Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Мога ли да го изтрия без да изтривам цялата игра?

Би трябвало да можеш. Ако си сложил иконата на пача в директорията на играта, махния от там и запиши стария пач в/у новия и мисля, че ще стане.

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

Да питам.ЗАЩООООО като инсталирам играта,сложа пач 1.0.3.0 ,дори и сложа крака на Razor за него и след това,пускам играта изкарва черното прозорче за малко и изчезва и след това нищо не става.Пробвах и от Social Club да я пусна цъкам play и после същото става.Къде е проблема“Пак преинсталация,пробвах с репеар не стана.

От пача 1.0.3.0 е и на други хора им го прави този проблем за това не съм го слагал

Би трябвало да можеш. Ако си сложил иконата на пача в директорията на играта, махния от там и запиши стария пач в/у новия и мисля, че ще стане.

Докато не направят крак за нович пач си стойте със стария в случай,че инсталирате новия и ви се прецака играта не се занимавайте с преинсталаций ами направи слагайте стария пач със крака върху новия и всичко е уредено :)

Тази игра е не доре на 2048x 1152 върви по-същия начин като на 1600x1200 даже може по-добре

Statistics

Average FPS: 25.37

Duration: 37.45 sec

CPU Usage: 94%

System memory usage: 77%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 2048 x 1152 (60 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Very High

Reflection Resolution: High

Water Quality: Very High

Shadow Quality: High

View Distance: 45

Detail Distance: 74

Definition: Off

VSync: On

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series

Video Driver version: 8.14.10.647

Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

File ID: Benchmark.cli

така ми върви играта като я набича

Statistics

Average FPS: 24.07

Duration: 37.35 sec

CPU Usage: 96%

System memory usage: 61%

Video memory usage: 97%

Graphics Settings

Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Very High

Reflection Resolution: Very High

Water Quality: Very High

Shadow Quality: Very High

View Distance: 30

Detail Distance: 30

Definition: Off

VSync: Off

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600 GT

Video Driver version: 182.08

Audio Adapter: Speakers (High Definition Audio Device)

Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz

А и искам да питам от както си сложих VISTA когато отида във интернет кафе и вляза да сърфирам из нета немога да пиша в търсачката в смисъл натискам копчета апък нищо не излиза същото е и когато вляза в полицейските компютри немога да пиша със клавиатурата а трябва да натискам копчетата на екрана... помагайте плийс sad.gif

Пак проблем немога да мина мисията с интервюто трябвало да дам нова заявка но като влезна в сайта пише че няма празни места за кандидатстване какво да правя?

А не ти ли иде на ум, че на хората може би не им иде на ум какво друго може да се направи? Като се е бъгнало, смъкни си сейф след тая мисия и толкоз..

Пак проблем немога да мина мисията с интервюто трябвало да дам нова заявка но като влезна в сайта пише че няма празни места за кандидатстване какво да правя?

Ако не греша мисията се казва First Interview или нещо от сорта http://www.gtamissions.com/ ето сайт в които има walkthroughs за всички игри от поредицата отиваш там където е картинката на ГТА 4 след това избираш най-горния надпис на който пише

GTA IV Missions for GTAmissions.com и намираш мисията която ти трябва и гледаш как се минава

По принцип след като се провалиш на някоя мисия получаваш СМС на телефона дали не искаш да я стартираш отново и ти само трябва да натиснеш Replay mission ли кфо беше там

Айде успех ! :)

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

Леле голяма работа е тоя новия пач. Вече мога да пускам GTA 4, без да пускам и Social Club. Не изисква Windows Live за да сейфа, а играта върви мега гладко. Все едно я играя на друг компютър! cool.gif

Леле голяма работа е тоя новия пач. Вече мога да пускам GTA 4, без да пускам и Social Club. Не изисква Windows Live за да сейфа, а играта върви мега гладко. Все едно я играя на друг компютър! cool.gif

От къде намери НОВ РАБОТЕЩ пач?

Абе аз май пропускам нещо. Нали с последния пач който излезе, играта не можеше да се стартира?

Абе аз май пропускам нещо. Нали с последния пач който излезе, играта не можеше да се стартира?

Еми доста хора се оплакват

Новия пач бях успял да го подкарам със нормалния Crack на Рейзър или със Краката за 1,0,2,0 обаче играта крашваше ... и не забелязах във графичните настройки да има добавена опция OFF на Water Quality защото в сайта им пияеяе юе са добавени и такива опций

Теглих всчкъкви кракове за 1,0,3,0 обаче без резултат

Crimsader кажи как подкара пача като хората плийс biggrin.gif

2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконен софтуер като кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.

Въпросния пач ОПРАВЯ бъга с компютрите, сега пробвах, ползват се PC-тата в клубовете.

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Ее, добре значи. (: А някакви негативни отзиви? Да не стане така, както с 1.0.2.0. - да го качим и после да зяпнем. Има ли някакви бъгове?

Може ли да ми дадете 100% сейв гейм файл, че като кракнах пача ми се изтриха сейфовете?

На последните мисии Нико и Роман имаха планове да заминат за Vice City.

Това са само препратки към предишните игри... като базик. Все едно в комикс за Супермен да споменат Батман. Феновете обичат такива препратки, пък и ако има GTA V, 100% ще е с нов герой.

Искам да попитам нещо. Защо като сложа въпросния файл xlive.dll за да запамети, че съм сложил сейв, играта иска преинсталация?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.