Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Е тука пише всичко което ви интересува - http://my-help.hit.bg/ - ъпдейтнат cool.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 286,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Може, защото Vice City е един вид експажън. Същите гафичен и физичен енджийн, същите пропове, само друга локация.

Да де, и аз това имах впредвид. Няма да има нищо революционно и за малкото време на разработка едва ли ще е кой знае какво. Vice City и San Andreas са добри продължения на III-ката, но не знам какво ще трябва да направят за да извадят продължение на IV, което да си струва.

А хора случайно някой да знае как да отворя проклетите .CLI файлове ,които се намират във Documents.(става въпрос за файловете на Клипчетата,които могат да се заснемат във играта със опцията Clip Capture ) Аз не успях да ги отворя ...

Само GTA IV може да ги отваря :) Много тъпо. Ако искаш да заснемеш клипче, пускаш във Video Editor-a клипчето и записваш с Fraps. (като спираш възможно повече програми работещи в background, ако нямаш много РАМ)

Благодаря ,че се отзова.Обаче и във Едитора и във играта със фрапс пак снимам със 13-14 кадъра ... biggrin.gif

Зависи от компа ти... Ако е по-слабичък може и до 14 дападнат. Намали си настройките и пробвай пак да снимаш... И аз акто снимам ми падат с около 10 FPS.

Значи от днес се появи следният проблем, ъпдейтнах до пач 1,0,3,0, пъво нямаше проблеми, но сега като пусна играта и като се зареди музичка за зареждането продължава. И така известно време като свърши музичката куршумите като стрелям не се чуват. Някой с подобен проблем и как може да се реши. Всички настройки са дефоутските на играта.

Mouse Computer предлага техния най-нов Core i7 настолен компютър, Lm-i460S, за атрактивната цена от 777 евро.

Компютърът разполага с операционна система XP Home/Pro SP3 или Vista Home Premium 64Bit (Ultimate като опция), оборудван е с процесор Core i7-920 (2.66GHz), 3GB RAM (PC3-10600), чипсет Intel X58 Express, 1TB твърд диск, DVD Super Multi оптично устройство и видеокарта GeForce 9500GT с 512MB VRAM.

Ако тези спецификации не ви допадат, може да ги промените с Core i7 945 или 965, 12GB RAM, 1.5 или 2TB твърд диск, Blu-Ray рекордер (8x) и GeForce 9800GT или GT250.

Това намерих в един сайт.Въпроса ми е дали GTA IV-ката ще върви с всичко на МАКС и без засечки?

С това 9500гт ццц. За тия пари може да се направи много добра конфигуражция, ако са ти нужни съвети пиши в този раздел http://www.kaldata.com/forums/index.php?showforum=81

Редактирано от vidimiq (преглед на промените)

Mouse Computer предлага техния най-нов Core i7 настолен компютър, Lm-i460S, за атрактивната цена от 777 евро.

Компютърът разполага с операционна система XP Home/Pro SP3 или Vista Home Premium 64Bit (Ultimate като опция), оборудван е с процесор Core i7-920 (2.66GHz), 3GB RAM (PC3-10600), чипсет Intel X58 Express, 1TB твърд диск, DVD Super Multi оптично устройство и видеокарта GeForce 9500GT с 512MB VRAM.

Ако тези спецификации не ви допадат, може да ги промените с Core i7 945 или 965, 12GB RAM, 1.5 или 2TB твърд диск, Blu-Ray рекордер (8x) и GeForce 9800GT или GT250.

Това намерих в един сайт.Въпроса ми е дали GTA IV-ката ще върви с всичко на МАКС и без засечки?

На мен си ми върви на макс, като кадрите варират от 20 до 30. Не знам какво има да се чудите за тоя дзвер...

Хора... Enough bullshit. За да се играе на макс, ви требе 2GB VRAM карта!!! Пробвайте да вдигнете всичко и ще видите, че с всичко на макс изисква 1600MB за оптимална игра.

@akashi - ще можеш да я играеш с texture quality на high, обаче view distance пкан яма да можеш да макснеш.

@демончо - с 1ГБ карта не можеш да макснеш view distance (което е едно от най-важните)...

P.S.

nikoe.jpg

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Хора... Enough bullshit. За да се играе на макс, ви требе 2GB VRAM карта!!! Пробвайте да вдигнете всичко и ще видите, че с всичко на макс изисква 1600MB за оптимална игра.

