Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Въпрос : Някой може ли да ми каже, каква е разликата между релийза на 'кралете' и 'бръснач1911' в 'нашият' тракер ? :)

П.П. Горе много 007 стил стана, та к'ва е разликата между този и този парчок ? о.0

П.П. 2 Ако има нещо за 2.10, 'съ свиняаам предвърителну' ..

Единия е CloneDVD - крака е по скапан и играта е по-бъгава.

Този на Разор е по-добрия - крака работи и играта не се бъгва.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Въобще играта излиза, че ще е много интересна дори след превъртането й. Като си спомня колко много се забавлявах в Сан Андреас, тука кво ше стаа не знам, ама ще е пълна лудница.

Просто голям реализъм. Вчера си викам да вдигна респекта на Роман, викнах го в бара на "Другарите" и са напоркахме кат' свине. Нико и брачед му залитат (и падат) като безръки в автобус на градския транспорт. Пише ми, че ако ми е трудно да карам, да съм викнел такси. Аз обаче реших да се правя Жан Пол Белмондо и се качих в колата. Измнах няколко метра и куките явно ме видяха, че съм нафиркан и почнаха да ме гонят. С пияна камера обирам всичко, що е по тротоарите. Накрая стигнах до къщата на брачеда с пущещ капак и две спукани гуми. Голям екшън! :)

Друг як feature е, че могат да се вземат всички по-леки предмети в игрта, и да се замерва с тях.

Игрицата е просто уникална. Мисля, че това е то, кото чакахме година, че и повече! :)

Все още не съм е врътнал и смятам да е превъртам 2-ри път...............може и 3-ти.Играта има 2 различни края.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

искам да попитам има ли възможност да се пусне антиалиазинг че в опциите нещо не намирам?

иначе играта върви прилично с Е8200 и HD3850 с 24-26 кадъра на авто настройки.

искам да попитам има ли възможност да се пусне антиалиазинг че в опциите нещо не намирам?

иначе играта върви прилично с Е8200 и HD3850 с 24-26 кадъра на авто настройки.

Eденственият начин е като го пуснеш от Catalyst Center-а (махаш отметката на Use application setting и си избираш определено ниво на филтрация). Обаче нещо не се получава, не знам защо.

Здравейте всички. Имам проблем - изтеглих играта от Замунда (релийза на Multi Kings), инсталацията мина гладко, без никакви проблеми, копирах крака, но когато се опитам да стартирам играта, скапания Social Club, или каквото е там, забива и ми излиза съобщението от уиндоуса за репортите. Преинсталирах и играта и програмата, ефект никакъв. Конфигурацията на машината е слаба - Атлон 3200+ 2.01гхз, 1гб рам, видео Нвидия 7300ГС. Дали проблема е в нея?

Редактирано от ruff_ryder (преглед на промените)

Здравейте всички. Имам проблем - изтеглих играта от Замунда (релийза на Multi Kings), инсталацията мина гладко, без никакви проблеми, копирах крака, но когато се опитам да стартирам играта, скапания Social Club, или каквото е там, забива и ми излиза съобщението от уиндоуса за репортите. Преинсталирах и играта и програмата, ефект никакъв. Конфигурацията на машината е слаба - Атлон 3200+ 2.01гхз, 1гб рам, видео Нвидия 7300ГС. Дали проблема е в нея?

Eдва ли проблева е в машината, но само си си създал ядове. Няма да можеш да играеш играта. Със същия упех ще я подкараш и на Pentium 1 @ 166Mhz от 1995-та biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

По default със скрола на мишката.

Хаха, за това не бях се сетил... :rolleyes:

Аз иначе я разцъквам на доста минимални детайли, но пак става... :rolleyes:

Някой може ли да ми каже защо не мога да изкарам повече от 15-20 фпс .... срамота! С релийза на кралете съм и крака на бай Разор. Намалям детайли на лоу - същата работа. Пробвах с тхт файла горе - същото... Конфигурацията ми е OS: XP SP3, Две ядра P4 3.2Ghz 2Gb Ram ,Geforce 8600GT 512 MB . Сложил съм последните драйвери 180.84. Процесорчето ли ми се дъни ?

