Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 1 час, Калин Карабойчев написа:

Нямаме правило според което да наказваме за "На всяка манджа меродия" ако някой не спазва някое от написаните правила на форума тогава.

Прочете последните му коментари и преценете дали заслужава наказание !

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

• Администратор
преди 11 минути, adersa написа:

Прочете последните му коментари и преценете дали заслужава наказание !

Няма да чета нищо има система за докладване не е нужно да чета цели теми за да търся това, което сте преценили, че е нередно и пак да не го открия. Реагираме по доклади не по линкове.

преди 9 минути, Калин Карабойчев написа:

...

Можете ли да видите проблема с лагването? Подозирам, че е свързан с визуалния редактор, но той не може да се изключи.

преди 14 минути, simtech написа:

Можете ли да видите проблема с лагването? Подозирам, че е свързан с визуалния редактор, но той не може да се изключи.

Във всички браузъри ли го имаш закъснението при писане? Защото при мен примерно не се наблюдава такова.

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

преди 9 минути, ExaFlop написа:

Във всички браузъри ли го имаш закъснението при писане? Защото при мен примерно не се наблюдава такова.

Firefox! Internet Explorer 11 пък крашва на Login страницата.

Явно проблемът е в твоя телевизор.

Spoiler

zhpclean
sfc

преди 12 минути, ExaFlop написа:

Явно проблемът е в твоя телевизор.

И други хора се оплакват от забавяния. Проблемът не само в моя телевизор и на моят телевизор нищо му няма, освен че ползва Windows7.
Крашва точно тук - ,https://www.kaldata.com/forums/?_fromLogin=1

Problem signature:
  Problem Event Name:	BEX
  Application Name:	iexplore.exe
  Application Version:	11.0.9600.16428
  Application Timestamp:	525b664c
  Fault Module Name:	StackHash_d871
  Fault Module Version:	0.0.0.0
  Fault Module Timestamp:	00000000
  Exception Offset:	00000000
  Exception Code:	c0000005
  Exception Data:	00000008
  OS Version:	6.1.7601.2.1.0.256.48
  Locale ID:	1026
  Additional Information 1:	d871
  Additional Information 2:	d8719a58b5d7bfe15102c0919bf43680
  Additional Information 3:	001a
  Additional Information 4:	001a254a7a5f90d77c3d451d3199b59e

Read our privacy statement online:
  http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
  C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

We were unable to return you to kaldata.com.

Internet Explorer has stopped trying to restore this website. It appears that the website continues to have a problem.

What you can do:

Go to your home page  

Try to return to kaldata.com  

More information  More information  

When a website causes a failure or crash, Internet Explorer attempts to restore the site. It stops after two tries to avoid an endless loop.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добави IE11 в изключенията на DEP.

преди 20 минути, ExaFlop написа:

Добави IE11 в изключенията на DEP.

Всички трябва да добавят изключения някъде или трябва да се оправи проблема на страницата? :)
Аз ще го добавя, а утре следващият потребител дали няма да тегли майната на сайта, като му крашне и да отиде другаде?
Аз давам дебъг инфото го пуснах само да не си помисли някой, че си измислям проблем като оня хубавец Изабел.
----
Сега да пусна ли видео как буквите лагват в редактора или ще ми повярвате?
Аз тук съм от клиентска страна  нямам намерение нищо да дебъгвам. Само казвам.
На моите страници нищо не крашва и всичко работи.

Ти си дебела глава и трудно увираш - проблемът е при теб.
Да си видял някой друг да се жалва, че пише със забавяне във форума? Да си видял манифестация от жалващи се? 
Аз, поне, не виждам такава.

преди 37 минути, simtech написа:

Firefox! Internet Explorer 11 пък крашва на Login страницата.

Така, ето пробвай това батюха: https://www.qupzilla.com

Редактирано от Julius Decimus (преглед на промените)

преди 14 минути, ExaFlop написа:

Да си видял някой друг да се жалва, че пише със забавяне във форума? Да си видял манифестация от жалващи се?

Вчера питах в темата за празните приказки. Поне 3-ма човека потвърдиха, че форумът бави и при тях.
Смяташ, че съм толкова неграмотен, че не мога да сложа един Windows и 5 шофьора ли? :)
Пиша, пиша. И по едно време едното ядро на процесора забива на 100%, изчакваш 1-2 секунди и се оправя.
Тоя проблем е от Java Script - 100%. Виждал съм подобно поведение. Когато не си напиша добре java скрипта.

преди 21 минути, simtech написа:

Сега да пусна ли видео как буквите лагват в редактора или ще ми повярвате?

Аз ти вярвам защото и при мен е така понякога и като рестартирам изцяло мозила или лаптопа и се оправя до следващия път. Веднъж го споменахме този проблем вече ако не помниш. Така че чакаме.
Другото решение е горе хикса в дясно (Х) и си готов.

