Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 6 минути, DarkEdge написа:

И денонощният магазин не е с животоподдържащ статус, ама като идеш и случайно не работи, съм сигурен, че усещат всички роднини на собствениците и персонала му, нали? И моля излез от от обяснителния режим!! Писал съм какво е моето мнение. ТИ не си човекът, който определя политиката на форума. И ако ти си перде и ползваш форума за разтоварване, едва ли е така с хората, имащи и изложили проблема си и чакат да прочетат за решението му. Не вярвам да им е безразлично дали след 15, 30 минути или някога във времето ще могат да ползват ресурса..

Правилно!

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 час, DarkEdge написа:

И денонощният магазин не е с животоподдържащ статус, ама като идеш и случайно не работи, съм сигурен, че усещат всички роднини на собствениците и персонала му, нали?

Все още не усещам мъката ти, при която сравняваш сайт с храната, водата и полагащите ти се пари за 30 дена. Когато срещна затворен магазин, отивам на друг магазин. Не знам за какво усещане говориш, само мога да гадая, че ниското ти възпитание е повод да псуваш непознати хора, когато срещнеш дискомфорт в живота си.

на 21.04.2018 г. в 22:18, Silvering написа:

И при мен така. Викам от доставчика, ама не. И на wifi и на 4G е същия хуй. 

Eй ся с последния ъпдейт са опрай. Ма за къв чеп не знам, тука нищо интересно не остана.

на 22.04.2018 г. в 0:44, аm-аm написа:

да псуваш непознати хора, когато срещнеш дискомфорт в живота си.

Само да кажа, аз псувам непознати хора дори да ми е комфортно. Псувам и познати хора при всякакви ситуации. Изобщо, пет пари не давам за хората.

При опит да отворя съобщенията си, се получава грешка. Или наистина нямам права да си ги прочета?

44.png

хъ, хъ

гулем майтап
тамън съ наспах и рекох да влезна  у форума и кво видех
дръндю разглежда нещо
:lol6:

1725701227_.thumb.PNG.3c2db30f9c22b05856574da5c6a3569d.PNG

преди 7 минути, DarkEdge написа:

бисквитен проблем.

вероятно е това, щото щерката ми купва  три телефоня и се ни моя съ управям с тях и накрая ми зема един с копчета дето няма нет:giggle1:

преди 4 минути, дръндю написа:

вероятно е това, щото щерката ми купва  три телефоня и се ни моя съ управям с тях и накрая ми зема един с копчета дето няма нет:giggle1:

тия са наи добри

Сега забелязвам, че освен, че не може да се отварят съобщенията, са изчезнали повечето от тях. Време е някой да обясни нещо!

Последното е от декември миналата година!

77.JPG

Не ми се отварят темите в които вече съм писал в менюто за активността.
Вече от няколко дена.
Това рязко ми намалява участието и може да стане така че да не ми се влиза често.

Тая тема с "Проблеми с форума" прилича на кутията за жалби и оплаквания на Остап Бендер-Schreiben schrieb geschrieben-пущаш и никой не изважда.

преди 12 часа, B3M2W0 написа:

Тая тема с "Проблеми с форума" прилича на кутията за жалби и оплаквания на Остап Бендер-Schreiben schrieb geschrieben-пущаш и никой не изважда.

само че току що пробвах и е проработило това дето беше се преебало, знчи някой нещо е бръкнал някъде и се е оправило

преди 11 часа, Белгиеца написа:

само че току що пробвах и е проработило това дето беше се преебало, знчи някой нещо е бръкнал някъде и се е оправило

Оправило се е трици!  1. Съобщенията ми до декември миналата година са изтрити.2. Другите не ми дава да ги преглеждам. 3.Не може да се цитира част от текст-просто не излиза черният бутон "Цитирай".

Като гледам, че всички други цитират и работят успешно, почвам да си мисля най-лошото-че съм подложен на някаква дискриминация. Ако управата на форума има някакъв проблем с мен, да има доблестта да го каже.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

преди 9 минути, B3M2W0 написа:

3.Не може да се цитира част от текст-просто не излиза черният бутон "Цитирай".

за това ли става въпрос?