Някой може ли да ми каже защо не мога да изкарам повече от 15-20 фпс .... срамота! С релийза на кралете съм и крака на бай Разор. Намалям детайли на лоу - същата работа. Пробвах с тхт файла горе - същото... Конфигурацията ми е OS: XP SP3, Две ядра P4 3.2Ghz 2Gb Ram ,Geforce 8600GT 512 MB . Сложил съм последните драйвери 180.84. Процесорчето ли ми се дъни ?

Ти се радвай че ги вадиш и толкова. Аз с Е8200 и 3850 играя с 24-26 фрейма. Оказа се че играта е доста процесорнозависима. На познат с АМД 5000+ и 4850 играе със същия framerate като моя.

Ти се радвай че ги вадиш и толкова. Аз с Е8200 и 3850 играя с 24-26 фрейма. Оказа се че играта е доста процесорнозависима. На познат с АМД 5000+ и 4850 играе със същия framerate като моя.

Тебе те спъва видеото, а приятелят ти ... ако не процесора, то РАМ-а или посто скапаните драйвери. Но нали за това ще излезне пач, а на 10-ти ще има и нови драйвери от АТИ. И пак ще се повторя, дано пача да не наложи чакането на нов крак.

Walkthrough : Как да минем кОлтурно първата среща с Мишел в 10 прости стъпки.

1. Тъй като тя ви се обажда, първото и най-важно нещо е да и покажете кой е шефа и да я оставите да чака. Като ви се обади Роман, му вдигате и му спасявате задника, че е ебаси бебето и не може да се оправи О.0

2. След като я вземете от къщата и, е много важно да запомните точното и положение на картата. Ще ви е необходимо по-късно ...

3. Всички стълбове и пешеходци са ваши заклети врагове. Трябва да прегазите колкото се може повече, за да и покажете че сте 'голем пич'.

4. След като я извозите до боулинга, трябва тотално да я размажете в играта, за да разбере че нищо не става от нея и че трябва да бъде благодарна за всяка минута, прекарана с вас.

5. След играта, трябва бързо да се изнесете от клуба и да подкарате колата, на където ви видят очите, за да и покажете че не ви грее много за нея.

6. След малко, неохотно спирате, придавайки си вид че сте се сетили за нея и я подканвате да се качи в колата.

7. Когато се приближи на 5-10 метра до вас, леко подавате гас, като продължавате с умерена скорост, оставяйки я панически да бяга след колата :

3134521-holder-22cef5d850ec550779990620092a0f4d.jpg

8. Тъй като вече знаете местоположението на къщата и, продължавате на там с бавна скорост, оставяйки я да спринтира след вас. Ако изостане, може да използвате клаксона, с цел да я подтикнете да търчи по-здраво.

9. След като стигнете до къщата и, я оставяте да влезе в колата и я питате колко е часа.

10. Дават някакво смешно филмче от Rockstar и кефите, мисията е завършена ...

:P не бях се сетил да я оставя да търчи след колата. А докато разуча как да хвърля хубаво топката на боулинга ... :eek: , ма то си пишело . :angry2 . Забележете че когато отивате в бара да се напиете пиянството трае само няколко минутки sad.gif а аз си мислех че трябва да легна да спя да се оправя. Някой може ли да ми каже какъв е този панаир до боулинга :P , май нищо не работи там и дали ще се отключи нещо да се возя :help:

Редактирано от djboko (преглед на промените)

Walkthrough : Как да минем кОлтурно първата среща с Мишел в 10 прости стъпки.

