Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 3 минути, Gregory House написа:

Имам блокатор на реклама !

И затова не виждаш какво публикуваш? Ма ти целият си бисер, беее...
Просто нямам думи от наглост и простотия.

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

Е как публикува снимки, които не виждаш, 'щот' имаш филтър? Усещаш ли нещо?

Добре бе, господа модератори, докога ще го търпите тоя да залива форума с простотии? Хептен ли не ви пука за качеството на постовете, а държите само на бройката?... 

• Администратор
преди 11 минути, RudeBoy написа:

Добре бе, господа модератори, докога ще го търпите тоя да залива форума с простотии? Хептен ли не ви пука за качеството на постовете, а държите само на бройката?... 

Дай някакъв ясен, не субективен и точен критерии, кое е качествено и кое не? Всеки влиза тук с различно настроение и цели. Едни за забавление други за помощ трети за друго. Тия които са за помощ твоя коментар ще им е полезен, на тия забавление ще им е скучен и безполезен и ще им е интересен отговора на друг. Ха сега де, Параграф 22 - на кой да угодим? Форумът, фейсбук и всички подобни платформи имат опция БЛОКИРАЙ ПОТРЕБИТЕЛ - лесно е... Блокира се този който ви дразни, смятате че не е интересен, коментарите не са важни за вас и т.н. и спите спокойно без да ги виждате. На друго му се вика мазохизъм. 

преди 37 минути, DarkEdge написа:

Е как публикува снимки, които не виждаш, 'щот' имаш филтър? Усещаш ли нещо?

Не съм публикувал  снимки неговори наизуст !

Дори нямах намерение да давам линк !

преди 4 минути, Калин Карабойчев написа:

Блокира се този който ви дразни,

Това също не е решение, защото, ако този блокираният се отнася грубо към кометарите ти и това остане неотговорено, също не е особено правилно, нали?
Невинаги може да се подминават коментари по повод личната особа с пренебрежение. Неособено добре изглежда отстрани.

преди 16 минути, RudeBoy написа:

Кое точно е простотия дай пример !

току-що, DarkEdge написа:

Това също не е решение, защото, ако този блокираният се отнася грубо към кометарите ти и това остане неотговорено, също не е особено правилно, нали?
Невинаги може да се подминават коментари по повод личната особа с пренебрежение. Неособено добре изглежда отстрани.

Не проявявам агресия а просто изразявам мнение различно от вашето !

преди 8 минути, Gregory House написа:

Не съм публикувал  снимки неговори наизуст !

Дори нямах намерение да давам линк !

Няма нищо нередно, да?

• Администратор
преди 5 минути, DarkEdge написа:

Що във Фейсбук като блокирате някой да не би да го следите тайно от други профили дали не ви храни в постовете си и да му отговаряте от друг профил за да се защитавате... 

преди 3 минути, Калин Карабойчев написа:

във Фейсбук

В тая клоака присъствието ми е толкова минималистично, та не съм имал възможност да ползвам тази опция.

преди 8 минути, DarkEdge написа:

Опитваш се да налагаш мнението си !

Хората реагират на това поведение отбранително !

Учудва ли те това !

преди 12 минути, DarkEdge написа:

Няма нищо нередно, да?

Коригирано !

Извинявам се !

Все пак имате навика да преувеличавате !

Няма нищо нецензурно в тази снимка !

преди 4 часа, DarkEdge написа:

Или просто толкова си можеш, но държиш на всяка цена да си писал в дадена(почти всички технически) тема.

Вместо да критикуваш мен виж другите потребители дето дават акъл - гола вода са !

Но не съм тръгнал да им се карам или да им  давам акъл !

преди 1 час, RudeBoy написа:

простотии

Кое ти е любимото ?

Дръжте актуален софтуера си !

Използвайте блокатор на реклама !

Използвайте Алтернатива на Уиндоус дефендер !

Пуснете проверка на файловата система на диска !

Има и други простотии:hush:

преди 21 минути, Gregory House написа:

Кое ти е любимото ?

Дръжте актуален софтуера си !

Използвайте блокатор на реклама !

Използвайте Алтернатива на Уиндоус дефендер !

Пуснете проверка на файловата система на диска !

Има и други простотии:hush:

Къв ти е проблема бе?

Тоя тийнейджър с комплекси за недооцененост и онзи неграмотник Иван намсикойси са олицетворение на най-висшата форма на глупостта и колкото по-рано се чистят от форума, толкова по-добре за него. Чистотата от такива е една стъпка напред във всички аспекти, особено за тясноспециализиран форум, какъвто претендира да е Калдата.

