Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Н.П. с пача върви доста по-добре,на мен с 21 фпс на medium текстури другите на Hight i Hightes последното и 65-100-26-16 on on.За АТИ карти тази игра е много зле оптимизирана.

То всичко е зле за АТИ. И те понеже не могат да си оправят драйверите и да ги пишат на нивото на nVidia ... блъскат хардуерно (800 steam процесора biggrin.gif), а ние си биеме главите в стената защо в някой игри АТИ размазват ... а в други са толкова зле biggrin.gif

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Опцията Auto Confure прави настройките най-добри за твойта машина нали ?

xactoR - защо просто не си изтеглиш релийза на Razor1911, инсталираш, копираш крака и играеш biggrin.gif Доста по-просто е...

@sotkata - мисля че да, но винаги компенцира качество на текстурите с view distance. Ако не ти пука каква ще е графиката му дай auto-configure ;)

xactoR - защо просто не си изтеглиш релийза на Razor1911, инсталираш, копираш крака и играеш biggrin.gif Доста по-просто е...

Защото не бях пробвал втория пач, а не си спомням как точно си подкарах играта първият път. То преди Razor имаше 100 крака и аз пробвах почти всичките. Същото стана и с NFS Undercover. За нея обаче е по-лесно, защото има торент със всичко необходимо и обяснение към него ... а пача е един и определено е по-лесен за инсталиране. Както и да е. След отговора на Remix ми трябваха 15 минути за да направя всичко ... и досега играх. Обаче не е много по-добре отпреди и мисля, че няма да я превъртам пак така. Може да почакам есента и да помисля за ъпгрейд biggrin.gif

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Хора, извинете ако спамя, но има ли някакъв нов пач фиксващ преблема с компютрите? Щото искам да си поръчам най-бързата кола в интернет, а за нея чийт май няма. ;)

Хора, извинете ако спамя, но има ли някакъв нов пач фиксващ преблема с компютрите? Щото искам да си поръчам най-бързата кола в интернет, а за нея чийт май няма. ;)

http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

Aз СЪМ с този пач. Но заради него не може да се влиза в компютри. И за това търся нов, който да оправя този проблем. Та... има ли?

Aз СЪМ с този пач. Но заради него не може да се влиза в компютри. И за това търся нов, който да оправя този проблем. Та... има ли?

аз съм със този и всичко си върви.

Добре де, отивам, пречуквам ги тия, вземам колата, отивам там където трябва и нищо. Нито пък ми се обажда Vlad, както пише в тва описание дето ми даде. Отивам при едни гаражи, дето единия е отворен, но не е този, който ми трябва. А там, където е кръгчето е затворен гаража и има некви сандъци пред него :wub:

Момчета не мога да я ъпдейтна sad.gif Дава ми:

Error: Rockstar Games Social Club was not detected.

Please make sure that Rockstar Games Social Club is installed and working correctly.

Явно трябва да върна оригиналните exe-та, но не мога да намеря от къде да ги дръпна sad.gif

Please make sure that Rockstar Games Social Club is installed and working correctly.

Явно трябва да върна оригиналните exe-та, но не мога да намеря от къде да ги дръпна sad.gif

Koй релийз си дръпнал и от къде?

Редактирано от GraffiK_POP_FAN (преглед на промените)

От замунда GTA.IV.MULTi-KiNGS, ама го кракнах с FeD0R. Сега пък не ще и играта да тръгне. Май ще преинсталирам. С какво да я кракна втория път? Не би трябвало да се отрази на сейфа.

От замунда GTA.IV.MULTi-KiNGS, ама го кракнах с FeD0R. Сега пък не ще и играта да тръгне. Май ще преинсталирам. С какво да я кракна втория път? Не би трябвало да се отрази на сейфа.

Дърпай релийза на Rаzor1911 и няма да имаш проблеми. cool.gif

Ако не ти се разправя да дърпаш наново 14ГБ си виж Rockstar Games Social Club! В съобщението, което ти изписва, пише че не е намерен! Ако не се оправи с преинсталиране на Rockstar Games Social Club - сваляш релийза на Razor1911 и летиш! :whist:

Редактирано от s7r1k3 (преглед на промените)

Имам едно въпросче. Дръпнах си 2-3 скинчета от тук, но не знам къде да ги сложа. Случайно някой от вас да знае?

От интернет тези коли могат ли да се купуват и ако да как.Аз пробвах един от номерата ама не стана нищо.

Да попитам още в началото където трябва да открадна една кола и да я сложа в един гараж после там където за да стигна до нея отивам с влака.Добре ле зимам я отивам до гаража и виждам вратата отворена и точно като се доближа до гаража и врата се показва от нищото и не мога да влезна и като излезна от колата не ми дава да влезна от ново в нея.Какво да правя.Това бъг ли е кво е.С последния пач съм да не е от него?

Аз съм със същия проблем. Разликата е, че имам един отворен гараж, но не е тоя, който ми трябва, а там, където е точката вратата е затворена... Бяха дали някакво описание как се минава мисията и там пишеше, че Влад трябвало да ми се обади, това-онова, но нищо такова не става...

Аз съм със същия проблем. Разликата е, че имам един отворен гараж, но не е тоя, който ми трябва, а там, където е точката вратата е затворена... Бяха дали някакво описание как се минава мисията и там пишеше, че Влад трябвало да ми се обади, това-онова, но нищо такова не става...

А така и при мен е същото. Преди с първия пач съм го минавал това сега не може.Какво да правим?

Има ли някакъв начин да си викам такси по телефона или нещо от сорта, вместо да ги гоня като луд, за да се кача на някое? Също и за тая екстра с хеликоптера от Bruice - трябва да вдигна респект ли, какво?

Има ли някакъв начин да си викам такси по телефона или нещо от сорта, вместо да ги гоня като луд, за да се кача на някое? Също и за тая екстра с хеликоптера от Bruice - трябва да вдигна респект ли, какво?

От менюто с телефоните избираш Роман.От там избираш Cab Service. cool.gif

За хеликоптера - да, трябва ти респект (над 75% май, но не съм сигурен). Но е неудобно - хеликоптера излита от определени площадки и каца на определени площадки ... докато стигнеш до първата, пропътуваш разстоянието до втората и след това ходиш от мястото на кацане до нужната ти дестинация ... минава един час. Хващай таксита ... А относно такситата ... не можеш да ги викаш по телефона. Но можеш да викаш таксита от Роман ...

Проблема е, че нали фирмата на Роман изгоря и вече не мога да му искам таксита... =/

Edit: Или пък някакъв начин да ги спирам, вместо да ги гоня? :)

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Ето и резултати от мен вече с фикса за неограничена видео рам памет

Statistics

Average FPS: 23.93

Duration: 37.70 sec

CPU Usage: 94%

System memory usage: 70%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 1600 x 1200 (75 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Very High

Reflection Resolution: High

Water Quality: Very High

Shadow Quality: High

View Distance: 47

Detail Distance: 74

Definition: Off

VSync: Off

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series

Video Driver version: 7.14.10.643

Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

File ID: Benchmark.cli

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.