Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Проблема е, че нали фирмата на Роман изгоря и вече не мога да му искам таксита... =/

Edit: Или пък някакъв начин да ги спирам, вместо да ги гоня? :wub:

1 - поиграй още малко ... Роман ще направи нов офис и вместо старите коли ще има джипове, който да викаш ;)

2 - можеш да ги викаш ... натискаш и задържаш "Е" - Нико свири селянската, а шофьора на най-близкото свободно такси отбива от пътя и те чака ;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 291,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

@Remixa Уау! Ти едва ли не си изпичаш компютъра... biggrin.gif

Уф мале наиш как хубаво мирише.Вентилаторите почват да работят извънредно,но се играе.Ако пусна всичко на мак ми хаби 1.5 Гб видео РАМ.и бърви почти без насичнае,но и почти няма текстури laugh.gif .Ама на тея настройки си бачка.

Абе много ли са мисиите, дето ми трябва да ползвам компютри, че ми писна да тегля сейфове и да си оправям нещата? Сега съм на мисията от полицая.

Какво ли не правих тая игра не тръгва....... ат олкова много искам да я играя!

Правилата на форума http://www.kaldata.com/forums/index.php?act=boardrules

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва .

на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще.

10Х

Някой ако може да каже защо до оня ден си вървеше без проблем и сега ми дава тази грешка има ли някакъв начин да се оправи или трябва преинсталация

post-170942-1236430529_thumb.jpg

На мене ми я показа таз простотия, когато бях с релийза на fedora. Ако не си с него, ре-инстал и би трябвало да се оправи...

На мене ми я показа таз простотия, когато бях с релийза на fedora. Ако не си с него, ре-инстал и би трябвало да се оправи...

Не съм с него с на Kings от замунда съм,сега му правя ''поправяне''.

Май могат да се гледат само в игра. И аз съм се опитвал да ги отворя, конвертирах ги на avi, пак не се отварят... Аз за тва играя с включен fraps...

Проблемче:

Виста 32 бита и достатъчно хардуер да се топля в сибирските нощи. Релийза е на razor1911 с техния крайник, имам сошъл клуб.

Играта тръгва, чува се че зарежда менюта и т.н., но няма картина. Монитора казва "no support".

Логично пробвах да си играя със суичовете в шорткъта на лаунчера. Слагах safemode, задавах ръчно резолюция 800 на 600, честота 60 херца. И не ще.

Сложих последните драйвери на видеото, йок sad.gif

E8400@default

2x2 ADATA 1066mhz VITESTA

2x nvidia 8800GTS 320 SLI

Някакви идеи?

Да не е от това 2x nVidia 8800GTS 320 SLI? Аз съм с подобна конфиурация и е тип топ (да бе да) - Виста 32, E8200, 3GB 800MHz, 8800 GTS 320MB. Само дето твойте са две... Проблем с драйвърите съм нямал, след акто изтеглих най-най-новите...

SLI is currently unsupported. Support will be added through a future game patch as well as an updated Nvidia driver.

Инсталаирай двата пача за играта... :stop:

Абе, има една мисия, дето трябва да ходя в парка с един по такъв... как да го кажа... 'мек'. Та номера е да го следя докато го нападнат. Пише ми да го следя, докато си прави джогинга, но да спазвам дистанция. Хубаво. Единия път ми писка, че било много отблизо, втория пък като се пробвах било много далече и така три пъти се мъча с тая мисия, и не мога. :) Някой може ли да ми каже как точно се минава това чудо? О.о

Абе, има една мисия, дето трябва да ходя в парка с един по такъв... как да го кажа... 'мек'. Та номера е да го следя докато го нападнат. Пише ми да го следя, докато си прави джогинга, но да спазвам дистанция. Хубаво. Единия път ми писка, че било много отблизо, втория пък като се пробвах било много далече и така три пъти се мъча с тая мисия, и не мога. :P Някой може ли да ми каже как точно се минава това чудо? О.о

Човечеее... не ти блазя! Тая мисия съм я издънвал повече пъти от колкото поста имам в KalData. Виж как се минава

и дано да ти помогне. .... и един TIP от мен. Ако много се нервиш, отделяй по един пълнител в него, ако си издънил мисията. biggrin.gif;)
Инсталаирай двата пача за играта... :P

И с пачи и без пачи, със SLI и без, пак същото. Гламава работа.... Имам същия проблем с Vampires: Bloodlines, и то на 3 компютъра напълно различни.....

Абе скоро очаква ли се пач да повиши производителността,т.е. ФПС-та.Иначе сега съм доволен пак 25 фпс някъде при не малки настройки

Statistics

Average FPS: 25.27

Duration: 37.59 sec

CPU Usage: 96%

System memory usage: 59%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 1600 x 1200 (75 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Very High

Reflection Resolution: High

Water Quality: Very High

Shadow Quality: High

View Distance: 47

Detail Distance: 74

Definition: Off

VSync: Off

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series

Video Driver version: 7.14.10.643

Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5600+

File ID: benchmark.cli

Супер. ;) Постнете го като излезе, моля!

Дано да са ги загладили тези fps-та най накрая. Боже предпочитам да играя с 25 fps постоянни, отколкото рейта да ми играе между 30-50, супер нестабилна играта става biggrin.gif

след като се преварти историчта в игарата т.е. 62,5 %(след килването на димитри) от цялата игара , имали още миси нататак или трябва да се събира нещо за 100 % превъртване.

а и кога роман съсздава нова фирма?

10Х

Еми застрляй 200 гълъба и събери всичките коли на Brucie и може и да стигнеш 90-те процента... Роман мисля, че не създава нова фирма. Забравих вече историята на играта biggrin.gif

Тъй като гледам, че сте направили цяла книга по темата (125 страници). Ще питам направо:

Можете ли да ми кажете как да си сложа сейфовете в играта?

Преинсталирах си Windows-a съответно и играта (Рейзър рейлийз), пазя си сейфовете, но с paste, там където си бяха преди не се активират...дайте идейки, че последно се въртях на около 30% процента от края на играта...не ми се почва отначало.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.