Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Grand Theft Auto IV - Oфициална тема /Част I/

Featured Replies

8 Октомври за PC..?

• Отговори 2k
  • Прегледи 285,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• http://www.torrentdownloads.net/torrent/41...Update-RazorDOX

• аз съм със този и всичко си върви.

• искам да попитам дали някои е подкарал играта на windows 7 build 7048, щото при мен не иска да тръгва . на windows 7 build 7000 си вървеше но на 7048 неще. 10Х

Публикувани изображения

8 Октомври за PC..?

Стига си спамил бе дребен!!! :):P :P ;) ;) :angry: :angry: :angry: :angry:

Когато излезне тогава.Никакви новини не се пишат тука само драскаш глупости.1 200 поста от които няма и един смислен.Модовете да килнат темата.

• 2 седмици по-късно...

Защо темата не е нагоре :P Не е ли вълнуваща ;) За феновете на играта :P Ето едно полезно сайтче свързано с GTA IV зa PC ;)

Нямам търпение да излезе играта и за пс че да може най после да си я купя, но сега това нее възможно.

Обужавам игрите на GTA много са яки и готини

Така... доколкото разбрах те са пуснали игрите само за Xbox 360 и Playstation 3 ,защото много хора всъщност ще купят тези конзоли само за 1 игра и затова са го направили за да имат продажби тези от PS3 и Xbox... .Иначе играта се надявам да излезе и за PC

Редактирано от -=X-RouTe=- (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

имам един проблем.има една мисия дето трябва да вербуваш двама ганкстери и те трябва да се качат при тебе в колата.но при мене нещат да се качат

имам един проблем.има една мисия дето трябва да вербуваш двама ганкстери и те трябва да се качат при тебе в колата.но при мене нещат да се качат

Тука повечето сме PC геймъри. Едва ли ще намериш помощ... Разгледай из официалните форуми на играта.

saber, реното говори за San Andreas. Просто този проблем не е по темата ;)

saber, реното говори за San Andreas. Просто този проблем не е по темата :eek:

Хмм, от поста му не се разбра много за коя игра става въпрос biggrin.gif Както и да е...

Ми логично е да не си разбрал. Това е темата за GTA 4, а не Сан Андреас...:)

Извинете, сигурно много хора са питали и вече ви е писнало. Използвах търсачката, но не намерих дали има готови изисквания за РС. Ако няма, горе/долу какво се очертава. Разбрах само, че ще са безбожно големи (поне за тези със слаби РС-та като мен.).

Не се впечатлявай от това, което пише. Аз като човек минал през много игри мога да ти кажа, че ще са:

CPU: 2.2-2.6 Ghz

RAM: 1 GB

GPU: 128-256 MB

Естествено това е лично моето предположение според трейлъри и малко игра на X-box 360.

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Абе вие луди ли сте. Няма причина да пускат gta 4 за pc и няма да го направят. Това е next gen игра и ако я пуснат ще иска core 2 duo процесор.

Абе вие луди ли сте. Няма причина да пускат gta 4 за pc и няма да го направят. Това е next gen игра и ако я пуснат ще иска core 2 duo процесор.

Нали се очаква за PC през Ноември ли, кога беше?!!!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

те се страхуват да не изгубят от хакерите... макар че в америка този проблем е ок, пак ще има някакви приходи и не моа разбера какъв им е проблема ;) Вярно че е next gen игра, ама една яка видеокарта is all you need. Мене компа ми suck, ама видеокартата ми е Nvidia GeForce 8800 GTS и кърти мивки... тръгват ми игри, на които не покривам изискванията... ше кажа само че процессора ми е 1800 ;)

Изявление на Rockstar за PC версията - http://whatifgaming.com/gta-iv-for-pc-very-doubtful .

Колкото повече се правят на интересни толкова по-бързо ще залязат. Вече почвам да се отказвам от GTA 4, независимо, че засега е най-продаваната(->играната) игра. :angry: Сега имам Guide+Walkthrough за играта и съм се запалил по нея.

То коя нова игра не го иска? ... И колко останаха баш геймърите, които да нямат такъв процесор?

Ако не я пуснат ... само лошо за нас, ПЦ потребителите ...

• 2 седмици по-късно...
  • 4 седмици по-късно...

октомври или ноември тази година излиза играта за pc.... и си зимам нов комп biggrin.gif

А откъде да си изтегля GTA IV

Още не е излезнала, пък искаш да я теглиш... ;)

А сайта на играта доста се развива...има много нови и интересни подробности около играта.

After several rumors and leaks, Rockstar Games finally decided to unveil one of the least surprising game announcements in recent years: Grand Theft Auto IV will be arriving on the PC on November 18th and 21st in North America and Europe, respectively.

Официално потвърдено! 20 Ноември вече ще я играем!

Редактирано от electric (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.