Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 час, psytrip написа:

Искам да попитам дали може да оправи следното нещо:

Когато разглеждам форума, примерно текущата страница https://www.kaldata.com/forums/topic/200490-проблеми-с-форума

и реша да вляза с профила си, то при влизането ме връща в началото на целия форум https://www.kaldata.com/forums

Може ли да се оправи при влизане с профила, да се влиза в разглежданата страница? Много е неудобно, когато трябва да търсиш къде си искал да влезеш за да оставиш коментар.

Да, и аз щях да пиша за това! Преди не беше така! И, да доста неудобно е!

• 1 месец по-късно...
  • Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Ще използвам темата за споделяне на следния проблем. От известно време , щом смартфонът ми попадне на безжична мрежа, почва да дрънка някакъв креслив сигнал и идва предложение от "Калдата" да направя нещо, най-често да инсталирам едно компрометирано приложение за изтриване на разни работи, което е отхвърлено от всички, имали глупостта да го опитат, като вредно. Рових във всички филтри и настройки , и от форума , и в браузера, и констатирах, че има разминаване( виж снимките). Моля за съдействие какво да направя, за да не получавам повече това ( и всичко останало, като него). 

111.JPG

112.JPG

• 1 месец по-късно...
  • Администратор
на 5/14/2017 в 14:59, psytrip написа:

Искам да попитам дали може да оправите следното нещо:

Когато разглеждам форума, примерно текущата страница https://www.kaldata.com/forums/topic/200490-проблеми-с-форума

и реша да вляза с профила си, то при влизането ме връща в началото на целия форум https://www.kaldata.com/forums

Може ли да се оправи при влизане с профила, да се влиза в разглежданата страница? Много е неудобно, когато трябва да търсиш къде си искал да влезеш за да оставиш коментар.

на 5/14/2017 в 16:04, ---------------- написа:

Да, и аз щях да пиша за това! Преди не беше така! И, да доста неудобно е!

Оправено е 

Не знам дал ивече някой е писал за това ,но откакто се смени визията на форума  имам проблем с влизането през tapatalk.

Получавам съобщения за цитати и от следваните хора и теми и като реша да го отворя ми дава " няма съдържание". Същото и с личните съобщения. Опит да се логна наново завърши с това ,че сега изобщо не мога да се логна. Всеки път ми дава да опитам по-късно заради проблеми със свързването. Това и през мобилната и през домашната Wi-Fi връзка. От друга страна дори и без да съм логнат продължам да получавам push съобщенията.

преди 8 минути, Tommygun написа:

Не знам дал ивече някой е писал за това ,но откакто се смени визията на форума  имам проблем с влизането през tapatalk.

И аз съм така. Поучавам нотификациите на тапаталк и влизам през сафари.

Като отворя форума от смартфона,съм влязъл с акаунта си.В смисъл от запазения линк във фаворитите,където е запазена паролата ми за входа.Показва ми че имам съовщения;но като клика да ги видя,иска ново вписване в акаунта.Това е с новата визия. На лаптопа си е нормално .

При прехода от форума към Новините не се запазва вписването и при оставяне на коментар не може да се направи с данните от форума.

преди 26 минути, ExaFlop написа:

При прехода от форума към Новините не се запазва вписването и при оставяне на коментар не може да се направи с данните от форума.

Не в новините, а направо във форума влизам вписан с акаунта.Виждам че имам( да речем) пет съобщения.Като кликна да ги видя,изписва че не съм влязъл и иска пак име и парола.След това ми ги показва .

преди 18 минути, Димитър 59 написа:

Не в новините, а направо във форума влизам вписан с акаунта.Виждам че имам( да речем) пет съобщения.Като кликна да ги видя,изписва че не съм влязъл и иска пак име и парола.След това ми ги показва .

-18-638.jpg?cb=1420905559

преди 42 минути, Димитър 59 написа:

Имах предвид мое впечатление, нямащо нищо общо с описания от теб проблем.

Нещо не ми се получи в профила за настройките на сигурност -  за тел номер и гугъл аутентикатора.  С Мозилата код на държава въобще не реагираше, с Хрома го разпозна. . С гугла обаче все не приема кодове.

Проблема в моя телевизор ли е ?

Този потребител беше блокиран от мен

https://www.kaldata.com/forums/profile/211759-лин/

Днес се появи да пише, постовете излизат, и няма опция Блокирай. Моля оправете проблема.

Благодаря.

преди 35 минути, haidukpikaso написа:

Днес се появи да пише, постовете излизат, и няма опция Блокирай. Моля оправете проблема.

Благодаря.

Тя тая е страшна мацка и всички  и се лепят така че те подкрепям!

Даже и аз съм влюбен в нея обаче не ме иска и ще я блокирам.

Значи трябва да се оправи по-бърза този проблем!

преди 8 минути, URIEL написа:

Тя тая е страшна мацка и всички  и се лепят така че те подкрепям!

Даже и аз съм влюбен в нея обаче не ме иска и ще я блокирам.

Значи трябва да се оправи по-бърза този проблем!

обаче няма опция Блокирай, странно, да не е с някакви привилегии

преди 8 минути, Пaчo написа:

Не ги блокирайте, признавате си колко вий слаб ангела.

след като я има тази опция и след като някой ми е неприятен - мога да го елиминирам и да не го чета през две секунди

преди 8 минути, haidukpikaso написа:

след като я има тази опция и след като някой ми е неприятен - мога да го елиминирам и да не го чета през две секунди

Ти си жена, вие знаете да съскате, за вас може . Но тарикат мъж не писка.

преди 9 минути, Пaчo написа:

Ти си жена, вие знаете да съскате, за вас може . Но тарикат мъж не писка.

аз с хора под нивото ми не общувам

съскат слабите

а аз само си искам бутона за блокиране

преди 1 час, haidukpikaso написа:

обаче няма опция Блокирай, странно, да не е с някакви привилегии

Ами няма привилегии.Обаче и ти бди малко по -човечна.

Аз не те мразя, нито пък ти симпатизирам.

Просто бъди малко толерантна.

Успех от мен!

преди 11 минути, URIEL написа:

Ами няма привилегии.Обаче и ти бди малко по -човечна.

Аз не те мразя, нито пък ти симпатизирам.

Просто бъди малко толерантна.

Успех от мен!

не се е родил още този, който да ми заповядва кой да харесвам

към няква си дето ме е обиждала човечност - не си познал

преди 42 минути, haidukpikaso написа:

не се е родил още този, който да ми заповядва кой да харесвам

към няква си дето ме е обиждала човечност - не си познал

И защо така го караш?

Имам врече до 12.

Не можеш ли да простиш?Това е форум.На живо е различно.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 3 часа, haidukpikaso написа:

Благодаря.

Пусни тема и в "Изповеди":biggrin:

Благодаря, проблема вече е оправен.

:)

преди 6 часа, haidukpikaso написа:

Благодаря, проблема вече е оправен.

:)

Вече може да дишаш спокойно. Голям проблем няма що.

преди 8 часа, M.Николов написа:

А проблема с хиперактивния автор на теми кога ще се реши?

Тоя проблем мирише от главата, не може да бъде решен. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.