Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

Това на момента ли си го измисли.... леле изкъртил съм се от смях докато го четох laugh.gif

Да видим дали съм разбрал... играта е само за Vista, но на XP има двойни изисквания, като също може да се играе и на 98 laugh.gif И друго... играта от Rockstar излиза за конзолите чак октомври, а ти твърдиш че преработена за PC версия ще излиза юли.

От фирма Tiscali Games вече офицялно обявиха есец юли като дата
... а аз си мислех, че юли е месец :yanim:
  • Отговори 2k
  • Прегледи 285,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

От фирма Tiscali Games вече офицялно обявиха есец юли като дата,на която да излезе версията за PC от тяхната фирма.Те закупиха от Rockstar Games играта,преработена е,има такси от филма ,,ТАКСИ 3'',истински и повечето-спортни коли,отворени порти,новои мисии(Underground състезания) и ако застанеш на място за купуване не го купуваш а ти пълни с пари и се презарежда.Колите са з бензин.2-рата версия колите нямат бебзин(т.е. неограничени) но портите и другите неща са затворени.

Tiscali Games се обединиха с NFS TIMES TV(не става дума за никаква телевизия,така е името) която направи всички скрийншоти и други текива и с WORTHPLAYING които нашравиха мисиите.Tiscali направиха всичко дрго реаллно.

Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн. като радиото е с инстински песни и вкл. новата псен Beautiful LIar на Шакира и Бинсе.

НА ХАРИЗАН КОН СЪБИТЕ НЕ СЕ ГЛЕДАЛИ

така,че кожем да сме по-учтиви към Tiscali кито редоставят по-добра игра безплатно и не изисква диск или каквото и да било.Все пак игратА Е с поддръжка 3D и ако монитора е стар ще изглежда адски глупаво,дорои компютъра да е мощен.

БЕЗПЛАТНО=ПЛАТЕНО

защото ако нямат тези изисквания ще трябва да извадите някоя пачка и да я харижете за обурудване.

НЯМАТЕ WINDOWS VISTA?ТОГАВСИ Я СМЕНЕТЕ

защото играта е само за WinVista.При WinXP има още-по големи изисквания и поне 1 GB рам памет,свбодна 2-3 гигабайта на дял C:\ и ако сте я инсталирали в D:\ примерно там също трябва да имате повечко.

Горенаписоното ,,Играта има изисквания обач колкото на 2 SANN ANDREAS-а и е по-голяма т обикн'' се отнася за Windows Vista,а за XP става гадно.

Играта е предназначена и за Windows 98 където обаче ви трябва 2 ГБ РАМ и двойно пространство.

За по-стри вече играта я няма.

Досега по голяма глупост не бях чел :cupid::P

Кажи сега чесно ти ли го измисли туи или си го прочел от някав смотан сайт.

Поне да имаше нещо вярно..

Редактирано от bisnaga1990 (преглед на промените)

За по-стри вече играта я няма.

Eeeee :) Аз пък се надявах да я пусна на Windowos 3.1 Вече бях приготвил 8GB RAM(толкова ще трябва нали?)

Eeeee :rolleyes: Аз пък се надявах да я пусна на Windowos 3.1 Вече бях приготвил 8GB RAM(толкова ще трябва нали?)

Чак пък толкоз не,но поне 1-2 GB ще трябват,но аз не се притеснявам с 2 GB мисля че ми е добре :):P

Само че Tiscali имат по-гадни изисквания:

512 RAM,NvIdIa Geforce 5,Windows XP/vista,LCD Монитор.

Лелееее, сега прочетох и горният пост.... в изискванията влиза и LCD монитор laugh.giflaugh.giflaugh.gif От къде ги вадиш такива бисери нз.

А Това,че играта излиза по късно от плейстйшъните,не е вярно.Следващия месец излиза за компютър,а за плеъстейшън на обявената дата.Това е така,защото Tiscali Games я закупиха и вече ще е с минати мисии,отворени порти,истинки коли и много други.А оригинала,който ще е със мисии и затворени порти като обикн.

Много странно защо нито от R*, нито от Tascali са споменали нещо за прословутата PC версия, та дори и по-рано ще излиза.

Редактирано от k0n3v3 (преглед на промените)

Не съм много изненадан от вотирят трейлър,но все пак показаха повече от колкото първия!

• Автор
Лелееее, сега прочетох и горният пост.... в изискванията влиза и LCD монитор laugh.giflaugh.giflaugh.gif От къде ги вадиш такива бисери нз.

Много странно защо нито от R*, нито от Tascali са споменали нещо за прословутата PC версия, та дори и по-рано ще излиза.