1. Тъй като тя ви се обажда, първото и най-важно нещо е да и покажете кой е шефа и да я оставите да чака. Като ви се обади Роман, му вдигате и му спасявате задника, че е ебаси бебето и не може да се оправи О.0

2. След като я вземете от къщата и, е много важно да запомните точното и положение на картата. Ще ви е необходимо по-късно ...

3. Всички стълбове и пешеходци са ваши заклети врагове. Трябва да прегазите колкото се може повече, за да и покажете че сте 'голем пич'.

4. След като я извозите до боулинга, трябва тотално да я размажете в играта, за да разбере че нищо не става от нея и че трябва да бъде благодарна за всяка минута, прекарана с вас.

5. След играта, трябва бързо да се изнесете от клуба и да подкарате колата, на където ви видят очите, за да и покажете че не ви грее много за нея.

6. След малко, неохотно спирате, придавайки си вид че сте се сетили за нея и я подканвате да се качи в колата.

7. Когато се приближи на 5-10 метра до вас, леко подавате гас, като продължавате с умерена скорост, оставяйки я панически да бяга след колата :

3134521-holder-22cef5d850ec550779990620092a0f4d.jpg

8. Тъй като вече знаете местоположението на къщата и, продължавате на там с бавна скорост, оставяйки я да спринтира след вас. Ако изостане, може да използвате клаксона, с цел да я подтикнете да търчи по-здраво.

9. След като стигнете до къщата и, я оставяте да влезе в колата и я питате колко е часа.

10. Дават някакво смешно филмче от Rockstar и кефите, мисията е завършена ...

Е как да се сдържа. Вчера устисках, ама сега няма как.

Значи първото и най-важно нещо, което трябва да запомните е, че изобщо няма смисъл да си губите времето с Мишел ... така или иначе е вербувана от някаква държавна агенция и ще ви пре*** biggrin.gif

djboko, и на мен ми е зор да отворят панаира, ама ... Не знам дали изобщо това ще стане. Някой с кашон или PS3 да каже.

Този Mr.Bulgarin много ми прилича на Бай Ганьо,/GTA IV до Liberty city и назад biggrin.gif .Някой да знае кога се очакват нови драйвери за Ati.

Редактирано от Xzibit_X (преглед на промените)

Хаха, а аз къде ли не я водих мишел и колко ли нощи не прекарах апартамента й! biggrin.gifbiggrin.gif Както и да е, сега ще я приканя на среща и ще я размажа в някоя стена.

Така изгоря ми апартаментчето с дружелюбните хлебарки на Hove Beach, сега Роман ме закара в дома на жена си. :ph34r: Екшъна в играта много радва, много ме кефи по колко различни комбинации можеш да ги трепеш. Любимото ми е да замеря някой заблуден с флакон/чаша в гърба и докато е замаян да го размажа с помпата biggrin.gif Мухаха...

Някой знае ли каква марка е тази кола?

clipboard01nd7.jpg

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Някой знае ли каква марка е тази кола?

clipboard01nd7.jpg

Мисля да е Chevrolet Camaro IROC! cool.gif

AdamsIroc-Z1987ChevroletCamaroIrocZ.jpg

Хайде и аз да дам първият ми "full machinima" клип cool.gif :

GTA IV : Жените в краката (буквално)

3135135-holder-62747e9668a5166afb03376c46d23dcf.jpg

DOWNLOAD

П.П. Ей сега вече можете да викате "Get a Life" :ph34r:

Някой да знае кога се очакват нови драйвери за Ati.

Горе съм написал ... 10-ти Декември.

сигурно вече го пише някъде из темата но тая камера може ли да се върти сама

че така е неудобно много

И мен ме интересува това. :rolleyes: (дори спрях да играя играта заради това управление!).

Редактирано от SUN_CITY (преглед на промените)

За пияната камера ли говорите или за камерата на Video Editor-а?

Май става въпрос за камерата, при управление на кола т.е. искат да се върти сама, като в NFS примерно ..

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.