Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Почвайте, момчета!!! С нетърпение очаквам резултатите! Поне да видя тест, на който да мога да вярвам що-годе.  :help:  :)  :rolleyes:

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз със снимки и клипове не се занимавам -но не бих спестил грешки на предпочетени програми...Сега трябва нещо справедливо да измислим за теста ...

Редактирано от NEY (преглед на промените)

Доказателства са нужни на склонните да лъжат -  аз нямам мотив за подобни изпълнения...А и това не върви никак на фен на световния защитен софтуер.

Аа бих казал, че доказателства са нужни на искащите да повярват. Явно обаче няма да ги получим от теб и за това смятам от сега нататък да не вярвам на нищо, което пишеш тук. а аз много разчитам на този форум по принцип.

Това за повярването - ако искате вярвайте!   Аз с глупости по принцип не се занимавам!

И ква стана тя? Мъчих се два часа докато махна бетата,правих имидж инсталирах и пак ще си приказваме празни приказки!!! Това на какво прилича?

NEY клинчиш! Казвай почваме или не! Говориш за нищо неструващи продукти - избери си струващ. Стартираме и правим клип или снимки стига ала бала.

Хвърляш ръкавицата - бъди мъж да устискаш! Чакам.

Така и така сложих Касапа и проверих три неща междувременно.

1. SD се инсталира и си лапва лицензчето от папката.

2. Лиценза от Компютър Билд дето ни го пратиха е за 121 дни - явно е до 1 август.

3. Последната бета на КИС не се деинсталира никак - стопира се процеса и файлове с грешки насъбрах...та ще докладвам тази вечер,щом няма да правим тест. Ако някой иска да направим нещо да пише,бацилите ги търсете вие. 

NEY-ски ти хвърли ръкавицата и сега трябва вместо да си тествам продукта да се юрна да те убеждавам да не се отмяташ! Защо не каза,че не си съгласен да се документира всичко? Бесен съм ти да знаеш!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Доказателства са нужни на склонните да лъжат -  аз нямам мотив за подобни изпълнения...А и това не върви никак на фен на световния защитен софтуер.

Мда, какво е нужно да се доказва, когато минаваш към преинсталация на Windows (с твои думи "свеж Win") след пропуск на защитата? Справка:

Комодо и индийските му помощници също се издъниха - допуснаха поставяне на парлола при старта на ползваната ОС. Лечението е преход към свеж Win. Това е наказателен вирус - не виждам възможна полза за автора му. Освен същият да следва цел за заличаване на следи...Гаден вирус наистина.

P.S. Метнаха ти ръкавицата обратно, ай да видим сeга. :)

Добре - добавям Avira Free. Не ми се пробва само със защитна стена....

Добър ден... Ще се сетиш... - почти месец съм с Avira + PF, въпреки че си трая и не прехвалвам...

И какво ти пречи да копираш поне лог от някоя програма. Няма да  отнеме повече от няколко секунди от ценното ти време... " да не се занимаваш с глупости"

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Вярно хайде да си направим тест.

Аз ще сложа Комодо и тестваме.Ей така за кеф като в доброто старо време. :P

С настройки на макс

Влезе в боя :) и аз искам да участвам .... дай ми ред, моля :)

https://www.virustotal.com/bg/file/cf6fa74b6c8f4748dacd539426a884488f20eea8468bf1a9b1cc2672da84d3d3/analysis/

http://dox.bg/files/dw?a=73668f156d

Паролата е стандартната.

Публикувано изображение

Влезе в боя :) и аз искам да участвам .... дай ми ред, моля :)

Публикувано изображение

С удоволствие ама като гледам няма да има тест освен ако не хвърлиш ръкавицата в лицето на градския :boxing3:  :ph34r:

С удоволствие ама като гледам няма да има тест освен ако не хвърлиш ръкавицата в лицето на градския :boxing3:  :ph34r:

Защо пък да няма? Тъй  и тъй прекъснах тестването на бетата,сега остава и да не разцвъкам 2013  :eek:

Днес съм на работа но към 19 часа ще съм на линия. Дотогава намислете какво ще правим. Няма какво да доказваме,всички знаем при какви настройки коя програма се дъни. 

Защо пък да няма? Тъй  и тъй прекъснах тестването на бетата,сега остава и да не разцвъкам 2013  :eek:

Днес съм на работа но към 19 часа ще съм на линия. Дотогава намислете какво ще правим. Няма какво да доказваме,всички знаем при какви настройки коя програма се дъни. 

Архив и стартиране на зарази и логове от DDS и Malwarebytes и някоя снимка и те така ;)

Ми събирайте заразите

Сега почвам  ;)

Имам два архива готови.

Първият е с 30 файла и е за стартиране( събран от мен)

Вторият е с над 2000 файла и е за тест на дефинициите и също може да се използва за стартиране.

Когато сте готови пишете на лични и почваме.

Кой ще участва?

Днес има едни неприятен повод, по който ще съм извън града.... (струване). Когато се върна ако не сте завършили ще участвам, но аз и така и така съм сложил Комодо, можете да ме заместите.., ако бях знаел щях да оставя НИС да го видим...

Аз съм с Avira Free ( без уебгард) и PF, ползвам BD TraffickLight на Chrome.

Бих заместил @Ney, но след 16:00 часа. Детето има РД.

Имам два архива готови.

Първият е с 30 файла и е за стартиране( събран от мен)

Вторият е с над 2000 файла и е за тест на дефинициите и също може да се използва за стартиране.

Когато сте готови пишете на лични и почваме.

Кой ще участва?

Давай, i'm in.

Давай, i'm in.

Като се съберат всички :)

Когато сте готови казвайте.

Ами аз предлагам, всеки който има възможност да ти пише на ЛС и до 1 час да публикува клип и снимки на стореното, иначе трудно ще се съберем всички, аз сега не съм ангажиран, но след малко може и да съм... И предлагам на хората, които искат да тестват с еднакви програми да се дава само на един (т.е, ако и аз и URIEL искаме да тестваме с Комодо, да тества само единия), за да не се добавят дефиниции, ако сте навити, пускай ми на ЛС и до час ще публикувам стореното.. от Комодо 6

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Ами аз предлагам, всеки който има възможност да ти пише на ЛС и до 1 час да публикува клип и снимки на стореното, иначе трудно ще се съберем всички, аз сега не съм ангажиран, но след малко може и да съм... И предлагам на хора, които искат да тестват с еднакви програми да се дава само на един, за да не се добавят дефиниции, ако сте навити, пускай ми на ЛС и до час ще публикувам стореното.. от Комодо 6

Ок eй сега ти давам линковете на лични.

Паролата е стандартната.

Пратих ти ги.

Единият бая ще се тегли та ако има желаещи да пишат.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.