Не му обръщайте внимание! Той навярно това цели - след един негов пост да се изреждат две страници спам с цитати от неговите глупости и опровержения. :speak:

Вторият трейлър почти нищо ново не показва, едва ли толкова скоро ще добием реална представа за играта.

Аз вече я качам спокоен...след като се здобих с PS3! Малко финансите се стесниха...но за сметка на това мога да и се радвам...плюс това и ще я цикля на плазма...

На моя комп за жалост нема да тръгне. :)Слаба работа ми щайгата 1.7 Ghr процесор,256 mb RAM,64mb geforce video.Иначе от треиларите изглежда супер.Все пак имам ли и манимален шанс без инвестиции по компа? cool.gif

Абе такова студио Tiskali НЯМА!!! :angry: Това са егати простотийте.По тая логика аз ще купа играта от R* и ще я разпространявам безплатно и тем подобни безумия.На по-стари монитори изглеждала лошо.Ти луд ли си?Най доброто качество имат CRT мониторите.Стига си спамил.Глупаво е.

Редактирано от Angels Of War (преглед на промените)

След тази ще има ли нови версии?

Бързаш. Още тази не сме видяли, а ти питаш да други. Никъде не е споменато, че няма да има, пък и аз не виждам причина да няма следващи версии, все пак това е една от най-популярните игри в света.

Бързаш. Още тази не сме видяли, а ти питаш да други. Никъде не е споменато, че няма да има, пък и аз не виждам причина да няма следващи версии, все пак това е една от най-популярните игри в света.

Прав си, наиастина бързам. А, пък за това че е най- популярната игра на планетата - ЗНАМ! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::)

Малко ме дразни факта ,че от Rockstar си играят да мислят нови имена на вече съществуващи градове, квартали и т.н. Кой знае как ще се казва New York в GTA IV :P

Малко ме дразни факта ,че от Rockstar си играят да мислят нови имена на вече съществуващи градове, квартали и т.н. Кой знае как ще се казва New York в GTA IV :angry:

Ще се казва Либърти Сити (Liberty City) :P

Ами какво да направим? Ако можете, кажете им да пишат истинските имена... По нещо може ли да се разбере че се играе в Ню йорк, след като името е друго?? VICE CITYв реален град ли е? А San Andreas, доколкото знам е името на разлом в Тихия окен...... ;):help::help:

Много моля, някой ако може да ми даде карта по която ще се играе GTA 4

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Ами какво да направим? Ако можете, кажете им да пишат истинските имена... По нещо може ли да се разбере че се играе в Ню йорк, след като името е друго?? VICE CITYв реален град ли е? А San Andreas, доколкото знам е името на разлом в Тихия окен...... ;););)

Няма карта до момента трябва да изчакаш още малко :ph34r: а колкото до VC не няма такъв град или поне аз не съм чувал да е направено по град и за SA си напълно прав :)

Няма карта до момента трябва да изчакаш още малко ;) а колкото до VC не няма такъв град или поне аз не съм чувал да е направено по град и за SA си напълно прав ;)

За San Andreas незнам,но Los Santos е Los Angeles,San Fierro е San Francisco,a Las Venturas е Las Vegas. :beer:

Има логика новият град да се казва Liberty City.В GTA SA, CJ каза ,че е прекарал 5 години "on the east coast" в Liberty City (т.е. в Ню Йорк) . cool.gif

Има логика новият град да се казва Liberty City.В GTA SA, CJ каза ,че е прекарал 5 години "on the east coast" в Liberty City (т.е. в Ню Йорк) . cool.gif

Ами до някъква степен има логика. :hush:

Ами какво да направим? Ако можете, кажете им да пишат истинските имена... По нещо може ли да се разбере че се играе в Ню йорк, след като името е друго?? VICE CITYв реален град ли е? А San Andreas, доколкото знам е името на разлом в Тихия окен...... :wors::):lol6:

Vice City е западното крайбрежие на Маями.

Vice City е западното крайбрежие на Маями.

И аз си мислех че е някакъв град в Америка.

GTA 4 (LIBERTY CITY) ще има ли чийтове (кодове)? cool.gif

И аз си мислех че е някакъв град в Америка.

GTA 4 (LIBERTY CITY) ще има ли чийтове (кодове)? cool.gif

Много ясно,че ще има :) .И стига с тъпите въпроси.Само спамиш.

Редактирано от saber123 (преглед на промените)

Много ясно,че ще има :sobbing: .И стига с тъпите въпроси.Само спамиш.

Съжелявам за оф-топика но това не е тъп въпрос.И спамиш точно ТИ!Много твой мнения съм чел,така че не обвинявай другите неуместно.

Редактирано от Angels Of War (преглед на промените)

Много ясно,че ще има :whist: .И стига с тъпите въпроси.Само спамиш.

Много Съжалявам! Извинявам се! sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.