Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

То и старите коментари под статиите липсват.

Иначе е типичен мобилен дизайн, който обаче е пълен т*ш*к на компютър.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 13 часа, Beldin84 написа:

При мен се виждат пълноценно 6... :D (на 32")

Aз съм без зуум и смятам, че картинките са безумно огромни.

xyFKptf.jpg

(краката са за мащаб)

Не че стария дизайн бе слънце, но новия е... Явно е мислен за таблети. На такъв сигурно ще изглежда ок, но текущо е просто безумно разхищение на място.

Мдаа - факт е, че вече се ползват най-различни екрани. Както като размер, така и като резолюция. Щом са ти големи картинките - намали си мащаба. Не може - аз да съм на 14", ти - на 32", а кой каза - на 50" и да ги виждаме еднакво.

Може да се помисли как - при намаляне на мащаба, не само картинките да намаляват - а пак да запълват целия екран.

Колкото по-малко се впечатлявате от несъщественни неща - толкова повече внимание ще можете да обърнете на другите, истински важните.

преди 5 минути, Momolord написа:

Мрънкате Ли?

Предпочитам Мрън Ли пред Брус Ли - Бо Ли.

току-що, jhoro написа:

Предпочитам Мрън Ли пред Брус Ли - Бо Ли.

Бе, Ора Без Работа...

Някой друг има ли проблеми със създаването на нови теми? Опитам ли се и гръмва в грешка, че не може да ре-декларира някакъв клас....

''Tрай бабо за хубост'',  са казали хората. То тук и да ривеш файда йок. У чорбаджийска къща викат кусури са ненамирало. Ми прави са ората, кат си на гости ша мълчиш. Шса опрай форумот, ма търпение требва. Ся само чоплят, ма кво чоплят не питай щото и те не могат ти отговорят. 

Ся цикли, цикли...кат Правец 8М цикли, ма ша литне той (форумът).

В надеждата му е майката.

Шса упрай. Може и за 800 дни да е, ма ша го бъде. Вервайте ми!

на 10/11/2016 в 13:11, bure_s_barut написа:

Това ми прилича на виртуален некролог. Помислих, че Десподов е метнал такала.

на 11 октомври 2016 г. в 12:25, jhoro написа:

Щом са ти големи картинките - намали си мащаба.

ЗНАЧИ, вместо да оправим сайта, да накараме потребителите да правят тъпизми?

Бе сайта си е ОК. На мен лично новата визия на новините ми допада. Ма с това бъгясване вече нам колко си дена става досадно. 

Знам, че не се случват нещата за ден-два, ма като останат проблемите 10-12 дена вече се пораждат някакви съмнения.

пп. И не, не казвам, че визията ми допада щото да се харесам на някой (някои). Аз съм сигурно последния човек във форума дето гледам да се харесам на някой. Просто наистина ми харесва, което пък не ми пречи да критикувам недомислиците в сайта (форума). 

Когато искам де :P

През основната страница отворих статия за софтуер. Исках да напиша коментар, но е невъзможно. В долната част има съобщение и линк да си вляза в профила, но линкът не работи. При вас как е ?

Имам въпрос. Защо е това безумно скалиране на картинките и проблема само при мен ли присъства?

ghLCMmB.jpg

Редактирано от Beldin84 (преглед на промените)

Г-н Карабойчев, Не Ги Слушайте Тези Мрънкачи!

СайтЪт Фърчи и Е Много Добре Подреден - Харесва Ми!

Форумът Тоже.

Понякога Имам Чувството, Че Някои Мъже Са Станали По-големи Кифли От Кифлите Дет Клечат И Пикат!

Имам проблем със визуализиране на публикуваните снимки тук във форума през Тапаталк!

През тапаталк се публикува и вижда нормално но през компютъра излиза като линк и не може да се зареди.

Когато се опитам да редактирам през компютъра пост с картинка публикуван през тапаталк по време на редакцията картинката се вижда но след публикуването пак се вижда просто името на картинката с което е записана най вероятно в сървара но не се визуализира !

При моя тапаталк ли е проблема или нещо по сайта защото преди няколко дни всичко беше нормално !

Поздрави.

Например

fb34a61430790b5a5bd89cb1a3273e3f.png

преди 11 часа, Momolord написа:

Форумът Тоже.

Е, деее! Прилича на натягане.:hush:

Ми хвърчи, но без малко. Не е както беше, но като, че ли напредък никакъв след определен момент! Нещо странно при мен във форума т.е. отварям да чета последните коментари от дадена тема и след 3-4 минути между уж крайните 2ма поствали последно се пръкват комментарите на още 5-ма! Всякаш са били изгубени някъде във времето!!!!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

Откакто ги няма в сайта последните коментари от форума вече много рядко влизам даже в лентата  с сайтовете махнах сайта и поставих линка с форума и от там давам на непрочетено съдържание .

преди 11 часа, Momolord написа:

Форумът Тоже.

Понякога Имам Чувството, Че Някои Мъже Са Станали По-големи Кифли От Кифлите Дет Клечат И Пикат!

Гледай да не те заболи кръста от много навеждания.А сайта на моменти си е бавен.

преди 35 минути, rkol написа:

Гледай да не те заболи кръста от много навеждания.А сайта на моменти си е бавен.

И ти се регистрира, само за да споделиш с нас, това си откритие?

Поздравления, но ...
Закъснял си - Ерата на Великите (географски) открития беше преди много време.

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 1 час, rkol написа:

Гледай Да Те Не Заболи Сърцето От Много Завиждане! :D

преди 1 час, jhoro написа:

И ти се регистрира, само за да споделиш с нас, това си откритие?

Поздравления, но ...
Закъснял си - Ерата на Великите (географски) открития беше преди много време.

Стани ми последовател 

преди 49 минути, Momolord написа:

Гледай Да Те Не Заболи Сърцето От Много Завиждане! :D

Това да се навеждаш за завист ли е?:angry:

на 10/9/2016 в 23:08, jhoro написа:

Пуснали са ... маслини

Защо така форматиран материал не се приема от системата?

5 реда 3 линка
081rtyMSF7.png

преди 9 часа, ExaFlop написа:

...

Не разбрах връзката с цитирания пост :speak: ама това не е първото, дето не разбирам - така че ... :getout:

Нещо не мога да редактирам пост! Пак нещо се бъгна.

Т.е в определена тема цитирам потребител и след цитата край с възможноста за писане на пояснение от моя страна, камо ли редакция. Разреши ми писане и редакция само в полето на цитата!

Редактирано от Кумчо вълчооо (преглед на промените)

на ‎18‎.‎10‎.‎2016‎ г. в 16:53, rkol написа:

Стани ми последовател 

Това да се навеждаш за завист ли е?:angry:

Пий Си Хапчетата, Викам Аз!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.