Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Да Ви кажа честно, за мен е по-добре да има по-малко оръжия. Когато работиш с едно оръжия ти се привързваш към него, разбираш как да го използваш, какъв откат и точност има. Аз съм си влюбен в MP 5 (за GTA IV говоря, не за реалния живот) и просто не мога без него. Когато видя хвърлено на земята узи просто го отминавам. Така например ако имаше 10 Sub-Machine guns то щеше да мине време докато намеря най-подходящото. Лично аз харесвам немско и руско производство за абсолютно всичко :). Аз за това си държа и MP 5 и АК-47. Мен ми е чудно защо не са сложили да кажем G3KA4, което също е добро оръжие. Карай, играта е наистина добра,но Рокстар ни обещаха напълно нова игра, а то се оказа порт от конзола, за което съм наистина ядосан.

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Рокстар ни обещаха напълно нова игра, а то се оказа порт от конзола, за което съм наистина ядосан.

И АЗ!

Аз пък се привързвам към G-36 :rolleyes: Това е моето оръжие, но освен в CoD4, едва ли ще го намеря другаде (CS не го броим, щото съкс). А MP-5 в GTA 4 дори не прилича на такова... Пълнителя изглежда някак си странно, а приклада хич го няма... Надявах се поне P90 да ми сложат, то в Driver Parallel Lines има повече оръжия, която е ориентирана към състезанията... Изключително яките Sticky Bombs (с дистанционото biggrin.gif) също ги няма sad.gif Поне да бяха сложили голям арсенал от чукове, брадви и темподобни melee weapons, но пак оставаме с класическите бухалка и нож sad.gif Аз като превъртя някое GTA, най-обичам да се гавря с полицията и да им показвам who's the Man с десетките си оръжия... Уви, тука ще се задоволим с повече преследвания и New York simulator...

някои можели да ми каже къде се намират сейфовете на играта за да ги копна на другия хард че ще правя формат и след това да мога да върна сейфовете.

10Х

Настрой да показва невидимите папки преди това.

C:\Users\*user name*\AppData\Local\Rockstar Games\GTA IV\savegames

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Хора какво да ви кажа. Лично аз съм доста разочарован от играта. Да невероятна графика и невероятен енджин и е доста реална, но всичко останало доста ме разочарова. Гродът е огромен, но лично аз мисля че е по- добре малък град и достъп до повече сгради, от колкото огромен, но с доста ограничен достъп. Парите са абсолютно безсмислени в тази игра поради факта, че няма почти нищо за копуване. Също мисля че липсата на развитие на героя, която бяха въвели в GTA San Andreas е недостатък. Сюжетът на играта също е доста скучен. Лично на мен ми омръзна на средата. След това сложих The Godfather, която е игра на 2 години и я превъртях доста бързо поради фаста, че я играех нон стоп. Да играта няма невероятната графика и енджин, но сюжетът е невероятен и играта е интересна до края, а и след него. Незнам за мен е по важен сюжетът на играта и фактът, че има достъп до толкова много сгради, отколкото фоктът, че като убия някой той лети реалистично. Всичко друго в GTA 4 е като в предходните версии, даже мисля че са махнали доста неща, които бяха доста добри попълнения в тях, като: купуване на сгради, достъп до много магазини, велосипедите, развитие на героя, възможнжстта за управление на самолети, танковете и възможността да се използват парите за нещо. Мисля че един по- малък град с повече възможности в него ще е доста по интересен от това, което ни предлага играта в момента. Също и малсо по интересен сценарии, тъй като този лично за мен беше доста скучен. Ако всичко това се комбинира и с видимите предимства в тази версия, като: компютрите и интернета, GSM-а, и определено невероятната графика и енджин на играта, като интелектът на останалите и фактът, че почти всеки човек в тази игра е различен от другия, ще се получи невероятна игра. Това са впечатленията ми от играта :P

