Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Това са само препратки към предишните игри... като базик. Все едно в комикс за Супермен да споменат Батман. Феновете обичат такива препратки, пък и ако има GTA V, 100% ще е с нов герой.

Искам да попитам нещо. Защо като сложа въпросния файл xlive.dll за да запамети, че съм сложил сейв, играта иска преинсталация?

Я виж Тука свали сейфа вътре има и някакви файлове с това име xlive.dll

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Я виж Тука свали сейфа вътре има и някакви файлове с това име xlive.dll

Аз първо от там свалих сейв, но и той ми прецака играта. Ре-инсталнах я вкарах сейфа от thedemonhunter и пак иска ре-инстал. Защо?

А ще има ли GTA 5?

Значи според слуховете още преди да са завършили GTA4 са започнали да правят GTA5.Rockstar мисля че четох някъде се бяха изтървали и бяха казали че имали намерение.Но за жалост май ще е само за PS3.И май ще праят екслузивно още една за PSP cool.gif

Брех, много бързо бе! :) Не ми се вярва да пуснат каквото и да е GTA преди 2010...

Това за препратките между градовете мисля, че е вярно - често съм слушал по радиото в GTA 4 за ваканционни билети за Vice City и истории от San Andreas...

Екслузивното за PSP сигурно ще е GTA SA Stories :) Те други не правят май (не че друга игра ще тръгне де), но аз си ги превъртам заради историята...

Новия пач не прецаква играта.Трябва търчно да си прехвърлите сейфа от AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/savegames в My Documents/Rockstar Games/GTA IV/savegames. Аз доста се мъчих докато си подкарам сейфа, но стана - сейфаш веднъж с новия пач, гледаш къде ти се сейфа и после копираш SGA00x файла от AppData/Local/Rockstar Games/GTA IV/savegames в новата дестинация. Иска да се разбъзика малко, но в никакъв случай не бъгва сейфа.

Добре, а нещо за 'крайника'? Гледам някои се оплакват, че с новия пач не им тръгвала, други пък казват, че им тръгвала...

Туй Чайнатаун Уарс е замо за нинтендо DS(един вид тука са словили емулатор за нинтендо... ;) )тe oт R* само китаец не бяха слагали за главен герой ... ако в следващото ГТА сложат един Български Манго biggrin.gif ги признавам .. :)

Туй Чайнатаун Уарс е замо за нинтендо DS(един вид тука са словили емулатор за нинтендо... ;) )тe oт R* само китаец не бяха слагали за главен герой ... ако в следващото ГТА сложат един Български Манго biggrin.gif ги признавам .. :)

Може и това да стане не се знае biggrin.gif

Брат, ти сега ли разбираш за тази игра? Че то се знае за нея от миналата година. :)

Брат, ти сега ли разбираш за тази игра? Че то се знае за нея от миналата година. :)

Знаех но не очаквах емулатора

И никой не казва как е новия пач аз като качих 2рия и играта не тръгваше с грешка ws10 и аз сложих крака пак, а сега като сложих 3тия пач по никакъв начин не мога да я подкарам. Излиза грешката ws10 а не искам да се връщам на пач 2. Някой ако се е оправил може ли да ми помогне.

П.п. Намерих един крак с който тръгва, но се появи пак проблема с клатенето на камерата и колата сама върви.

Редактирано от karrlito (преглед на промените)

Е нямам нерви вече последната мисията 10000000 пъти се пробвах и немога да я мина на хеликоптера немога да движа камерата и се блъскам в сградите :brick wall:

на хеликоптера немога да движа камерата и се блъскам в сградите

Пробвай да задържиш десен бутон :speak:

Pach 1.3 +дава допълнителни настройки за намаляване на детайла ако сте с добра видео карта няма полза

- получавате много крашване и губите сеифовете си ако не ги запазите

LOMG, не знам как стигна до този извод... По мои наблюдения играта зарежда по-дълго за сметка на по-гладка игра. Това с детайлите го има още от 1.02. Никога не ми крашвало и ако отделиш 5 минути да му хванеш цаката и сейфовете си ще спасиш (вече написах как става).

Аз си запазих сейфовете проблема с краша си остава.

Pach 1.3 +дава допълнителни настройки за намаляване на детайла ако сте с добра видео карта няма полза

- получавате много крашване и губите сеифовете си ако не ги запазите

Тотално си прав! Изгубих си сейфовете, крашва все едно е без пач и освен, че не ми помогна този пач даже през 2 минути камерата започва да се клати все едно съм пиян и когато вляза в кола, тя започва да пуши и при най-лекото драсване, двигателят издъхва. Много съм недоволен от работата на Rockstar :lol6:

Естествено, че е нарочно ;) Те това имаха предвид "пиратите ще се наслаждават на игра пълна с бъгове, която ще е почти невъзможно да се превърти" (да бе да biggrin.gif ).

От това, което казахте по-горе разбрах само, че не сте я кракнали... Играта не се пуска от Social Club. Ако все пак предпочитате да я пускате от там, задайте на Firewall-a да блокира Social Club.

Както и да е, въпреки всичките си пачове, играта пак си остава крайно неоптимизирана. Гледам феновете с XBox360 забелязали, че на места им са blur-нати текстурите в GTA IV (за да им насмогват слабите видеокарти на XBox-a). Въобще тоя engine съква (поне AA да имаше). И все пак, който се е уредил с турбо мощно видео му е все тая :yanim:

P.S. Ето това е кола тип "баница" biggrin.gif

clipboard01lwd.jpg

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Сложих 1.0.3.0 пача сложих и крака излезал за него на Разор и няма проблем.Даже май има с 1 фпс подобрение.и по-бързо зарежда текстурите.Бива го.

хора кажете как да мина мисията която започва със следене на кола после трябва да обиеш някви след това с една лодка трябва да караш и след като се кача не хеликоптера немога да го оправлявам,камерата се побъркава, а то всащност като се кача на хеликоптера какво трябва да правя да следя хеликоптера и да кацна някаде ли или трябва да сваля хеликоптера моля кажете

• 2 седмици по-късно...

извинявайте, но не вярвам на System Requirements, та да попитам човек, който я е подкарвал - ще тръгне ли (и на какъв детайл!) на GeForce 9500 GT 1GB DDR2, E7300 Core2Duo @ 2.66, 4 GB RAM и ОС ХР Pro x64?

главно ме притеснява видеото, въпреки че в момента играя GRID и FlatOut2 на 1680х1050 и всичко на макс (без на GRID заглаждането на пиксела, което държа на 1)

Ще ти тръгне но за детайл не съм сигурен

ами мен приятели много ме псуваха, че съм избрал ддр2 видео, но засега нямам проблем. лошото е, че мразя да играя нещо на medium или low детайл, предпочитам да е с година или две по-стара играта, но да ми върви на maximum и да виждам всичко така, както дизайнерите са го направили да се вижда, а не някакви осакатени текстури и други компромиси... та да я дърпам ли или по-добре да не си прецаквам коефициента в замунда? :P

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.