мисля, че е проблем на браузъра

с браузър "Edge", проблемите в този сайт са многобройни, да за този сайт става въпрос, не за друг
1777877754_Bitmap.thumb.png.9b80d982a6a24ef5f575071bf13ccbed.png

с браузър "Edge", проблемите в този сайт са многобройни, да за този сайт става въпрос, не за друг

Работя с интернет експлорър. Това , горе, е с копи/пасте. Със същия браузер до преди няколко дни всичко работеше.

преди 2 минути, B3M2W0 написа:

Работя с интернет експлорър. Това , горе, е с копи/пасте. Със същия браузер до преди няколко дни всичко работеше.

в момента съм с IE11 и не мога да цитирам част от текст
налага се да смениш браузъра
по принцип, за този сайт ползвам Vivaldi

преди 4 часа, дръндю написа:

в момента съм с IE11 и не мога да цитирам част от текст
налага се да смениш браузъра
по принцип, за този сайт ползвам Vivaldi

А за изтритите съобщения и невъзможността да се четат известията какво да сменя-може би форума?

бях писал за проблем и нищо. Щом е така ще сме във "война"  т.е. ще използвам всички блокери и филтри и програми за предпазване от миньор Едни си гледат собствения интерес, а аз пък своя!

на 27.04.2018 г. в 12:27, B3M2W0 написа:

А за изтритите съобщения и невъзможността да се четат известията какво да сменя-може би форума?

Не знам защо се получава това при теб - сега погледнах, моите съобщение са си тук от преди 3-4 години. И се отварят най-нормално.

преди 16 минути, jhoro написа:

Не знам защо се получава това при теб - сега погледнах, моите съобщение са си тук от преди 3-4 години. И се отварят най-нормално.

Здравей! Добре, че поне мога да цитирам цялото съдържание, с което да привлека вниманието ти. И при мен, до скоро, всичко беше ок, със същия браузер( интернет експлорер). Завиждам ти, че нещата ти работят. Според мен, или има някаква повреда във форума, или съм подложен на някакви рестрикции. Смущава ме фактът, че никой не казва и дума за причините, имам предвид отговорните лица. Всичко ще се разбере, дето вика един умен човек-няма начин да няма начин!

Не точно проблем, ами по-скоро крива/непълна функционалност: аз ли пропускам нещо, или наистина няма начин да намеря всички мнения на даден потребител (в т.ч. и аз) в дадена тема? Има търсене по текст, има и разширено търсене, но ако в разширеното отбележа търсене по автор, мога да търся само ако има въведен текст (което работи само в случая, когато въпросният потребител е споменат изрично). Пример: в темата за Windows 10 искам да намеря последните си 15-20 мнения без значение какво съм писал. Някой има ли идея по този въпрос?

преди 14 минути, B3M2W0 написа:

Здравей! Добре, че поне мога да цитирам цялото съдържание, с което да привлека вниманието ти. И при мен, до скоро, всичко беше ок, със същия браузер( интернет експлорер). Завиждам ти, че нещата ти работят. Според мен, или има някаква повреда във форума, или съм подложен на някакви рестрикции. Смущава ме фактът, че никой не казва и дума за причините, имам предвид отговорните лица. Всичко ще се разбере, дето вика един умен човек-няма начин да няма начин!

Това е най-неприятното - че има проблем и никой не реагира.

Аз в момента съм с Firefox Quantum, под Лубунту, но това едва ли има нещо общо.
Съдържанието, което не можеш да достъпиш, е на сървъра и браузъра няма значение.

• Администратор
преди 34 минути, B3M2W0 написа:

С личните съобщения, няма и не е имало никакви проблеми. А защо последното ви е от декември месец някак да знам какво сте трили и какво не сте. Няма как, ако има проблем с базата то той да е единствено при вас. Щяха да изреват стотици потребители, че нещо им липсва. За това и няма какво да направим във вашия случай. Няма никакви рестрикции върху вашия профил. И не сме реагирали защото няма какво да реагираме.

Относно интернет експлорер и селективното цитиране. Ние никога не сме поддържали архаични браузъри (нямаме намерение и в бъдеще да го правим), които дори създателите им не ги поддържат. Преминете на Edge, ако държите да ползвате браузър на Майкрософт или си инсталирайте който и да е браузър с последна версия. Chrome, Firefox и т.н.

Поздрави.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.