Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 10 часа, サムライオートバイ написа:

Понякога и аз имам проблеми с форума. И ми изчезват копчета. Имаше едно копче за преглед на коментар/тема преди да бъде побликувана. Не мога да го видя къде е сега.

Вляво от шрифтовете. 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

https://www.kaldata.com/IT-Новини/Discord-Chat-00295-112663.html

на това давам докладвай  и пиша че е в грешен раздел,и ми връща тая грешка

qH5BK.png

До колко мегабайта може да е гиф файла за профилма снимка? Мисълта ми е може ли да пусна някакъв филм, в по-кофти качесто. 600-700мб?

преди 43 минути, AlkatrazBG написа:

Карабойчев оправи го тоя форум ,че ми писна  от  бъговете с тоя нов скин.

Къде е този скин аз не го виждам?

Някаква промяна ли има? Искам да блокирам потребител , но като въведа името му нищо не се случва, освен, че се пръква надпис " Сигурен ли сте" а след потвърждаването нищо не се случва! Всеки друг до сега и със всяко име, но с този?!???! 

Spoiler

* СТЕФАН *

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

преди 8 минути, _Alex&Vanko_ написа:

Ко ти е направил Стефко?

Нищо бе, ма искам да го блокирам / "пенсионирам", но явно нещо се е случило! Има и правописна грешка в условието за деблокиране! Въпреки ,че деблокирам, то там пак пише блокиране!

преди 31 минути, Кумчо вълчооо написа:

Някаква промяна ли има? Искам да блокирам потребител , но като въведа името му нищо не се случва, освен, че се пръква надпис " Сигурен ли сте" а след потвърждаването нищо не се случва! Всеки друг до сега и със всяко име, но с този?!???! 

Покажи скритото съдържание

* СТЕФАН *

След като избереш "Блокирай" се отваря нов прозорец. Както казваш  - първо те пита "Сигурен ли сте".

След това трябва да видиш следното

Цитат

Блокирай нов потребител
Въведете името на потребителя за да изберете опции

@Кумчо вълчооо

а отдолу опциите - Блокирай:
 Мнения    Съобщения    Подпис    Споменаване

Избираш какво да се блокира и клисваш на "Запази промените"

Новото име се добавя в списъка ти "Блокирани потребители"

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

Кажи ми честно като блокираш някой изкушаваш ли се да видиш ко е писал щото те известява. То и това тря се премахне май!

"След това трябва да видиш следното"       Да ама, не! До вчера всичко си работеше, но от днес! 

Цитат

Кажи ми честно като блокираш хххххххххххххххххххххххх

Не разбрах това за известяването! Лично аз известията съм изключил! Иначе като "гост" им чета писаниците, но когато се логна и реша да коментирам, то си спестявам  и четенето на доста  "празни" писаници

преди 14 минути, Кумчо вълчооо написа:

"След това трябва да видиш следното"       Да ама, не! До вчера всичко си работеше, но от днес! 

Работи бе - ей ся та бях блокирал, пробно. После пак та отблокирах. Ти даже не си усетил.

преди 4 часа, Кумчо вълчооо написа:

Не разбрах това за известяването! Лично аз известията съм изключил! Иначе като "гост" им чета писаниците, но когато се логна и реша да коментирам, то си спестявам  и четенето на доста  "празни" писаници

Ти четеш всичко като гост, после влизаш и какво си спестяваш повторния пълен прочит?:D И между постовете като си блокирал някой показва че съдържанието е скрито и като го кликнеш се разтваря и виждаш ко е писал блокирания!

преди 11 часа, jhoro написа:

Работи бе - ей ся та бях блокирал, пробно. После пак та отблокирах. Ти даже не си усетил.

Да, но за секи друг потребител. Въвеждайки въпросното име, то не става!!!!!!

Реших да репутирам редовен потребител ра_ра и насреща изплува тази табела.

f59a46ef8494.jpg

малко по-надолу пореден отговор на редовен потребител ра_ра. Този път без всякакви усилия репутирах мнението му.

6f52190c86f9.png

намирам го за бъг.

поздрави

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Погледни същия този пост, за който си получил отказ, дали не е вече с отметка за гласуване. И, да, неприятно е.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Да, точно така е станало. Върнах се и чета съобщение "Вие харесвате това". За първи път изпитвам подобно нещо и се шашнах. Обещавам да внимавам повече, когато репутирам.

Предлагам като добавяме адреси на даден продукт от други сайтове например като рутер , тв , лаптоп , и други неща хем адреса да се показва и хем снимката на продукта в темата да се показва възможно ли е да стане това ?

• Администратор

За съжаление няма как да стане. Има милиарди сайтове и всеки е с различна структура и няма как да знаем от кой точно ще поставите линк за да адаптираме съдържанието. За това подобна опция се предлага само от най-популярните като Facebook, Youtube, Vimeo и т.н.

В предишната версия можеше да се постави картинка на мястото на името(етикета) на линка и ставаше картинка-линк.

• Администратор
преди 1 час, ExaFlop написа:

В предишната версия можеше да се постави картинка на мястото на името(етикета) на линка и ставаше картинка-линк.

Че то и сега си може. Качвате снимката натискате на нея за да се появи в полето в което пишете. Кликвате два пъти върху нея и се появява прозореца за линк към който да води картинката и допълнителни опции. Няма неща, които преди да ги е можело сега да не могат да се правят с редактора.

10х за техниката. Ще се тества.. :)

Едит - даже така е по-функционално в сравнение с преди. 10х 

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.