Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 15

Featured Replies

Що не си останеш само с Private Firewall,да не те боли глава с тези антивируси.

Аре обясни ми следното: сваляш файл, който се маскира за системен, а всъщност е кон. Кво праим?  Ше го фане друг път.

• Отговори 2,7k
  • Прегледи 145,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аре обясни ми следното: сваляш файл, който се маскира за системен, а всъщност е кон. Кво праим?  Ше го фане друг път.

Всъщност аз това го разбирам по-скоро като сарказъм, отколкото като пожелание...

Колкото до маскирания файл - един опитен потребител ще се осъмни, когато "системния" файл се опитва да прави неприсъщи неща в повечето случаи. :)

Ще блокира неразрешено стартиране без изобщо да го гони...  А после много лесно аз ще го хвана - и дотука беше буболечката... 

Абе и да не е системен файл..

Ще блокира неразрешено стартиране без изобщо да го гони...  А после много лесно аз ще го хвана - и дотука беше буболечката... 

Ама тая стена всеки свален файл ли блокира? :D  Абе тука нема ли бутон за изтриване на собствен коментар?

Редактирано от Касперски (преглед на промените)

Що не си останеш само с Private Firewall,да не те боли глава с тези антивируси.

:Може - ама тогава какво ще правят феновете на Касперски? Още не ми е известна версия на руската програма - можеща да спори с проактивните защити на CIS и Privatefirewall... После не зная за какво още необосновано ще ме критикуват!  А аз зная - сега и RIS 23 Free е по-добър от KIS 2013.Пробвано.

Хаха, сухи доводи. Проактивната защита не винаги сработва. За това на помощ идват дефинициите. ;) А Хомодо са доста назад, в сравнение с Касперски. Пробвано.

PS: Сега ще видим версия 2014 как се държи. ;) Не си пробвал Kaspersky PURE. Тествай го и пак ще си говорим.

Хаха, сухи доводи. Проактивната защита не винаги сработва. За това на помощ идват дефинициите. ;) А Хомодо са доста назад в сравнение с Касперски.

"Хомодо" има едно нещо наречено виртуализация, нужно ли е да тестваме ?

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

С удоволствие, но излизам, а има тема за Комодо и доста интересни неща в нета. Лека вечер.

Въобще не ми са нужни дефиниции с Privatefirewall! И  не ми се четат някакви абстрактни и непроверени мнения.  Не пишете глупости.

:Може - ама тогава какво ще правят феновете на Касперски? Още не ми е известна версия на руската програма - можеща да спори с проактивните защити на CIS и Privatefirewall... После не зная за какво още необосновано ще ме критикуват!  А аз зная - сега и RIS 23 Free е по-добър от KIS 2013.Пробвано.

Каквото правят досега. Пръскат зарази  :ph34r:  Оооо забравих да кажа,че обикновенно тези, които ползват антивируса го комбинират с някоя добра защитна стена с приличен хипс. С Комодо 6 влизат в конфликт заради дублиращите се модули и затова алтернативите са ПреденПръст или Заден ход!

Потребителите които ползват КИС ако са малко заинтересовани с две три кликания си правят системата да не кажа непробиваема но поне доста защитена. Няма да продължавам и се надявам всички които четете поста ми да сте добре защитени,че току виж сте прихванали нещо от мене....стоя с бета почти без дефиниции,без работещ на 100% хипс и стената нямам представа дали работи коректно. Та може и да пръскам зарази  :clown:  :ph34r:

https://www.virustotal.com/bg/file/cf6fa74b6c8f4748dacd539426a884488f20eea8468bf1a9b1cc2672da84d3d3/analysis/

http://dox.bg/files/dw?a=73668f156d

Паролата е стандартната.

Брех...тва антивируса ли беше или псевдо защитата ми....  :clown:

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

avast! нищо не направи с настройки по подразбиране. Дори стартирах bat-файла, тъй като погледнах вътре и не е чак толкова опасен! ;)

EDIT: Снимка да сложа.

Публикувано изображение

Редактирано от angel* (преглед на промените)

И сега на юруш всички следва да инталираме програми на Касперски.... Нищо, че за нищо не стават -хайде да опитаме да докажем реалностите точно в тази тема - поне и някаква полза да има. Още не съм си избрал конкурентен антивирус.... Писна ми все да се дънят.

И сега на юруш всички следва да инталираме програми на Касперски.... Нищо, че за нищо не стават -хайде да опитаме да докажем реалностите точно в тази тема - поне и някаква полза да има. Още не съм си избрал конкурентен антивирус.... Писна ми все да се дънят.

Сакън,че тогава ще има вирусна епидемия  :ph34r:  За това колко стават или не стават ти кажи кога си ползвал последно KIS и с какви настройки? Или само си пишем празни приказки ... Аз съм готов ако желаеш който продукт си искаш избери,аз слагам КИС правя му настройките и заедно стартираме заразите,даваме снимки и логове и нека преценят кой се е издънил и на какво! 

Сакън,че тогава ще има вирусна епидемия  :ph34r:  За това колко стават или не стават ти кажи кога си ползвал последно KIS и с какви настройки? Или само си пишем празни приказки ... Аз съм готов ако желаеш който продукт си искаш избери,аз слагам КИС правя му настройките и заедно стартираме заразите,даваме снимки и логове и нека преценят кой се е издънил и на какво! 

Вярно хайде да си направим тест.

Аз ще сложа Комодо и тестваме.Ей така за кеф като в доброто старо време. :P

С настройки на макс ;)

Е разгеле,направете един хубав тест че да оплакнем очото,че скоро не сме.

Аз мога да участвам с Private Firewall - но не е коректно спрямо усилията на разработчиците.  Хора усърдно се трудят - идват някакви маниаци и всичко бастардисват...Не е редно...

NEY клинчиш! Казвай почваме или не! Говориш за нищо неструващи продукти - избери си струващ. Стартираме и правим клип или снимки стига ала бала.

Хвърляш ръкавицата - бъди мъж да устискаш! Чакам.

Ей цирка върви, да си взема ли още пуканки? :clown:

Аз мога да участвам с Private Firewall - но не е коректно спрямо усилията на разработчиците.  Хора усърдно се трудят - идват някакви маниаци и всичко бастардисват...Не е редно...

Усърдно се трудят и ти го дават free?

Добре - добавям Avira Free. Не ми се пробва само със защитна стена....

Добре - добавям Avira Free. Не ми се пробва само със защитна стена....

Почваме ли? Да махам ли бетата? Само да не ми изклинчиш,че доста работа ще ми се отвори да махам и слагам програми.

пп. Тодоре,при потребителски настройки Касапа е трепач. Запомни го!

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Не само на теб - вече проверявам ъпдейтите на безплатната Авира.   Можех да съм и с RIS 23 - ама това ще е друг път...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.