Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблеми с форума

Featured Replies

преди 2 часа, ivo23 написа:

да потърся само моите постове

Всички те са в историята на активността ти.

преди 1 час, haidukpikaso написа:

та нали и там трябва да прелиства страница по страница за да ги търси

:angry:

Я по-полека с израните средства, моля!
След като се избере активността може по ключова дума да намери конкретен пост!
И мое ли дан си на сяко гърне капачак, а? Особено за неща, които са дооста далече от познанието ти!

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Отговори 7,1k
  • Прегледи 650k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Умрял ти е някой от екипа за умрялата поща. Подобни глупави словоотделяния поддържат твърдо ника, който си си избрал.  В тази пробита имейл услуга в която си си направил имейл регистрация нищо др

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Уважаеми потребители, Благодарим ви за проявеното търпение през изминалите месеци. През това време се наложи да подменим няколко от сървърите ни и да направим редица оптимизации за да ускорим зарежда

• Kalin Karaboychev
    Kalin Karaboychev

Здравейте приятели, Първо се извинявам за забавянията и прекъсванията, но са за добро. Трябваше да пуснем множество процеси, а както всички знаете нашата база данни е огромно. 18 години вие допри

Публикувани изображения

преди 1 минута, DarkEdge написа:

какво моля - и там са по страници, не е по теми

изказваш мнение, което не е вярно - в активността пак трябва да прелиства и да търси

а той иска в конкретна тема само неговите постове да излязат - е няма такава екстра още

току-що, DarkEdge написа:

Човек, моля те помисли, имам 7 756 мнения без да броим тези в празните приказки, които сигурно са същата бройка. Колко дни ще са ми необходими за да изровия мнения в една тема за последните 4 години

преди 6 минути, DarkEdge написа:

И мое ли дан си на сяко гърне капачак, а? Особено за нещша, които са дооста далече от познанието ти!

Аре научи се да четеш, да ползваш търсачката и други такива далечни за теб неща. И тогава показвай ниво на компетентност!

преди 1 минута, ivo23 написа:

Човек, моля те помисли, имам 7 756 мнения без да броим тези в празните приказки, които сигурно са същата бройка. Колко дни ще са ми необходими за да изровия мнения в една тема за последните 4 години

В тези мнения търси по ключова дума. Напъни се да се сетиш за специфични такива думички ползвани в интересуващия те пост.

преди 6 минути, DarkEdge написа:

И мое ли дан си на сяко гърне капачак, а? Особено за нещша, които са дооста далече от познанието ти!

Пак да кажа, искам да си видя всички постове за последните 4 години в една единствена тема 

преди 4 минути, haidukpikaso написа:

а той иска

Ти к'ва се явяваш? Адвокат, говорител? Трай си като не са ти търсили мнението. Аре стига похлупаци, а!

преди 4 минути, DarkEdge написа:

В тези мнения търси по ключова дума. Напъни се да се сетиш за специфични такива думички ползвани в интересуващия те пост.

В радел Фотография нямам много думички

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Аре научи се да четеш, да ползваш търсачката и други такива далечни за теб неща. И тогава показвай ниво на компетентност!

викай аре на майка си

Моля, по-кротко!
И пиши по темата. Не ме пращай на гробища!!! Че си толкова куха лейка, та преливаш извън рамките на благоприличието!

преди питах в лази тема или на лично непомня един "глобален мод" за същия въпрос и отговора бе че такова отсяваме може да го направи само модератор, да се обърна към този на съответния раздел

Де ти е главата маре булка :)

този въпрос ми дойде след като цял час търсих въпоос който зададох в една от общите теми ( за ОС вин 7 ) и ми трябваше пак отговора а там са близо 200 страници

Моля оправете си тона и охлабете нервите. Дали с "наздраве" или креватна гимнастика - изборът е ваш.

на 9.02.2019 г. в 20:27, ivo23 написа:

Може би не тук е мястото за този въпрос, но не намерих по-подходяща тема, а и въпросът едва ли изисква нова.

Как мога да потърся само моите постове в тема от 70 страници изписани последните 5 години, без да се налага да прелиствам страница по страница?

Гледай на какво попаднах случайно:

Тоест може да направиш следното:

https://www.kaldata.com/forums/discover/133/?&stream_sort=oldest&stream_date_type=custom&stream_date_start=1139961600&stream_date_end=1550102400&stream_containers[IPS\forums\Topic]=267

Пише „теми публикувани от ivo23“, но показва и отговори. Може би не е преведено правилно.

Не мога да намеря опция да търси в конкретна тема, а само в цял раздел (зъбното колело срещу „Теми“  във „Вид съдържание“ от филтрите горе).

Обаче ако направиш от настройките така, че да следваш само една тема, можеш  от филтъра „Следвано“ да избереш „Съдържание, което следвам“. И да ти покаже само постовете от темата, която следваш.

