). Дано да е по-добре. Остава да излезнат пача и новите драйвери на ATI и nvidia и всичко ще е ток. Само ме притеснява възможността след слагане на пач да се чака за крак ...

ПП: Играта върви идеално с новия крак. Абсолютно безпроблемно. А благодарение на Skoinks мога да се насладя на малко по-добра графика отпреди.

Сега е мой ред да задавам въпросите. Работят ли сейфовете от "старата" версия?

1. Защо немога да напиша никакъв номер в телефона на Нико?

2. Този файл по горе обикновенно .тхт ли е, защото нещо немога да го изтегля? И едиственото, което трябва да направя е да сложа файла в папката на GTA? Това просто малко не га разбрах съжалявам, знам че е описано.

Благодаря предварително за отговорите!

Има още един параметър за командния ред който е само за Vista "-DX9". Познайте какво прави biggrin.gif

1. Защо немога да напиша никакъв номер в телефона на Нико?

2. Този файл по горе обикновенно .тхт ли е, защото нещо немога да го изтегля? И едиственото, което трябва да направя е да сложа файла в папката на GTA? Това просто малко не га разбрах съжалявам, знам че е описано.

Благодаря предварително за отговорите!

1. Натисни ДВА пъти бутона за телефона и ще можеш да пишеш.

2. Обикновено txt, сваляш го и го слагаш в папката на играта.

Сега е мой ред да задавам въпросите. Работят ли сейфовете от "старата" версия?

Екстра работят!

@nookieloser ... за да набереш номер натисни два пъти M, единият път за да извадиш тела и още един път за да ти даде възможност да избираш цифри.

За txt файла ... Обикновен txt, слагаш го в папката на играта и ако имаш някакви лични предпочитания просто го отваряш и почваш да променяш. Тънките моменти са два:

1 - Low е "0" ... Medium / High / Very High / Highest са съответно 1, 2, 3 и 4.

2 - Framelimiter-а е произволно число. За TFT дисплей е добре числото да съответства на refresh rate-a, обикновено 60. 30 пък е добър вариант за да не се получават резки дропове и чувствително насичане. За да се махне лимита се пише 0, във вида, в който е качен текста е 0.

И сега да си дойда на думата ... след последната мисия на Elizabeta (те са общо 4) се случва нещо адски неочаквано в историята. Няма да кажа, за да не разваля изненадата, но ... просто ме заболя. Не мога да повярвам, че стана така. Направо съм съкрушен. За първи път ми става толкова гадно. В други игри ми избиват приятелите и семейството и ми е ставало толкова гадно biggrin.gif

Екстра работят!

@nookieloser ... за да набереш номер натисни два пъти M, единият път за да извадиш тела и още един път за да ти даде възможност да избираш цифри.

За txt файла ... Обикновен txt, слагаш го в папката на играта и ако имаш някакви лични предпочитания просто го отваряш и почваш да променяш. Тънките моменти са два:

1 - Low е "0" ... Medium / High / Very High / Highest са съответно 1, 2, 3 и 4.

2 - Framelimiter-а е произволно число. За TFT дисплей е добре числото да съответства на refresh rate-a, обикновено 60. 30 пък е добър вариант за да не се получават резки дропове и чувствително насичане. За да се махне лимита се пише 0, във вида, в който е качен текста е 0.

И сега да си дойда на думата ... след последната мисия на Elizabeta (те са общо 4) се случва нещо адски неочаквано в историята. Няма да кажа, за да не разваля изненадата, но ... просто ме заболя. Не мога да повярвам, че стана така. Направо съм съкрушен. За първи път ми става толкова гадно. В други игри ми избиват приятелите и семейството и ми е ставало толкова гадно biggrin.gif

Само едно коригиране (?) - FrameLimiter има стойности 1 и 0. Съответно за включено и изключено. Той ограничава кадрите на 30. (Поне така трябва да е.)

Само едно коригиране (?) - FrameLimiter има стойности 1 и 0. Съответно за включено и изключено. Той ограничава кадрите на 30. (Поне така трябва да е.)

Мхм ... първоначално и аз така помислих (така би трябвало да е както казваш), ама написах 60 и кадрите се лепнаха на 60. И все пак май си прав.

Имам 1 въпрос.Сега запецнах на една мисия.Там където за пръв път ми представят онзи фитнес маняк каратист забравих му името и след това трябва да отида в интернет клуба и там незнам какво да направя.

Доближи се до някой комп и натисни Е. В горния ляв ъгъл ти пише всичко. Трябва да си прочетеш имейла.

Аз, съветският граничар biggrin.gif

clipboard01bc4.jpg

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Правя всичко както е описано прочитам си имейла и след това ми казва че нещо не съм направил и да седна пак.

Отговори му. Позитивно.

Да, трябва да даде "replay" там. Иначе, ако сте забелязали, отначало го изкарват като някой неук, относно новите технологии (компютри, интернет и прочие), но като вземе да пише, трака все едно се е родил с клавиатура в рака biggrin.gif

къде се намират сеифовете ?

за виста

"C:\Users\(потребителското име)\AppData\Local\Rockstar Games"

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

"Да, трябва да даде "replay" там. Иначе, ако сте забелязали, отначало го изкарват като някой неук, относно новите технологии (компютри, интернет и прочие), но като вземе да пише, трака все едно се е родил с клавиатура в рака" biggrin.gif

Това е голяма мисъл biggrin.gif късам се от смях

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Въпрос : Някой може ли да ми каже, каква е разликата между релийза на 'кралете' и 'бръснач1911' в 'нашият' тракер ? :)

П.П. Горе много 007 стил стана, та к'ва е разликата между този и този парчок ? о.0

П.П. 2 Ако има нещо за 2.10, 'съ свиняаам предвърителну' ..

Редактирано от FEarBG (преглед на промените)

За притежателите на AMD/ATi AMD Fusion for Gaming Beta може доста да подобри скоростта в GTA и въобще като цяло за игри. Трябва ви само един свестен профил за системата да си направите и GTA върви по мед и масло при това под Vista. И не се доверявайте много много на вградения тест в играта - резултата който дава е много различен от истинското усещане по време на игра.

Въпреки това AMD Fusion не се занимава с memory leaks а именно те са главния проблем в GTA. Тия дни (пък може и още днес) чакаме пач-а и оптимизирани видео драйвери :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.