Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

• Администратор
преди 2 минути, simtech написа:

PaleMoon 27. Firefox fork, каквото го има там, го има и при мен, само дизайна е малко по-различен.

Ако имаш друг браузър опитай с него да видим как са нещата. Само за тест инсталирай някой ако нямаш инсталиран. Аз съм с Chrome в момента и не забелязвам проблеми.

преди 17 минути, Кико написа:

Един проблем със сайта, не  знам дали е описан по-нагоре. При първоначално влизане с Опера, страницата постоянно се зарежда. При отваряне на друга страница, няма проблем с пълното зареждане. Първата страница обаче постоянно продължава да е недозаредена, макар да се работи нормално. Дори след отваряне на други страници върху първата, пак продължават безкрайно да се зареждат. Каква е причината?

Пробва ли да изтриеш кеша на браузъра. С друг браузър как е?

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 минута, Калин Карабойчев написа:

Ако имаш друг браузър опитай с него да видим как са нещата. Само за тест инсталирай някой ако нямаш инсталиран. Аз съм с Chrome в момента и не забелязвам проблеми.

Пробва ли да изтриеш кеша на браузъра. С друг браузър как е?

Мисля е от адблокъра. Но интересно, че при отваряне на други страници няма проблем. Благодаря. 

• Администратор
преди 4 минути, Кико написа:

Мисля е от адблокъра. Но интересно, че при отваряне на други страници няма проблем. Благодаря. 

Тотално ме изгубихте като събеседник в опитите да ви помогна щом имате инсталиран Адбокър за нашия сайт :D

преди 23 минути, Калин Карабойчев написа:

Internet Explorer11 - все тая.
Може би проблема е, че ако спрете да се ориентирате само в Хром. ще откриете цял един нов свят. :)
Няма смисъл да ми говорите за Хром, с него нямам работа. Ако смятате, че страницата няма да работи с друго, освен с ХРОМ, сложете голяма табела и блокирайте достъпа на всичко друго по useragent. Ако не - има и друг живот.
Иначе, проблемът се проявява при мнения над 20-30 реда, с 2-3 цитата.
Също така, ще има ли възможност да се увеличава полето за писане и спиране на визуалния редактор?
Понякога, когато цитирам някой и искам да взема само част от мнението му, трябва да скролирам като луд, за да трия излишното. При няколко цитата или дълъг текст пак така се получава. Понякога пък ако има в цитата вградено видео - многократно опитвам да го изтрия, докато стане.
Стигнах до такова безумие, че по-дългите от 2-3 реда мнения си ги пиша на Notepad и ги paste-вам тук, защото иначе писането лагва и е невъзможно човек да направи нещо, без да се изнерви

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Администратор
преди 6 минути, simtech написа:

Internet Explorer11 - все тая.
Може би проблема е, че ако спрете да се ориентирате само в Хром. ще откриете цял един нов свят. :)
Няма смисъл да ми говорите за Хром, с него нямам работа. Ако смятате, че страницата няма да работи с друго, освен с ХРОМ, сложете голяма табела и блокирайте достъпа на всичко друго по useragent. Ако не - има и друг живот.

Напротив. Стараем се да поддържаме всички най-използвани браузъри. За съжаление браузъри като PaleMoon или други подобни клонинги на популярни браузъри, които се използват от 0.00001% не са ни приоритет. Няма как а и никога не сме се старата ли да поддържаме 1 милион знайни и незнайни браузъри и е нормално да изпитвате леки затруднения, ако ползвате изключително редки браузъри.

преди 10 минути, Калин Карабойчев написа:

За съжаление браузъри като PaleMoon или други подобни клонинги на популярни браузъри, които се използват от 0.00001% ...

Мисля, че специално подчертах, че Palemoon ползва ядрото на Firefox, т.е е по-добра обвивка на gecko.
Internet Explorer пък се ползва от 0,0000001% от потребителите, така ли?
По въпроса с визуалният редактор - какво правим? Пробвали ли сте да махнете видео от цитат да видите от 10 пъти колко се получава?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Администратор
преди 23 минути, simtech написа:

Мисля, че специално подчертах, че Palemoon ползва ядрото на Firefox, т.е е по-добра обвивка на gecko.
Internet Explorer пък се ползва от 0,0000001% от потребителите, така ли?
По въпроса с визуалният редактор - какво правим? Пробвали ли сте да махнете видео от цитат да видите от 10 пъти колко се получава?

Няма да коментирам заядливия ви тон (който е типичен за вас) Моля проверете дали сега има подобрения като пишете във вашия браузър. 

преди 13 минути, Калин Карабойчев написа:

Няма да коментирам заядливия ви тон (който е типичен за вас) Моля проверете дали сега има подобрения като пишете във вашия браузър. 

Съжалявам за заядливия тон, но той е поради факта, че винаги се почват излишни дискусии. Аз като си купя една кола дали ще й сменя джантите, няма значение за общото състояние на колата. Така е и с дериватите - двигателят е един и същ, само джантите са други и има нарисувани пламъци на предния капак.
Иначе - ще проверя и ще пиша.

Проблемът все още го има. Почти сигурен съм, че става въпрос за джаваскрипт за обработка на нещо си по текста, изпълнението на който става все по-бавно с увеличаването на обема текст. Ето за това щеше да е добре да има възможност да се изключи визуалният редактор.

А сега кой ми изтри поста,и защо?