преди 8 часа, bornofash написа:

Гледай на какво попаднах случайно:

Тоест може да направиш следното:

https://www.kaldata.com/forums/discover/133/?&stream_sort=oldest&stream_date_type=custom&stream_date_start=1139961600&stream_date_end=1550102400&stream_containers[IPS\forums\Topic]=267

Пише „теми публикувани от ivo23“, но показва и отговори. Може би не е преведено правилно.

Не мога да намеря опция да търси в конкретна тема, а само в цял раздел (зъбното колело срещу „Теми“  във „Вид съдържание“ от филтрите горе).

Обаче ако направиш от настройките така, че да следваш само една тема, можеш  от филтъра „Следвано“ да избереш „Съдържание, което следвам“. И да ти покаже само постовете от темата, която следваш.

Благодаря

От известно време наблюдавам следното: ползвам форума от два различни браузъра на един и същи компютър (един и същи акаунт във форума - този), и ако съм логнат в единия браузър, след известно време (не веднага) сесията в другия изтича и получавам съобщение "Условията са отказани". Ако ползвам само единия браузър, сесията си стои активна седмици наред. Пропускам ли нещо?

• Администратор
преди 1 час, killchain написа:

От известно време наблюдавам следното: ползвам форума от два различни браузъра на един и същи компютър (един и същи акаунт във форума - този), и ако съм логнат в единия браузър, след известно време (не веднага) сесията в другия изтича и получавам съобщение "Условията са отказани". Ако ползвам само единия браузър, сесията си стои активна седмици наред. Пропускам ли нещо?

Едва ли някой е тествал подобен проблем защото едва ли на някой му е хрумнало да го направи това :D. Защо по дяволите ти е нужно да си логнат с един юзър на един компютър в два различни браузъра? По-интересно мие какво се случва при същата ситуация с различни акаунти. Иначе си мисля че е логично да е така. Поне за администратор логването и биквитката е обвързана с хеш токън на сесията. И ако сесията на юзъра не съвпада с токъна на биквитката е нормално да разкачи единия юзър. Но мисля, че това се отнася само за администратор, не би трябвало за юзър да е така. 

П.П. то май е същото и за потребители извън групата на обикновенните потребители в каквато група си и ти.

преди 13 часа, Калин Карабойчев написа:

Едва ли някой е тествал подобен проблем защото едва ли на някой му е хрумнало да го направи това :D. Защо по дяволите ти е нужно да си логнат с един юзър на един компютър в два различни браузъра? По-интересно мие какво се случва при същата ситуация с различни акаунти. Иначе си мисля че е логично да е така. Поне за администратор логването и биквитката е обвързана с хеш токън на сесията. И ако сесията на юзъра не съвпада с токъна на биквитката е нормално да разкачи единия юзър. Но мисля, че това се отнася само за администратор, не би трябвало за юзър да е така. 

П.П. то май е същото и за потребители извън групата на обикновенните потребители в каквато група си и ти.

Не ми е "хрумвало" да правя това само за да видя как ще се счупи, просто ползвам два браузъра като основни (stable и snapshot версия на един и същ) и ми се случва да отворя форума и от двата.

Преди не беше така.

• Администратор
преди 1 минута, killchain написа:

Не ми е "хрумвало" да правя това само за да видя как ще се счупи, просто ползвам два браузъра като основни (stable и snapshot версия на един и същ) и ми се случва да отворя форума и от двата.

Преди не беше така.

Преди не си имал модераторски права. Пробвай да изтриеш бисквитките и на двата и се логни отново. Друга възможност snapshot не е стабилна на нея ли го прави или и на стабилната?

При мене преди да се логна ми излиза това.

Clip.thumb.jpg.e5f2280b2a43a42e2cd884ad1901ce45.jpg

Не знам за това ли става въпрос, не съм трий бисквитки, пасти и прочие - това е на работен компютър...в къщи е същото. Логвам се нормално и след излизане и напускане на форума ако обновя страницата се получава това , което виждате на снимката горе. Изобщо не ми пречи.

Поздрави

преди 32 минути, nikssi написа:

Clip.thumb.jpg.e5f2280b2a43a42e2cd884ad1901ce45.jpg

Не знам за това ли става въпрос, не съм трий бисквитки, пасти и прочие - това е на работен компютър...в къщи е същото. Логвам се нормално и след излизане и напускане на форума ако обновя страницата се получава това , което виждате на снимката горе. Изобщо не ми пречи.

Поздрави

Това си го има отдавна! Така е. Щях и аз да питам по едно време. Не е от сега!

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 38 минути, nikssi написа:

Какво ти пречи?

Някои хора се логват от там.

При мен в хром/цент го няма. При почистване на бисквити след първо вписван е ОК.

преди 16 минути, Leise написа:

Какво ти пречи?

Някои хора се логват от там.

Не ми пречи и съм писал това.

преди 56 минути, nikssi написа:

Изобщо не ми пречи.

преди 25 минути, barbuncela написа:

Това си го има отдавна! Така е. Щях и аз да питам по едно време. Не е от сега!

Аз нямаше и да се обаждам, но горе гледам питаше един потребител и взех,че си отворих устата. :D

Отдавна това съобщение не ми прави впечатление...не винаги излиза, ама излиза от време на време!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.