Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Скачай Stunt Jumps, убивай гълъби, състезавай се, предай дрогата от другаря Jacob до другите и така ще стигнеш 100 :). Аз все още съм на story частта.

Crimsader-мисълта ми е, че тая ..... е нужна, за да кача стоте процента, а нито и знам нномера, нито ми се обажда....

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Искаш да кажеш, че това беше тази по занимателната част!

Повече няма да има убий тая армияи така нататъка?

А това с дрогата не го разбрах ?

Как да стигна до там ?

Чакай ще ти звънат по телефона и ще ти дадат още.

Ти си я превъртял нали?

На колко % си ?

Тази мисия за кояо xactoR говореше, там с вертолета на колко % е?

Щеше да бъде яко, ако имаше като в Сан Андреас, разни гангстери из улиците, за да има с кого да се трепя като превъртя играта...

Според вас по-скучна ли е от Сан Андреас след превъртането?... Защото мен това най-много ме итнересува, обикновено игри, които омръзват след превъртането ги трия веднага след като ги превъртя :speak:

Иначе още не съм я превъртял и не бързам, след акто ви чета коментарите biggrin.gif

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Аве хора, сега трябва да реша дали да работя с Димитри или да го убия!

За колко пари става въпрос?

Но аз сега съм тръгнал да го убивам !

Бих го убил. Предаде ме и ме набута да се бия с горилите му. Ай сиктер-убий го!

Между другото след като се правех на полицай след известно време ми изведе надпис долу (където са си субтитрите) следното:You became a veligate. Чудя се какво е това? Ти ставаш полицай? Е, и? Нещо бонификация има ли?

ПП)DeluxBG-имаме почти същите конфигураций :speak:

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

То се очакаваше, че ако не изтрепеш всички налични герои в тази игра, няма да се свърши biggrin.gif

Хора сега къде е тоя тъпак, знаете ли от колко време го търся ?

post-184606-1230221558_thumb.jpg

Хора сега къде е тоя тъпак, знаете ли от колко време го търся ?

Еми под теб е,в това червеното би трябвало да се влиза,пробвай.

Знам, че е под мен, но няма откъде да се влезе, аз си спомням, че отворих един шлус и сега го няма отворения !

След като отвориш шлюза от главната кабина... се връщаш на другия край на кораба там ще видиш отворените шлюзове... скачаш вътре и се почваш да се пуцаш с тия келемета.. докато не изтребиш Димитрии...

Абе ботовете много бавни рефлекси имат бе! Имаше някаква мисия, където трябваше да изтрепя армия от мафиоти в хотел Majestic. Е аз там ги убивах по 10-ина наведнъж, без да ме ранят. Първо са бавни, после са и криви sad.gif Дано тоя Димитри да има малко повече чалиндж, че ми омръзна да убивах мухи из Ню Йорк, наистина биха могли да я направят мааалко по-трудничка :ph34r:

Редактирано от electric (преглед на промените)

Ако не килнеш Димитри -

братовчеда Роман умира.Ако го убиеш ще умре Кейт

То в тази игра Кейт са я направили доста възрастна на външен вид. А иначе като стигна до там без да се замисля ще напълня главата на Димитри с олово!-заради него убих Фаустин, който беше донякъде пич, само дето не "calm down", което е малко изнервящо. Първоначално мислех, че Димитри е пич, ала като ме прееба, само чакам да дойде тази мисля и да му направя главата на решетка. :)

само чакам да дойде тази мисля и да му направя главата на решетка

Купи си Pump Shogun - с нея най-добре ще се получи :eek:

Ае защо след няколко мисии ми се изключи Voice GPS-a? Да не би да се пуска и изключва с някакъв бутон? След еди-коя си мисия ми се беше отключил, но след още няколко изчезна просто. Не, че не мога без него, просто ме кефеше...

Купи си Pump Shogun - с нея най-добре ще се получи :lol6:

Ае защо след няколко мисии ми се изключи Voice GPS-a? Да не би да се пуска и изключва с някакъв бутон? След еди-коя си мисия ми се беше отключил, но след още няколко изчезна просто. Не, че не мога без него, просто ме кефеше...

