Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

Всичката активност изчезна. При мен ли е проблемът, или форумът пак се смарангяса?...

И на десктопа в къщи, и на лаптопа на работа, и на телефона - "се тая, брат".

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 10 минути, RudeBoy написа:

Всичката активност изчезна. При мен ли е проблемът, или форумът пак се смарангяса?...

Не е само при теб. При мен и при още един потребител, дето прочетох също

преди 18 минути, RudeBoy написа:

Всичката активност изчезна.

+1

преди 1 час, RudeBoy написа:

+1

аз се отказвам да пиша...не моа да интриганствам...баси
докът не съ опрай съм в стачка
стааачка
стааачка
:devil2:

Здравейте колеги!

Имам следния проблем. Използвам Мозилата. Влизам във форума -  Активност - Непрочетено съдържание - отварям дадена тема /например 20 или 50 по ред отгоре надолу/ - чета мнения и излизам от темата /стрелката "назад" горе в ляво/ - браузъра ме връща винаги към първата тема във форума. Пробвах с Хрома няма този проблем /показва 21 или 51 тема, т.е. връща ме там докъдето съм стигнал/. Променях един куп настройки без ефект. Аз ли съм малоумен не знам. Помагайте.

не е проблем, просто ми е любопитно, защо винаги се получава това черното съобщение при натискане на бутоните заградени в червено
и това се получава само, когато не съм логнат
интересно ми е, за какви условия става въпрос?
2112196465_.thumb.JPG.64d5d34c7b1d06156ae47ed74861ebf5.JPG

Карето за нови теми да се направи по-голямо по височина, за да остава място за наистина важните нови теми:

Snap2.png

Или поне функция за превъртане на съдържанието в панела. Защото някой би казал, че важно и важно не е едно и също...

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

преди 2 часа, дръндю написа:

не е проблем, просто ми е любопитно, защо винаги се получава това черното съобщение при натискане на бутоните заградени в червено
и това се получава само, когато не съм логнат
интересно ми е, за какви условия става въпрос?
2112196465_.thumb.JPG.64d5d34c7b1d06156ae47ed74861ebf5.JPG

И аз щях да попитам за това.

Не виждам и бутона за придвижване към по стара страница след запълване на текущата в раздел "Софтуер" ?

Търсете проблема в браузъра и питане в съответната тема.

преди 26 минути, DarkEdge написа:

ххххххххх и питане в съответната тема.

Ми, че това е темата за проблемите!!! До онзи ден при един и същ актуален браузер - всичко си работеше нормално

@Black Power, има го, ама го има само във Firefox.

Аз да питам - от днес подписът нещо не е както трябва. В моя подпис има три реда с три линка, днес са два реда преоразмерни.

преди 8 часа, Black Power написа:

И аз щях да попитам за това.

Не виждам и бутона за придвижване към по стара страница след запълване на текущата в раздел "Софтуер" ?

И при мен е така. И аз това да попитам - къде се дяна по-стария софтуер.

преди 11 минути, DarkEdge написа:

@Black Power, има го, ама го има само във Firefox.

Аз да питам - от днес подписът нещо не е както трябва. В моя подпис има три реда с три линка, днес са два реда преоразмерни.

Не е само във Firefox. А твоят подпис при мен излиза нормален - три реда с три линка.

Podpis.thumb.jpg.c58459f5d068b5b229cb6e7a26534748.jpg

Сега видях - това е при анонимна разходка из форума.

• 2 седмици по-късно...

Искам да попитам-как да изтрия мой пост? Никъде не видях инструмент за това.

Май е времево ограничена - не може да се изтрива след определено изтекло време.

Мне, сега проверих - наистина само VIP-овете могат да си трият постове и теми. Имаше по едно време промоция - всички бяхме с VIP права (зарибявка ;) ) . Ама свърши.

Иначе до определено време можеш само да си редактираш пост.

ПП. Аз да питам, ако някой иска да сподели - как се слага част от поста като "скрито съдържание", или "офтопик"? Какви са таговете?

преди 5 часа, B3M2W0 написа:

Искам да попитам-как да изтрия мой пост? Никъде не видях инструмент за това.

2.15 Всяко мнение, предоставено тук, е пуснато доброволно от автора му и всеки има право след това да го копира и разпространява както намери за добре. Ако не е упоменато, че поста съдържа текст, който е обект на авторското право или че ползването му без разрешение е нежелано, то текстът ще бъде третиран според Лиценза за свободна документация на ГНУ. Ако мнението или материалът публикуван от вас не е Ваше дело, задължително трябва да се посочи, че е цитат и да се даде линк към източника (визират се статии, цитати от научни трудове и др. подобни). Администрацията на форума не се задължава да заличава постове и теми по желание на авторите им, както и по желание на трети страни, ако прецени, че те не нарушават с нищо законите на държавата и правилата на форума.

Здравей!

"Екстрата " е премахната  и единствената възможност за редакция е до 30 минути след като си си публикувал поста. За WIP потребителите, не зная как стоят нещата, но е написано във форума

https://www.kaldata.com/forums/subscriptions/

преди 4 часа, RudeBoy написа:

като "скрито съдържание", или "офтопик"? Какви са таговете?

[ spoiler]
[ /spoiler]
без интервалите след [

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

Цитат

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

времето за редактиране е ограничено и след изтичането му  добавям нов пост
мисля, че отбелязването, че поста е редактиран, не трябва да е по избор, а трябва да бъде както си беше преди, автоматично 

Цитат

3.2 В случай че има такава, снимката към Вашия профил задължително трябва да е Вашата и ничия друга. Форума на kaldata.com не е свободен сървър за качване на картинки. Всякакви изображения, нарушаващи това условие, ще бъдат трити без предупреждение.

всички картинки ги изтрих от "моите файлове", но в темите стоят
което ме навежда на мисълта, че все пак е "свободен сървър за качване на картинки"
пп

сега видях, че вече ги няма

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 8 часа, дръндю написа:

времето за редактиране е ограничено и след изтичането му  добавям нов пост
мисля, че отбелязването, че поста е редактиран, не трябва да е по избор, а трябва да бъде както си беше преди, автоматично 

всички картинки ги изтрих от "моите файлове", но в темите стоят
което ме навежда на мисълта, че все пак е "свободен сървър за качване на картинки"
пп

сега видях, че вече ги няма

Спа и спокойно? 

преди 2 минути, ostavime написа:

Спа и спокойно? 

просто отбелязвам
не ме вълнува
нали се усещаш, че заради ограниченото време за  редакция, мога да ги нацвъкам десетина поста един след друг
ако е за шоуто, може и хиляди да са
:giggle1:

Защо, след като съм блокирала личните съобщенията на един потребител, той продължава да ми пише ?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.