преди 11 минути, BMW Маниак написа:

Нито уважавам мнението ти, нито те уважавам като потребител и не ми пука каква табелка носиш - никой си за мен. Все ми е едно какво казваш. Аз питам хората, а не един пишман потребител, който е на всяка манджа-меродия.
-----
Не е нормално някакъв си java скрипт така да товари. Всяко мнение с повече знаци се превръща в АД.
Принуждавам се да го пиша в Notepad++ и после а го пействам - по-бързо е, отколкото да си тровя нервите с тоя редактор на форума.
Проблемът е, че визуалният редактор следи на всеки знак за форматиране и хиперлинкове. Колкото повече знаци - повече бави.

преди 13 минути, simtech написа:

Пиша, пиша. И по едно време едното ядро на процесора забива на 100%, изчакваш 1-2 секунди и се оправя.
Тоя проблем е от Java Script - 100%. Виждал съм подобно поведение. Когато не си напиша добре java скрипта.

Бе не се смей, не се смей ;).

Давам ти да провериш нещо добро, както и в другата темичка.

Знам как забива, аз съм човек писал и по 500+ думи пост, тъй че имам представа.

Не е перфектен форума, но каквото такова.

преди 1 час, simtech написа:

Или двуядрен процесор по 2.4Ghz с 4GB RAM не стигат за един тъпа форумна система ли?

Няма как да не ти стигат - при мен също е двуядрен, Т4400. Едното ядро в момента е на 2,2GHz, а другото - на 1,6GHz. Паметта ми е 3 GB, като 1 GB си ги лапва системата (видеокартата)

преди 14 минути, jhoro написа:

Няма как да не ти стигат - при мен също е двуядрен, Т4400. Едното ядро в момента е на 2,2GHz, а другото - на 1,6GHz. Паметта ми е 3 GB, като 1 GB си ги лапва системата (видеокартата)

Да, но си лагва! ;) Това стигат ли ми беше иронично. Аз гледам FullHD, а един глупав форум лагва!?

• Администратор
преди 55 минути, simtech написа:

Да, но си лагва! ;) Това стигат ли ми беше иронично. Аз гледам FullHD, а един глупав форум лагва!?

https://s.nimbus.everhelper.me/share/1240623/twtcw5otqnghrcaqwycp

Това е с последния Chrome, нямам Firefox да тествам нито IE 11, но с Edge не виждам и проблем с логването. Опитай да изтриеш кеша на браузъра и или бисквитките или пробвай в инкогнито или защитен не знам как се нарича във Firefox.

И при мене лагва :D 

С лисицата

И с хрома леко се усеща, но не много

ПС: Нямаше да пиша, на мен не ми е проблем, но без да искам публикувах текста за тест и така...

Редактирано от bornofash (преглед на промените)

преди 13 минути, Калин Карабойчев написа:

Това е с последния Chrome, нямам Firefox да тествам нито IE 11, но с Edge не виждам и проблем с логването.

Добре, можеш ли да провериш с Firefox, защото не всички ползваме Хром? Аз никога не съм тествал на хром - не го ползвам? :)
За интернет експлорер - показах на кой линк крашва. Точно след логина има някакво пренасочване и краш...

• Администратор
преди 12 минути, simtech написа:

Добре, можеш ли да провериш с Firefox, защото не всички ползваме Хром? Аз никога не съм тествал на хром - не го ползвам? :)
За интернет експлорер - показах на кой линк крашва. Точно след логина има някакво пренасочване и краш...

Абсолютно никакъв проблем нямам при влизането и с ИЕ 11 сега тествах. Като имам малко повече време ще инсталирам ФФ да пробвам лага.

преди 9 минути, Калин Карабойчев написа:

Абсолютно никакъв проблем нямам при влизането и с ИЕ 11 сега тествах. Като имам малко повече време ще инсталирам ФФ да пробвам лага.

IE11, но под Windows10? Добре, ще пусна ъпдейта и ще проверя за обновявания на IE...

преди 14 минути, simtech написа:

Ми началника ъпдейтва постоянно форума. Да не мислиш че тая с тази система ще караш дълго още. Моето е същото, има забавяне, но се трае все още. 

преди 29 минути, Калин Карабойчев написа:

Това е с последния Chrome, нямам Firefox да тествам нито IE 11, но с Edge не виждам и проблем с логването. 

преди 26 минути, simtech написа:

Добре, можеш ли да провериш с Firefox, защото не всички ползваме Хром?

Аз имам Хром и Хромиум, но рядко ги ползвам. Най-често съм с Опера - няма проблем.

В момента пробвах и Firefox - там също няма проблеми, макар да се позабави компа като цяло. Все пак 3 браузъра накуп...

Пп. IE и Edge нямам - по разбираеми причини!!!   :D

Редактирано от jhoro (преглед на промените)

преди 10 минути, jhoro написа:

Аз имам Хром и Хромиум

При мен като пиша и едното ядро почва да бичи на 100%...И къде лагва, къде не..зависи..

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.