Voice GPS е само при определени коли(по default настройка е така, може и да го промениш на всички коли да го има или на нито една). Най-често съм засичал Voice GPS при луксозните каруци-Turismo, Infernus, Banschee, Comet и тн. Принципно не знам дали изчезва след дадена мисия(няма и смисъл), но мен ме дразни много:

ако е жена, то тя говори като при секстелефон

ако пък е мъж, то той говори нещо много високомерно и дразнещо. :rolleyes:

Иначе аз помпи рядко използвам. Най-често използваните оръжия от арсенала ми са Desert Eagle, MP 5, AK-47. RPG от къде може да си купя-принципно ми дадоха след охраняващата мисия при Ким, точно 5 бройки ми връчиха и сега ги кътам :P. Та, някой знае ли от къде и дали въобще може да се купуват?

Ами сега какво да правя ?

Пак ли ме очакват гангстерски прояви или ?

Ми сега ако ме питаш мен... ънинстал и се сдобиваш с още 14 свободни ГБ... Наистина според мен след като минеш мисиите няма какво съществено да се прави в тази игра... само губене на време ... мене и без тва ми беше втръснало да пътувам от единиа край на града до другия... та това беше моето решение относно играта... сега си имам още 14 ГБ :cheers:

Xzibit, относно превъртането на играта, специално за тази не знам. но мога да ти кажа за опита ми от Vice City.

Там след като минеш всички мисии и задължителни и пожелателни, намериш всички куфарчета, направиш всички стънт джъмпове и минеш мисиите на линейките,танка,полицията и пожарната поне до 25 лвл. ти се отключват екстрите, а именно - тениска, 3-ма охранители (седяха в имението и можеше да си ги зимаш) и още някви глезотийки. Ама за тва превъртане трябва доста зор. Аз си бях свалил готов сейф от нет-а. Предполагам, че на ГТА 4 ще трябва да минеш всички мисии, да избиеш гълъбите, да направиш стънтовете и т.н.

Rommel, ами оръжията се купуват от един от 3-те магазина. Там ги има всички. След като веднъж си се сдобил с някакво оръжие вече може да си го копуваш (и муниции) от там. Аз вече всичко отключих. М4 и МР5 + гранати и РПГ. Е тва е истината. biggrin.gif

П.п. Тва където ти дава избор да убиеш или не, да убиеш един от двама супер тъпанарско. Разваля цялата история. Аз сега като съм убил Дуейн никога няма да видя тоя бакъп. Плейбой ми вика ти ми уби учителя не ща да та гледам. sad.gif

Редактирано от loloto (преглед на промените)

Не си прав-това да избираш дали да убиеш А или Б дава допълнителна доза реализъм на играта. А и се чувстваш все едно си Господ-може да се разпореждаш с живота на хората ;). Иначе за оръжията най-често ги купувам от rasta Jacob (големи приятели сме, ей!)-хем по-евтини, хем няма да се разкарвам до другия край на Broker примерно. LJ си идва близо до моята локация, отивам си аз, взимам каквото ми трябва, "Give me a call Niko!" и така :P.

За Vice City-@loloto не си прав. За да завършиш играта на 100 процента трябва да си минал мисийте на карамазовите, докторите и огнеборците само до 13 етап. По-нататък си е пожелание и не влизат към 100 процента ;). В GTA IV са останали само мисийте на бате Бойко, но този път са доста по-добре направени.

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

Дам, оръжията - от Чайнатаун :P Жалко,че толкова малко оръжия са сложили тоя път, направо срамота! В града на порока имаше даже лека картечница М60, тука дори и тежка няма, нито пък огнехвъргачка... Въпроса с хладните оръжия пък е най-зле... Сигурно няма да има и танк...

Но въпреки това за мен си остава най-яката ДжиТиЕйка, просто такъв реализъм никъде не можеш да срещнеш. Сан Андреаса го пазя само за мулти...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.