преди 2 минути, Вacко написа:

А де???

Някой, който има проблеми... ама с форума или изобщо ???

• Администратор
преди 1 минута, Вacко написа:

Аз... ако имаш да споделяш идеи за сигурността на сайта публичните теми не са мястото за това. Какво целиш и търсиш някой да ти даде златен медал ли или да те мислят за голям хакер като пускаш разни тулчета и програми, които дори не са писани от теб. Ако искаш да помогнеш с нещо има лични съобщения и други начини за комуникация. 

преди 2 часа, Калин Карабойчев написа:

Аз... ако имаш да споделяш идеи за сигурността на сайта публичните теми не са мястото за това. Какво целиш и търсиш някой да ти даде златен медал ли или да те мислят за голям хакер като пускаш разни тулчета и програми, които дори не са писани от теб. Ако искаш да помогнеш с нещо има лични съобщения и други начини за комуникация. 

Това колко пъъи го пращах на лични?!?!А?

Цитат
Цитат

и търсиш някой да ти даде златен медал ли или да те мислят за голям хакер като пускаш разни тулчета и програми, които дори не са писани от теб

Медали имам не бой се,А и има кой да ме мисли кой и какъв съм.Къде съм пускал тулчета не ми е ясно-софта който ползвам не е публично достояние,камо ли да го споделям!

• Администратор
току-що, Вacко написа:

Това колко пъъи го пращах на лични?!?!А?

Медали имам не бой се,А и има кой да ме мисли кой и какъв съм.Къде съм пускал тулчета не ми е ясно-софта който ползвам не е публично достояние,камо ли да го споделям!

Ами като си го пращал значи е получено и като стигнем до него ще го оправим, не е някаква болка за умиране. Като си го пращал защо го публикуваш отново тук? Днес ти липсват лайкове ли? Кажи колко искаш и да ти ги задам направо в профила... Като не можеш да помогнеш поне не се опитвай да пречиш на някой.

Ами като си го пращал значи е получено и като стигнем до него ще го оправим, не е някаква болка за умиране. Като си го пращал защо го публикуваш отново тук? Днес ти липсват лайкове ли? Кажи колко искаш и да ти ги задам направо в профила... Като не можеш да помогнеш поне не се опитвай да пречиш на някой.

Лайкове?Да ми липсват?Аве човек лайковете тук не са ми приоритет-пука ми за тях!А това е пратено преди 2 месеца до вас-имплементирахте някакъв ауторизейшън и бляклист ама дръжки.

Цитат

Като не можеш да помогнеш поне не се опитвай да пречиш на някой.

Абе аз преди колко време питах за на Поиск мейла?
Вие сами си пречите...поради липса на комуникация

• Администратор
преди 1 минута, Вacко написа:

Лайкове?Да ми липсват?Аве човек лайковете тук не са ми приоритет-пука ми за тях!А това е пратено преди 2 месеца до вас-имплементирахте някакъв ауторизейшън и бляклист ама дръжки.

Абе аз преди колко време питах за на Поиск мейла?
Вие сами си пречите...поради липса на комуникация

Проблемите се решават с приоритет. Този както сам виждаш не е никак критичен.

Проблемите се решават с приоритет. Този както сам виждаш не е никак критичен.

О.0 Калине я си направи справка с вещи лица в сферата,щом не вярваш на мен!

• Администратор
преди 4 минути, Вacко написа:

О.0 Калине я си направи справка с вещи лица в сферата,щом не вярваш на мен!

направи си справка ти: http://wordpress.stackexchange.com/questions/97502/admin-ajax-is-returning-0

Чак пък да е критично, че сън да не ни лови не мисля.

направи си справка ти: http://wordpress.stackexchange.com/questions/97502/admin-ajax-is-returning-0

Чак пък да е критично, че сън да не ни лови не мисля.

:D мислиш ли че не е направено?А ся си направи връзката с corp.kaldata.com и ша ви светне червената лампа :)

• Администратор
преди 4 минути, Вacко написа:

:D мислиш ли че не е направено?А ся си направи връзката с corp.kaldata.com и ша ви светне червената лампа :)

Дишай и спи спокойно като нас тази вечер. Бъдни вечер е. Всичко ще се дооправи като му дойде времето, проблемите се решават по важност. Весели празници.

Дишай и спи спокойно като нас тази вечер. Бъдни вечер е. Всичко ще се дооправи като му дойде времето, проблемите се решават по важност. Весели празници.

Дишам и бачкам през ноща,не се бой :)
Приятно посрещане на Бъдни вечер и Коледа :)

• 3 месеца по-късно...

RPB експлойт-с кого да се свържа сега?

Не зная на какво се дължи, но когато искам да поставя лайк, то излиза съобщение от рода "не ви е позволено" Въпреки това лайка се регистрира, но самия изкачащ прозорец е доста дразнещ!

SQLi

• 1 месец по-късно...

Искам да попитам дали може да оправите следното нещо:

Когато разглеждам форума, примерно текущата страница https://www.kaldata.com/forums/topic/200490-проблеми-с-форума

и реша да вляза с профила си, то при влизането ме връща в началото на целия форум https://www.kaldata.com/forums

Може ли да се оправи при влизане с профила, да се влиза в разглежданата страница? Много е неудобно, когато трябва да търсиш къде си искал да влезеш за да оставиш коментар.

Редактирано от psytrip
синтактична грешка (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.