Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор
току-що, BMW Маниак написа:

Това е ясно но защо кога такъв пост е в режим на редакция сайта kaldata,com все пак успява да го визуализира ?

Хей сега ще хвърлим боб и ще разберем... както вече казах това приложение не е под наша юрисдикция... не можем да прегледаме изходния му код и какво и как го прави. Единственото което правим е да му осигурим достъп до нашия сървър (за ваше удобство) и да поддържаме последната му версия-което е факт и в момента. От там на татък ако нещо не работи спокойно можете да се обръщате към създателите му. 

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 8 минути, BMW Маниак написа:

Това е ясно но защо кога такъв пост е в режим на редакция сайта kaldata,com все пак успява да го визуализира ?

BTW  аз съм срещал подобен проблем при десктоп браузъри. В режим на редактиране изображението се вижда, а като се публикува - изчезва. Появява се само символ за картинка (тип placeholder).
И оставам с впечатление, че има някаква зависимост от хоста на картинката.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

току-що, ExaFlop написа:

BTW  аз съм срещал подобен проблем при десктоп браузъри. В режим на редактиране изображението се вижда, а като се публикува - изчезва. Появява се само символ за картинка (тип placeholder).

Не е болка за умиране. Мислех че е нещо по просто за оправяне но явно не е.
Преди си работеше безпроблемно !!!
Да се надявам че след време ще се оправи.

Най-добре е въпроса да се отнесе до Tapatalk и IP Board,понеже Калдата не е разработчика на форумния модул.

преди 2 часа, BMW Маниак написа:

Не е болка за умиране. Мислех че е нещо по просто за оправяне но явно не е.
Преди си работеше безпроблемно !!!
Да се надявам че след време ще се оправи.

Иза случва ли се в друг форум базиран на IPB платформата?

току-що, Вacко написа:

Най-добре е въпроса да се отнесе до Tapatalk и IP Board,понеже Калдата не е разработчика на форумния модул.

Страхувам се че английския ми не е силна страна.
Ако беше испански не виждам проблем да им пиша.

Страхувам се че английския ми не е силна страна.
Ако беше испански не виждам проблем да им пиша.

ОК,утре ще им пиша-на ИПБ специално

преди 3 минути, Вacко написа:

Иза случва ли се в друг форум базиран на IPB платформата?

Аз съм регистриран само в този форум и още един за iPhone но не знам ще се появи ли в тапаталк! За да проверя.

Аз съм регистриран само в този форум и още един за iPhone но не знам ще се появи ли в тапаталк! За да проверя.

Не бери грижа,аз ще ти кажа утре-не е проблем,имам си често взимане-даване с разработчиците на IPB,така че ще се разбере защо снимките не се визуализират.

• 2 седмици по-късно...

Форума има проблем, не отваря  последните отговори!Показва, че има нови отговори, но при опит да ги прочетеш в темата, не ги показва!

Не се визуализират повечето снимки в постовете, в различни раздели на форума не ми показва последните постове, не ми позволява форума да публикувам нова тема с този резултат:

Цитат

500 Internal Server Error

nginx

И т.н.

Редактирано от algor (преглед на промените)

преди 1 час, ExaFlop написа:

Търсачката не работи.

Работи търсачката, но по-бавно от нормалното, а и не само тя - целият форум е муден.

• Администратор

Здравейте,

Тези два почивни дни ще има различни проблеми и прекъсвания, тъй като от снощи започна процес по подмяна на част от сървърното оборудване. 

Извиняваме се за причинените неудобства.

Да честитим ли хардуерен ъпгрейд? :) 

преди 39 минути, techmaniac написа:

Работи търсачката, но по-бавно от нормалното, а и не само тя - целият форум е муден.

Щом казваш::ph34r:
096Lw8NoJo.png
Edit: И картинките не се изобразяват коректно.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

Е този път администрацията предупреди предварително за случващото се, което е как да кажа - похвално! Все пак такива ъпгрейди и оптимизации е добре да бъдат правени през малките часове на денонощието, когато интереса и посещаемоста е най - малка, а не през почивните дни когато и нтереса и посещаемоста са най - големи

Е този път администрацията предупреди предварително за случващото се, което е как да кажа - похвално! Все пак такива ъпгрейди и оптимизации е добре да бъдат правени през малките часове на денонощието, когато интереса и посещаемоста е най - малка, а не през почивните дни когато и нтереса и посещаемоста са най - големи

Така е,но в малките часове нормалните хора спят...off topic[emoji1]

Sent from my G2

преди 4 часа, Кумчо вълчооо написа:

Все пак такива ъпгрейди и оптимизации е добре да бъдат правени през малките часове на денонощието, когато интереса и посещаемоста е най - малка, а не през почивните дни когато и нтереса и посещаемоста са най - големи

Ти па с големи претенции бре!Личен живот нямаш ли та си се хванал като удавник за сламка относно уикенда?

• 2 седмици по-късно...

chat room limit has been reach? с четирима души вътре? чувствам се обиден че не ме каните на тия малки частни соаренца..

• 2 седмици по-късно...

Имам проблем с публикуването. При писане на по-дълго мнение започва да лагва изключително много. Изписването на текста се влачи. Смятам, че има общо със страницата, защото ползвам актуален браузер и нямам проблеми на нито едно друго място(аз и не пиша на много места с IPB форум последна версия)

• Администратор
преди 11 минути, simtech написа:

Имам проблем с публикуването. При писане на по-дълго мнение започва да лагва изключително много. Изписването на текста се влачи. Смятам, че има общо със страницата, защото ползвам актуален браузер и нямам проблеми на нито едно друго място(аз и не пиша на много места с IPB форум последна версия)

Имаше такъв проблем в предишните версии. В тази поне аз не го наблюдавам. Опита ли да изтриеш кеша на браузъра да не пази нещо от предишните версии?

Един проблем със сайта, не  знам дали е описан по-нагоре. При първоначално влизане с Опера, страницата постоянно се зарежда. При отваряне на друга страница, няма проблем с пълното зареждане. Първата страница обаче постоянно продължава да е недозаредена, макар да се работи нормално. Дори след отваряне на други страници върху първата, пак продължават безкрайно да се зареждат. Каква е причината?

преди 10 минути, Калин Карабойчев написа:

Имаше такъв проблем в предишните версии. В тази поне аз не го наблюдавам. Опита ли да изтриеш кеша на браузъра да не пази нещо от предишните версии?

Аз наскоро преинсталирах, така че не просто кукита нямам от предните версии, ами целият браузер е чисто ново инсталиран.

• Администратор
преди 3 минути, simtech написа:

Аз наскоро преинсталирах, така че не просто кукита нямам от предните версии, ами целият браузер е чисто ново инсталиран.

А кой е браузъра?

преди 6 минути, Калин Карабойчев написа:

А кой е браузъра?

PaleMoon 27. Firefox fork, каквото го има там, го има и при мен, само дизайна е малко по-различен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.