@akashi - ще можеш да я играеш с texture quality на high, обаче view distance пкан яма да можеш да макснеш.

@демончо - с 1ГБ карта не можеш да макснеш view distance (което е едно от най-важните)...

P.S.

nikoe.jpg

View Distance-а ми е на 16, но за мен тва е напълно необходимо. Иначе всичко друго си ми е на Very High и Highest. Аз говоря като резолюция и ниво на детайли. Боли ме фара, че не виждам надалеч, нали си играя с красива графика.

Значи от днес се появи следният проблем, ъпдейтнах до пач 1,0,3,0, пъво нямаше проблеми, но сега като пусна играта и като се зареди музичка за зареждането продължава. И така известно време като свърши музичката куршумите като стрелям не се чуват. Някой с подобен проблем и как може да се реши. Всички настройки са дефоутските на играта.

@vidimiq Виж в options audio output при мен тръгна на стерео че съм с таквоз колонки на монитора само ;)

• 4 седмици по-късно...

Къде мога да виде с колко фрейма ми върви и някой знае ли къде се намире тоя хели дето минаваш последната мисия или трябва да ти е на 100% ? :)

Редактирано от fifata (преглед на промените)

Фреймовете можеш да измериш с тази програма. Безплатна е, пускаш я и после пускаш играта.

За хели-то - спомням си, че го бях видял върху полицайски участък някъде в Manhattan. Ама къде по-точно не мога да ти кажа...

...или просто да направи един бенчмарк и да види средно с колко фрейма играе. Според мен това е по-добрия вариант, тъй като ти показва доста по-подробно.

...или просто да направи един бенчмарк и да види средно с колко фрейма играе. Според мен това е по-добрия вариант, тъй като ти показва доста по-подробно.

Подробно, но не много точно, баце. На мене ми показа 70 и кусур фрейма на бенчмарка. Като пуснах играта и Fraps бяха с 30 по-малко...

Може да е било колко най-много си стигнал, ако не се лъжа показваше Maximum FPS и Average FPS, пъък с Fraps-а може просто да си бил на място с повече хора и изобщо нещо, което товари повече видеото и съответно да намаля кадрите. (:

А случайно някой да има карта на която пише къде са гълъбите, скоковете и т.н.

Ето ти за гълъбите.

Абе имам проблематика.... под Виста х64+SP2 GTA4 си върви гладко и без никаква сеч, но тъй като ни един активатор не сработва (прецаква се Вистата и е невъзможно да се оправи за да стартира... дори презапис на MBR не помага sad.gif ). Под Windows7 обаче (с който съм в момента) GTA4 ми насича на всеки няколко секунди, което е доста досадно - няма зависимост от билда - пробвах и на 7100 и на 7229.

Някакви предложения можете ли да ми дадете? Или поне активатор за Вистата, но да се вземе под внимание, че дъното ми е Gigabyte (то от него иде и проблема с активатора vistaloader).

Предварителни благодарности!

Цък < Това е активатор самоче за сървис пак едно... дали ще стане незнам.

Под гладко вървене разбира ли се стабилни 25 фпс и със каква машина си я подкарал играта

здравейте! имам следните въпроси относно подкарването на играта:

- има ли проблем, че вистата ми е 64-битова?

- ще може ли да се играе сносно на E7300 @ 2.66 GHz, 4GB RAM @ 800, GeForce 9500GT+ 1GB DDR2?

- замундската версия читава ли е?

здравейте! имам следните въпроси относно подкарването на играта:

- има ли проблем, че вистата ми е 64-битова?

- ще може ли да се играе сносно на E7300 @ 2.66 GHz, 4GB RAM @ 800, GeForce 9500GT+ 1GB DDR2?

- замундската версия читава ли е?

Няма да имаш проблеми на Vista x64. Машината е с добри характеристики и не знам на кое викаш "замундската" верия, тегли на [Razor1911]...

Няма да имаш проблеми на Vista x64. Машината е с добри характеристики и не знам на кое викаш "замундската" верия, тегли на [Razor1911]...

ами да, за разорската версия говоря, тази в замунда с най-много сийд. иначе не знам до колко е добра машината, защото на TD Unlimited ми сече като за световно на нативна 1680x1050, на по-ниска също...

а тя е стара игра, все пак... тази просто не мога да си представя каква мъка ще е

Праскай един тест тука и то ще покаже :

top.srtest.0.0.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.