Не знам за другото, но за сюжета не съм съгласен. Ако не си скипваш филмчетата и следиш историята става като филм (доста интересен при тва). Лично на мене ми е по-интересна от тази в San Andreas. Специално историята е много добре изпипана, с големи обрати и добре озвучени герои. За мангизите - тук си прав, да. Освен да купувам оръжия и да се тъпча с хамбургери за нищо не са ми тия пари. Много жалко, че не мога да си купувам къщи като преди. Но аз тва съм го забелязал още от Vice City Stories, където вече не можеше да си купуваш къщи , а използваше 3 safehouse-а, които са ти дали приятелите. За ограничените превозни средства и оръжия също имаш право, та дори във Vice City имаше самолет! И къде по дяволите ми е тежката картечница! Но както казах вече, GTA 4 се придържа повече към реалността. Ако искаш масивни граждански войни с най-различни военни машинарии и хиляди гангстери - Сан Андреас. Там човека има по-голяма власт и пари и от кмета сигурно. Тук Нико е просто един от всички (както би трябвало да е) и не е някакъв супер герой, който като падне от 2000 метра, да остава жив на една пръдня живот (като CJ). Мисля, че неслучайно са й дали 10/10 точки в почти всяко гeймърско списане/сайт. Но, че играта можеше да бъде малко повече развита, да. Определено можеха да се добавят още дейности от Сан Андреас-а.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Някой иска ли да се опитаме да направим мулти, както бил казал Skoins ?

Но 1-во трябва да намерим къде го е казал, ако някой си спомня?

Вижте какво намерих:

Details for GTA 4 WORKS ONLINE WITH Hamachi

Games : Windows : Full Game : English

1. go to start > run... > type regedit and press enter;

2. now, using the left pane, go to HKEY_CURRENT_USER > Software > Classes > Software > Microsoft > and click on XLive;

3. now right click in the right pane > New > String Value > and name it ConnectionOverride;

4. right click on the new value > Modify... > and type Hamachi and press ok.

Now enter a Windows Live based game, press the 'Home' key > Personal settings > Network Information and the adapter should now be Hamachi.

Well, if it did say "Hamachi" or "Hamachi registry overrided" or something like that, congrats!

Or else, check everything, exit regedit, and restart your computer

and check again.

When someone create a lobby that person need to stay in game , if you press ALT+TAB you get kicked even if you are in game.REMEMBER DO NOT (ALT+TAB) it will close youre host

When someoane want to connect to a lobby or a game just enter from the cell phone steps--> multiplayer , quick match , LAN , Custom Match . And if the servers or server is not appear just press F5 to refresh

And i think you need to be on the same Country to work or do not have high ping somee ppl when tryies to connect on my server its get trowwen gack to lobby.

This is my network in hamachi find me here and play or let me help you if it's not working 4 you.

IF THE NETWORKS ARE FULL ENTER HERE http://gta4chat.weebly.com/

GTA 4 100% WORKING pass: gta

GTA 4 100% WORKS pass: gta

GTA 4 Online CRUNK pass: gta

Източник: http://www.demonoid.com/

Вижте и това !

Всъщност ето и казаното от Skoins !

Редактирано от DeluxBG (преглед на промените)

@Crimsader и @nookieloser са прави действително-Играта се стреми към реалността, но изключва доста опций познати от миналите серий. Естествено тези опций повишават реалността на играта, но също така намаляват и нейния геймплей. Геймъра в повечето случай на първо място поставя геймплея и сюжета, но тази игра е наблегнато на реалността.

Съгласен съм:Реалността в GTA IV е в пъти по-голяма от миналите версий. Примерите са много:паднеш ли от четвъртия етаж си мъртав, не е хубава идея да караш Freeway с 200 километра в час и да се насочиш срещу някоя патрулна, наистина е добре да помислиш да се прикриеш, защото после ще вадят олово от тялото ти и още много други. Едновременно с това, реалността като предмет не е присъща на геймъра/играча-все пак ти играш 3D игра, където избиват 3D хора, караш 3D превозни средства и стъпваш върху 3D тротоар. Както се досещата това не е реалността. Играча е свикнал да се радва на играта, да усети, че тази игра е създадена тъкмо за него. Не мисля, че някой се радва Banshee, което се управлява от русокоска, да те сгази при положение, че светофара за пешеходците свети зелено. Да, това е реалност, но това е дразнеща реалност.