преди 9 часа, Калин Карабойчев написа:

Дай някакъв ясен, не субективен и точен критерии, кое е качествено и кое не? Всеки влиза тук с различно настроение и цели. Едни за забавление други за помощ трети за друго. Тия които са за помощ твоя коментар ще им е полезен, на тия забавление ще им е скучен и безполезен и ще им е интересен отговора на друг. Ха сега де, Параграф 22 - на кой да угодим? Форумът, фейсбук и всички подобни платформи имат опция БЛОКИРАЙ ПОТРЕБИТЕЛ - лесно е... Блокира се този който ви дразни, смятате че не е интересен, коментарите не са важни за вас и т.н. и спите спокойно без да ги виждате. На друго му се вика мазохизъм. 

Тоест - според теб всичко е наред, така ли?...

Добре. Повече няма да повдигам темата.

• Администратор
преди 1 час, RudeBoy написа:

Тоест - според теб всичко е наред, така ли?...

Добре. Повече няма да повдигам темата.

Наред, не наред това е положението и то не е само тук, а навсякъде... Ако (когато) се измисли адекватно решение със справянето на този проблем с радост ще го приложим. За момента няма такова. Какво, да сложим тест за интелигентност или компютърна грамотност при регистрация и който не го издържи да не може да се регистрира ли? Айде малко по-сериозно лигавите се.. навсякъде е така има и некомпетентни, има и тролове, има всякакви потребители. На който не му харесва блокира съдържанието за да не го чете и животът продължава. Само тук го четете буква по буква всеки път за да се дразните ... това си е чист мазохизъм нищо друго.

преди 1 минута, Калин Карабойчев написа:

няма ли начин да се премахне, възможността за самолайкване(самохаресване)?

А бе, остави го ... Нека да си се самохаресва, щом това е толкова важно за форума.

С течение на времето всички ще го разберат какъв е, и ще спрат да му обръщат внимание.

Разберете го така: Форумът няма интерес да маха когото и да било, защото го държи активен и трябва да има такива, които пълнят офтопик раздела с high quality content. А на някои, ако им махнат харесването на собствени постове, ще зачезнат сами. [emoji2]

Човек, който няма разбирането и усещането, че самохаресването е некоректно и дори смешно, ще намери начин да го прави, дори и да се махне опцията за самохаресване. Ще си регистрира още 5-6-12 профила и ще си се лайква на воля.

Пак и отново, както винаги, нещата опират да себеуважението и достойното поведение, без значение дали е живот или форум. Тези, които са научени да спазват правилата, го правят навсякъде, дори и тогава, когато никой не ги гледа.

Когато за първи път бях в Швейцария преди N-броя години, колкото и да е смешно първото, което ме впечатли беше, че вестниците им се продаваха на нещо като нашите будки, без да има продавач и хората си оставяха парите и си взимаха точното ресто... Такива ми ти работи - житейски и форумни.

преди 16 часа, Калин Карабойчев написа:

имат опция БЛОКИРАЙ ПОТРЕБИТЕЛ - лесно е...

Искам само да кажа, че тази опция не работи, ако потребителят е в група "редактор" или "модератор".
Нещо да коригирате това?

преди 3 часа, Merryl написа:

Човек, който няма разбирането и усещането, че самохаресването е некоректно и дори смешно, ще намери начин да го прави, дори и да се махне опцията за самохаресване. Ще си регистрира още 5-6-12 профила и ще си се лайква на воля.

Пак и отново, както винаги, нещата опират да себеуважението и достойното поведение, без значение дали е живот или форум. Тези, които са научени да спазват правилата, го правят навсякъде, дори и тогава, когато никой не ги гледа.

Когато за първи път бях в Швейцария преди N-броя години, колкото и да е смешно първото, което ме впечатли беше, че вестниците им се продаваха на нещо като нашите будки, без да има продавач и хората си оставяха парите и си взимаха точното ресто... Такива ми ти работи - житейски и форумни.

Пак ще се аргументирам ангелче  !

Самохаресването не ми е за цел а начин да противодействам на агресивни субекти търсещи само начин да се конфронтират за щяло нещяло !

Просто е няма агресивни постове и опити за дразги  няма да има и самохаресване !

В света в който живеем злобата и изкуствените опити за конфронтация преобладават !

Явно езика на омразата им дава сила !

На мен ми дава сила вярата в доброто в хората !

преди 1 минута, Никой написа:

Искам само да кажа, че тази опция не работи, ако потребителят е в група "редактор" или "модератор".
Нещо да коригирате това?

Амин братко !

Съгласен !

Някои модератори правят всичко възможно за да се конфронтират само защото имаме различно мнение !

Ако се мислят Богопомазани с дар и слово грешат !

Бог ни е дал и на нас също дар и слово да се отбраняваме срещу опитите за конфронтация и ненужната агресия !

Твърде криворазбрана приказката за другата буза...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.