Съгласен съм:Опцийте в GTA IV са в пъти по-малки от другите версий. В Liberty City през 2001 година парите можеха да се използват само за оръжия, бомби и тук-таме за мисия. В Libert City през 2007 е същото(изключвам всички забавления-боулинг, билярд, стриптийз клуба, дрехи и прочие), парите само се въртят около оръжия и здраве-просто събереш ли 500 000 лева няма смисъл да се стискаш-раздавай на бедни, купувай храна, оръжия и каквото ти хрумне-те няма да свършат. Естествено реализмът отново се намесва и тук-Представяте ли си тъмен балкански субект да има провече правомощия от кмета на Broker примерно. Този субект да притежава десетина мезонета, осем Turismo, седем Banshee, да притежава висико престижни заведения като "Перестройка", известни фирми като Sprunk, Chluckin Bell, Burger Shot, Волф, Чистота, БНБ и прочие. Естествено това е нереално. А това изкарва твоя сърбин като един от най-големите магнати в Liberty City.

Не съм съгласен:Crimsader-В IV също има самолети, в VC също има самолети, но те не могат да се карат. А и не си представям как ще пилотираш между високите сгради :)

Направих мрежа на Хамачи:

Мрежа: GTA IV-BG

Парола: puika

На мен пък ми хареса историята на играта.Има лек привкус на комедия,и по-точно как простичкият сърбин и брат'чет му идват в "страната на големите възмжности".Радват диалозите,поведението на главните герой и кът сцените.Играта забавлява повече от предишните.Има доста повече екшън,въпреки,че в някой случай мисийте с гонките идват в повече но не пречи да са ми любими.Физиката спомага за доброто изживяване,графиката със пускането на блър-а става екстра.Със всеки нов драйвер има подобрение.Колите са хубави,макар и измислени.Но след като я превъртиш играта писва.Поне докато не се измисли лек и за мултито.

Направих мрежа на Хамачи:

Мрежа: GTA IV-BG

Парола: puika

Хайде разясни как да влезем,има ли нещо общо със социал клуба или?

Редактирано от MasterI (преглед на промените)

Ми от телефона на играта multiplayer , quick match , LAN , Custom Match, но първо се включи към мрежата дето я написах!

Аз чакам !

Ми от телефона на играта multiplayer , quick match , LAN , Custom Match, но първо се включи към мрежата дето я написах!

Аз чакам !

Мерси!Ама аз ще се присъединя по-късно защото в момента не мога.

ХОРА имам проблем с 1 мисия при този Bc -педала.

Мисията е на 1 кола като се качи и казва там нещо и после мисията изчезва.

http://store.picbg.net/pubpic/DF/E6/04b2840aeb09dfe6.bmp

Редактирано от electric (преглед на промените)

ХОРА иам проблем с 1 мосия при този Bc -педала

мисията е на 1 кола като се качи и казва там нещо и после мисията изчезва

Ами търси си информация в Google.За това е направен.Пишеш името на мисията и търсиш...

ХОРА иам проблем с 1 мосия при този Bc -педала

мисията е на 1 кола като се качи и казва там нещо и после мисията изчезва

Ако беше гледал кът-сцените, щеше да разбереш, че тази кола ти е подарък от хомосексуалиста.

Не кът сцените, ами ако си беше слушал обаждането по GSM-a ;) Трябва да я вземеш и... това е, мисля че е най-бързата в играта.

Не кът сцените, ами ако си беше слушал обаждането по GSM-a ;) Трябва да я вземеш и... това е, мисля че е най-бързата в играта.

Infernus-а принципно е най-бързата кола във Vice City, San Andreas и IV :rolleyes:

Infernus-а принципно е най-бързата кола във Vice City, San Andreas и IV :P

А туризмото се държи най-добре на пътя.

Може ли скриин на тази туризмо!

Прилича на Ferrari F430

TURISMO.jpg

Може да я намериш в авто салон във втория квартал,точно до апартамента ти.

Прилича на Ferrari F430

TURISMO.jpg

Може да я намериш в авто салон във втория квартал,точно до апартамента ти.

А знаеш ли къде мога да намеря ето това, но кабрио?

dodgeviperse2.jpg

И някой успя ли да влезе в Garage-а в Bohan?

А знаеш ли къде мога да намеря ето това, но кабрио?

dodgeviperse2.jpg

И някой успя ли да влезе в Garage-а в Bohan?

Ами никъде не съм го виждал паркирано.Винаги в движение.Ако напишеш как се казва ще ти кажа къде и стои спряно.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.